canım hakkında-hakkımızda hayırlısı olsun inş.geç olsun güç olmasın değil mi.Araştırılması sonucu her zaman olumlu etkiler cnmkızlar dr kanaman kırmızılaşınca haberleşelim demişti bugün başladı diye aradım gel hemen dedi baktı ama hala rahim kalın dedi küçük küçük kistlerin var dedi pazartesi tekrar bakalım eger hala devam ederse ki başka bir sorun var olabilir diyo onun için baştan önlemimizi alalım myladynin oldugundan sanırım histeskopimi ne ondan yapcakmış sanırım bir dahaki aya kalıcak?
güzel anneciğim çok şüküe anneciğim pek iyi baktı bol bol dinlendim şu süreç ne güzel geldiiii
asaletciğim canım İnşallah bebişlerin seninledir sonuna kadar
castamo canım eylülde başlıyacakmış yavrunun kısmeti yazı iyi değerlendirme fırsatı verdi bak bebişler anneciğim gez annanneciğimde sağlığına kavuşsun yaz planlarını ertelemeyimki bana bol bol enerji topla dedi
ececiğim ne şanslısınki bunu tüp bebek denemenden önce öğrendin duaların karşı geldi güzel arkadaşım ya bu yüzden bebeciklerin tutmasaydı yaaaaaaaaaaa bence çok kişinin bir önceki adıma daha sağlam ilerlemesi için çok gerekli bir yöntem hem tanı hem tedavi çook da kolay ben normal hayatıma 3 saat sonra döndüm temizlenmiş arınmış gibi hissediyorsun bebeciğine rahminde yuva hazırlıyorlar işte
canım hakkında-hakkımızda hayırlısı olsun inş.geç olsun güç olmasın değil mi.Araştırılması sonucu her zaman olumlu etkiler cnm
arkadaşlar mylady ablam hiç üşenmedi face de bize grup kurdu.
ilan ediyorum 2011 anneleri grubun adı.
katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
ben özellikle çok istemiştim birbirimizin resmini görüp daha yakından tanışmayı.
ablama huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum.
Selam kizlar herkesin tedavi sureci hayirli olsun....Bizde bu haziranin 20si gibi basliycaz insallah benim ilk denemem olucak cok heycanliyim vede acemi ne yapmam lazim hic bilmiyorum....
Arkadaşalr hepimiz biliyoruz. Zorlu bir yoldayız. Biz olumlu sonuç aldık diye herşey de bitmiş değil. Daha yolun başındayız. Sadece bir adım ilerledik. Biliyorsunuz benim bu 5. denememdi. Eşim her seferinde bu son yeter diyordu. Bir daha gitmem diyordu. 4 aşılama 4 tüp bebek her seferinde de hüsran. ama ümit bitmiyor. Eişme tamam diyordum. Sonrasında doktorla görüşünce bir defa deneyelim. Ben parayı napacam sonra diyordum. Ben tedaviye başlayınca oda bir gün gidiyordu zorunlu olarak. Ama tedavilerimde hep yalnız gittim. Onu sürüklemedim. Sadece yumurta toplama günü gidiyordu. Hatta transferde bile yalnız gittim.Kimseyi rahatsız etmeyim kafam rahat olsun diye. Son denememde kimsenin evde olmasınıda istemedim. Geçen sefer annem ilgilenmişti. Tutmadı. Bu sefer kafam daha rahhattı. İlk 3 gün dikkat ettim. Sadece tuvalete ve yemeğe kalktım. Sonra yavaş yavaş evin içinde istediğimi yaptım kendimi yormadan. 4 günden sonra namaz bile kılmaya başladım. Kendimi daha rahat hissettim.
Kusura bakma aceleden yanlış okumuşm. Sanki belli olmuş gibi algıladım. ama içimedoğdu güzel haberle alacaksın. Biliyorsun hamilelerin duası kabul olurmuş
Hayırlı olsun canım değerin kaç çıktı. Kaçıncı gün çok sevindim.
Kusura bakma aceleden yanlış okumuşm. Sanki belli olmuş gibi algıladım. ama içimedoğdu güzel haberle alacaksın. Biliyorsun hamilelerin duası kabul olurmuş
ben sadece benimki sanıyordum demekki hepsi aynıallahim emeklerini bosa cikarmasin canim hayirlisiyla allah kucagina almayi da nasip etsin....
benim esimde seninki gibi her seferinde yaptirmicam olmazsa olmasin der malsef benim yabanci dilim olmadigi icin hastaneye herseferinde esimle gitmek zorundayim cok zor bi durum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?