kizlar daha bi haber yok hastaneden aramadilar haftasonu oldugu icin gec aricaklar sanirim......
kizlar suan bi usume tuttu beni anlatamam ayaklarim buz gibi hava sogukta degil disarisi gunesli aklima bisey geliyor ama kendimi kandirmakta istemiyorum kasiklarima agrilar giriyor cokta sik wc ye gider oldum....bundan onceki tedavide de boyle seyler yasamistim adet olacagimi sanirken meger hamileymisim onun belirtileriymis bunda ayni ama yine de fazla kaptirmak istemiyorum cunku olumsuz haberi alinca varmista kaybetmisim bebegimi sanip kahroluyom o yuzden facede oyun oynuyorum bi yandanda sizi takip ediyorum
selam canilarimnasilsiniz
asaletlim catlamak uzereyim aramadilarmi hadi ver mujdeyi
guzel annem sen nasilsin
sagol cnm sen nasılsın?
ay bende çatlıcam şimdi arasınlar artık asaletim merak ediyoz versin müjdeyi dimi ama?
kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
cikiyorum biraz yatacam sonra gorusuruz........
evet aynen
canim seninde tedavin ertelenmis gec olsun guc olmasin canim hem onlemini alip tedaviyi ertelemeleride iyi bisey
kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
canım bak sende diyorsun pazartesi sonuç değişebilir diye inşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine değişir ve biz burada sevinçten halaylar çekeriz.Sen içini ferah tut üzme kendini lütfenkizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
evet cnm pazartesi belli olcak ama büyük ihtimalle ertelencek buay geçti artık gibi zaten başlayalım desede şahin bey ben histeskopimi ne onu yaptırmak istediğimi söylicem.buay karıştı artık benim adet düzenim.cnm senin gelmeni bekliyom ben sanırım.
mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün takip edemedim geçmişide okuyamadımbir müddet aranızda olamıycağım yarın Anneme gidiyorum 1 hafta kalırım bir aksilik çıkmazsa. inşallah döndüğümde transferi olanlar, tedavisi başlayanlar hepinizden güzel haberlerinizi alırım inşallah. Allaha emanet olun şimdiden, kendinize çok çok iyi bakın görüşmek üzere..
tülaycım güle güle git güle güle gel canım.özleyeceğiz seni.ne kadar kalacaksın cnm.
yasini birine devrettinmi canım.
Hoşgeldin canım asaletlimin haberi p.tesi değişecek inş.daha iyi olacağız.selam canilarimnasilsiniz
asaletlim catlamak uzereyim aramadilarmi hadi ver mujdeyi
guzel annem sen nasilsin
canım ailhan76 10 tane okuyabileceğini söyledi canım.1 hafta canım devredemedim bugün hiç takip edemedim topiği. kime versek ki:S
mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün takip edemedim geçmişide okuyamadımbir müddet aranızda olamıycağım yarın Anneme gidiyorum 1 hafta kalırım bir aksilik çıkmazsa. inşallah döndüğümde transferi olanlar, tedavisi başlayanlar hepinizden güzel haberlerinizi alırım inşallah. Allaha emanet olun şimdiden, kendinize çok çok iyi bakın görüşmek üzere..
canım ailhan76 10 tane okuyabileceğini söyledi canım.
sık sık giren ve vakti olan bir arkadaş olmalıki takip edebilsin .ece'cim sen yaparmıısn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?