2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Selam kizlar herkesin tedavi sureci hayirli olsun....Bizde bu haziranin 20si gibi basliycaz insallah benim ilk denemem olucak cok heycanliyim vede acemi ne yapmam lazim hic bilmiyorum....

güzel anneciğim benim adıma 100 ayetel kürsi yaz canımcım

nisancığım nasılsın

Saol canım iyiyim..Günde 4-5 litre su iç dedi dr onunla başım dertte.Hayır içmesi bişi diil de zırt pırt tuvalete gitmek işin zor yanı...Dün babam markete gitcem su alcam dedi.Ben de bana ayrı 1,5 litrelik şişe al dedim...Kızım içme o kadar suyu yüzücü olcak bunlar başımıza diyo

merhaba kızlar benim tedavi eylüle kaldı sorun yok herşey gayet iyi dedi doktor fsh e2 tahlili yaptırdık doktor hemen başlayabiliriz dedi ama annemin hastalığı varken şimdi tedaviye başlamak istemedim artık siz hamileyken ben tedaviye başlamıl olurum sizlerde bana umut olursunuz

çok sevindim castamocum herşeyin gayet iyi olmasına, herşey iyi olsunda biraz geç başla canım ya ne olcak, yeterki anneciğinde iyileşsin bu arada.tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. cd 56 yaptırdın mı tekrar?? yoksa gerek duymadı mı doktor??

canım yaptırdımda sonuç daha yok ama muhtemelen düşmemiştir bana tedaviye başladığımızda serum verecek

kızlar dr kanaman kırmızılaşınca haberleşelim demişti bugün başladı diye aradım gel hemen dedi baktı ama hala rahim kalın dedi küçük küçük kistlerin var dedi pazartesi tekrar bakalım eger hala devam ederse ki başka bir sorun var olabilir diyo onun için baştan önlemimizi alalım myladynin oldugundan sanırım histeskopimi ne ondan yapcakmış sanırım bir dahaki aya kalıcak?

nisancığım nasılsın

süper annecim sıradaki arkadaşa bende de 50 ilave edebilirsin...

selam kizlar nasilsiniz???
bende sabah kan verdim geldim sonucu arayip soyleyecekler bekliyoruz simdi...

ay çok heyacanlı asaletlim , iyi haberleri bekliyoruz canım

geç olsun güç olmasın ececim ,doktorunun herşeyi araştırması bence çok güzel, böylece şansını daha bir yukarılara çekiyor, hiç üzülme endişe etme bence işini iyi yapan bir doktorun var. belki de pazartesi başlıyoruz diyedebilir. herşeyin hayırlısı..

Selam kizlar herkesin tedavi sureci hayirli olsun....Bizde bu haziranin 20si gibi basliycaz insallah benim ilk denemem olucak cok heycanliyim vede acemi ne yapmam lazim hic bilmiyorum....
aramıza hoşgeldin arkadaşım.bilgini verirsen seni listeye ekleyeyim inş.tedavin hayırla sonuçlanır.

nisancığım nasılsın
Allah kabul etsin lady'cim nasıl oldun canım ağrın falan var mı.Oh maaşalah annenin yanındasın ne mutlu sana.

sagol cnm hem iyi olur araştırılması diye seviniyorum ama 1 ay daha beklemem gerekecek herşeyin hayırlısı .hormon testlerin filanda yenilenir dedi .yapılsın istiyodum zaten bende herşey normalken başlasın 1 kere daha üzülmek istemiyorum.allah hakkımızda hayırlısını versin.

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

mylady06:100-okundu
ewest:50-okundu

kalan:850

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

güzel anneciğim çok şüküe anneciğim pek iyi baktı bol bol dinlendim şu süreç ne güzel geldiiii

asaletciğim canım İnşallah bebişlerin seninledir sonuna kadar

castamo canım eylülde başlıyacakmış yavrunun kısmeti yazı iyi değerlendirme fırsatı verdi bak bebişler anneciğim gez annanneciğimde sağlığına kavuşsun yaz planlarını ertelemeyimki bana bol bol enerji topla dedi

ececiğim ne şanslısınki bunu tüp bebek denemenden önce öğrendin duaların karşı geldi güzel arkadaşım ya bu yüzden bebeciklerin tutmasaydı yaaaaaaaaaaa bence çok kişinin bir önceki adıma daha sağlam ilerlemesi için çok gerekli bir yöntem hem tanı hem tedavi çook da kolay ben normal hayatıma 3 saat sonra döndüm temizlenmiş arınmış gibi hissediyorsun bebeciğine rahminde yuva hazırlıyorlar işte

ben aslında hazirana kendimi çok hazırlamıştım napalım nasip değilmiş

canım her şerde bir hayır vardır .Yaşayan biri olarak beklemek zor biliyorum fakat kafan daha rahat olacak o zaman buda sonuca yansıyacak

selam kizlar nasilsiniz???
bende sabah kan verdim geldim sonucu arayip soyleyecekler bekliyoruz simdi...

canım benim İNŞALLAH bayram edeceğiz birazdan burada inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…