güzel anneciğim benim adıma 100 ayetel kürsi yaz canımcım
nisancığım nasılsın
Nisan'cım sen hep aynen yaptığın gibi olumlu düşün canım biliyorumki sonucuda olumlu olacak hemde 1 değil 2 tane bebişin tutunacak göbüşünemaaşallah
Ağzından bal damlıyor güzel arkadaşım.Amin inşallah...Duamda hep isteyen herkese diyorum...Rabbim büyük ol der olur..
merhaba kızlar benim tedavi eylüle kaldı sorun yok herşey gayet iyi dedi doktor fsh e2 tahlili yaptırdık doktor hemen başlayabiliriz dedi ama annemin hastalığı varken şimdi tedaviye başlamak istemedim artık siz hamileyken ben tedaviye başlamıl olurum sizlerde bana umut olursunuz
çok sevindim castamocum herşeyin gayet iyi olmasına, herşey iyi olsunda biraz geç başla canım ya ne olcak, yeterki anneciğinde iyileşsin bu arada.tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. cd 56 yaptırdın mı tekrar?? yoksa gerek duymadı mı doktor??
canım yaptırdımda sonuç daha yok ama muhtemelen düşmemiştir bana tedaviye başladığımızda serum verecek
ben aslında hazirana kendimi çok hazırlamıştım napalım nasip değilmiş
güzel anneciğim benim adıma 100 ayetel kürsi yaz canımcım
nisancığım nasılsın
selam kizlar nasilsiniz???
bende sabah kan verdim geldim sonucu arayip soyleyecekler bekliyoruz simdi...
kızlar dr kanaman kırmızılaşınca haberleşelim demişti bugün başladı diye aradım gel hemen dedi baktı ama hala rahim kalın dedi küçük küçük kistlerin var dedi pazartesi tekrar bakalım eger hala devam ederse ki başka bir sorun var olabilir diyo onun için baştan önlemimizi alalım myladynin oldugundan sanırım histeskopimi ne ondan yapcakmış sanırım bir dahaki aya kalıcak?
aramıza hoşgeldin arkadaşım.bilgini verirsen seni listeye ekleyeyim inş.tedavin hayırla sonuçlanır.Selam kizlar herkesin tedavi sureci hayirli olsun....Bizde bu haziranin 20si gibi basliycaz insallah benim ilk denemem olucak cok heycanliyim vede acemi ne yapmam lazim hic bilmiyorum....
Allah kabul etsin lady'cim nasıl oldun canım ağrın falan var mı.Oh maaşalah annenin yanındasın ne mutlu sana.güzel anneciğim benim adıma 100 ayetel kürsi yaz canımcım
nisancığım nasılsın
Saol canım iyiyim..Günde 4-5 litre su iç dedi dr onunla başım dertte.Hayır içmesi bişi diil de zırt pırt tuvalete gitmek işin zor yanı...Dün babam markete gitcem su alcam dedi.Ben de bana ayrı 1,5 litrelik şişe al dedim...Kızım içme o kadar suyu yüzücü olcak bunlar başımıza diyo
Nisan'cım sen hep aynen yaptığın gibi olumlu düşün canım biliyorumki sonucuda olumlu olacak hemde 1 değil 2 tane bebişin tutunacak göbüşünemaaşallah
Ağzından bal damlıyor güzel arkadaşım.Amin inşallah...Duamda hep isteyen herkese diyorum...Rabbim büyük ol der olur..
canım ya 4.5 fazla değilmi normalden çok fazla canım bikeredaha konuşsan bildiği vardır demekki sen tuvaleti mesken tutarsın tabiyi inşallah yüzücü olacaklar çok doğru artık İnşallah öyle severiz senin bebişlerini
geç olsun güç olmasın ececim ,doktorunun herşeyi araştırması bence çok güzel, böylece şansını daha bir yukarılara çekiyor, hiç üzülme endişe etme bence işini iyi yapan bir doktorun var. belki de pazartesi başlıyoruz diyedebilir. herşeyin hayırlısı..
Saol canım iyiyim..Günde 4-5 litre su iç dedi dr onunla başım dertte.Hayır içmesi bişi diil de zırt pırt tuvalete gitmek işin zor yanı...Dün babam markete gitcem su alcam dedi.Ben de bana ayrı 1,5 litrelik şişe al dedim...Kızım içme o kadar suyu yüzücü olcak bunlar başımıza diyo
cnm pet şişede içme suyu yanlız su iyide pet şişe çok saglıksız.bende suyu bardakta içemem hep şişeden ama cam şişe edin kendine bittkçe doldur.bakteri üretiyomuş.ay bende biraz pinpiriğim herkes dalga geçiyo benle
ben aslında hazirana kendimi çok hazırlamıştım napalım nasip değilmiş
merhaba kızlar benim tedavi eylüle kaldı sorun yok herşey gayet iyi dedi doktor fsh e2 tahlili yaptırdık doktor hemen başlayabiliriz dedi ama annemin hastalığı varken şimdi tedaviye başlamak istemedim artık siz hamileyken ben tedaviye başlamıl olurum sizlerde bana umut olursunuz
selam kizlar nasilsiniz???
bende sabah kan verdim geldim sonucu arayip soyleyecekler bekliyoruz simdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?