2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Senın dedıgın gıbı olsa gerek merkez kararı vermek helede 2. denıyosan cok zormus herkes surası burası dıye cekıstırıyo resmen bızı,kımse korkularımızı farketmıyo,onların dedıgı yere gıtmesek bıde bak bız demıstık vazıyetıne burunuyolar bızı daha stres yapıyolar....Gercekten kımse ne durumdasın anlamıyo, evlat ozlemıyle yanan kalbı bırtek oyle yananlar anlıyo

güzelim gerçekten merkez kararı vermek zor iş, ama sen kimsenin seni çekiştirmesine izin verme, nereye güven duyuyorsun, nerde rahat hissediyorsan oraya karar ver. ama tabi sadece bunlar kriter değil araştır iyicene merkezi, doğru yer olduğunda emin ol, allah yardımcımız olsun hepimizin..

Tesekkur ederım canım saol hayırlısı hepımız ıcın...

giz harikasın hiç güleceğim yoktu hakkatmi kandırdın nasıl inandı yaaa erkekler galiba biraz saf kızlar işte istersek yaptıramayacağımız bişi yok galiba

slm kızlar nasılsınız bugün ben hem ütü yapıyorum hemde sizi takip ediyorum.3 gün izinli eşim yarıdan itibaren işleri bitireyimde rahat gezeyim

giz harikasın hiç güleceğim yoktu hakkatmi kandırdın nasıl inandı yaaa erkekler galiba biraz saf kızlar işte istersek yaptıramayacağımız bişi yok galiba

slm canım erkekler bir çocuk gibidir bende öyle davranıyorum severken öperken bile çocuksu davranıyorum onunda hoşuna gidiyor işte
biz kadınlar gerçekten işleri zor ya

sen ne durumdası ne yapıyorsun ankara bugün soguk üşüdüm valla

Allah razı olsun canım.Allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş.Yasinin süresi yok fakat mümkün olan en erken zamanda bitsin istiyoruz.Kanaman bitince okursun canım.Okunan yasin tedavideki tüm dostlara gidiyor yasin okusun okumasın hepsine niyetlendik.Ayetel kürsi için liste tutuyoruz oraya seni eklerim canım.kaçıncı deneme hangi merkez.tedaviye başlama tarihini verirmisin lütfen.

şu bebekleri halledelim o konuyada geliriz kocalarımıza ne yapmalıyızda daha mutlu olalım edelim isteklerimizi nasıl kabul ettirelim vs.. ben hala evde pinekliyorum pek dışarı çıkmadım keyfim beyde yok ohhhhhhh anacığım bakıyor şu ameliyat durumunu iyi değerlendirdim yani anlayacağınız gerçi dün soğuktu buralarıda dün aşırı yağmur yağdı hemde nasıl ben orandayım inan neredeyse yumurta gibi dışarısı bembeyaz oldu canımcım

canım kaderdaşım bende salı günü oldum canım histografi doktor bişi demedi sadece anneme annanne olmanız bir ay ertelendi dedi demekki benimde diğer adetimi bekliyecek kısa protokse durum canım benim rahim çeperi kalın ve tırtıklar vardı onları temizledi ben çok bişi bilmiyorum utancımdan doktoru arayamadım iyimi işte benim büyük laflarım erkeğe açmammm asla vs kuzenim vardı gelen bakıyo giden oh olsun sana dedi şimdi doğum kontrol hapı verdiler inan neden ne kadar sürecek ne olacak şimdi vs aramam lazım utanıyorum. tüm bilgilerimi buradan rehabilitasyon merkezimden alıyorum doğru yerdesin tatlım biz dualarımızla her türlü dertlerimizle birbirimize desteğiz Allah buldurdu bu güzel plartformu canım ilk iki gün çok kanamam vardı korkma şimdi çok azaldı bitse banyo yapsam diyorumki kızlarıma dua okuyum senin ne durumun vardıki histografiyi uygun buldular canım

per

perşembe ne güzeldi havaya bende o gün birlik teydim çankaya bilirsin oranı bildigine göre

yat dinlen valla ben uykusuzum anacıgıma gitsemde uyusam
pazartesi bende rahim filmi çekilecek of ya ignelere başlama istiyorum sabrım kalmadı

bilirim bilmezmiyim eşimin akrabaları orada eşimde çokistedi oralardan ev alalım diye ama ben baskın geldim annemin yakınından aldık evi:)))9 kadının fendi erkeği yenmişti gizciğim rahim filmi ile anlatılanlara sakın kulak asma birsürü şehir fesanesi türetiyor densz çok bende yaptırdım ve beni korkutmaya çalışanlara nasıl kızdım bilsem 2 dakika sürüyo canım çektiğimiz adet sancısı gibi anında gelip geçiyo kolay canım Allah yardım etsin yanlız bana bir arkadaş dediki karnını içine çek birde ayetel kürsü oku dene canım yağdan kıl çekmek gibi bişey

Nisancım işe gidip kafandan bu düşünceli atman daha bile iyi olabilir.sürekli yatıp düşünmektense.Sen içini ferah tut canım.Ama kendinide yorma lütfen.

Bi tanesiniz yaa..Nasıl moral oldunuz bana anlatamam.Daha hamile olmadan herşeyden duygulanıyorum ben...Saolun,tavsiyeleriniz için de..
Transfer için ikinci gidişimde merkezde tedavi gören diğer bayan arkadaşlarla görüşme fırsatım oldu..Herkes soruyor tabi birbirine kaç yıllık evlisin,sorun ne,ilk denememi...fix sorular ...İlk deneme dedin mi başlıyolar heee ilk deneme tutmayabiliyo...Benim bilmem kaçıncı falan ...Ya diyosun niye tutmasın...Başka örnekler veriyosun...Hadi onu kırdın..Bu sefer başlıyolar ...Tutsa da işte bilmemkiminki 4 aylıktı düştüü.. Bu nasıl bir ruh halidir anlamadım...Ben olumsuz bişi dersem canını sıkarsam diye konuşurken 40 kere düşünürüm.İnsanlar sallıyor valla...
Neyse çenem düştü...Aradaki farkı görünce anlatma ihtiyacı hissettim...

merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisi görmeye başladım bu ay inşallah herkes için hayırlısı olur.ben ankarada antolıada tedavi görmeye başladım şuan memmnunun sonuda güzel olur inşallah

Sevgili arkadaşlarm bugün yumoşlarım toplandı.pazartesi büyük gün o zaman transfer olacak.çok heyecanlıyım.çok dua edin

Nisan'cım sen hep aynen yaptığın gibi olumlu düşün canım biliyorumki sonucuda olumlu olacak hemde 1 değil 2 tane bebişin tutunacak göbüşünemaaşallah

yeda'cım hayırlı olsun canım .İnşalalh sağlıklı embriyoların olur göbüşüne sımsıkı tutunur yavrun.Dualarımız sen ve tüm dostlarımızla.

merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisi görmeye başladım bu ay inşallah herkes için hayırlısı olur.ben ankarada antolıada tedavi görmeye başladım şuan memmnunun sonuda güzel olur inşallah
Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Tedavinin sonucu hayırlı olsun inş.Sorun neydi sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…