2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm güzel haberlerini alıcaz inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm

selam canilarim nasilsiniz

asaletlim catlamak uzereyim aramadilarmi hadi ver mujdeyi

guzel annem sen nasilsin

kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
cikiyorum biraz yatacam sonra gorusuruz........

evet aynen

canim seninde tedavin ertelenmis gec olsun guc olmasin canim hem onlemini alip tedaviyi ertelemeleride iyi bisey

evet cnm pazartesi belli olcak ama büyük ihtimalle ertelencek buay geçti artık gibi zaten başlayalım desede şahin bey ben histeskopimi ne onu yaptırmak istediğimi söylicem.buay karıştı artık benim adet düzenim.cnm senin gelmeni bekliyom ben sanırım.

kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin

cnm burda erken bakıyolar demiştin daha önce sanırım erkendir daha çıkammıştır kanda pazartesiyi bekleyelim cnm umudunu kaybetme hemen üzme kendini moralini bozma pazartesi olsun hayırlısıyla dualarımız seninle

mrb arkadaşlar nasılsınız? bugün takip edemedim geçmişide okuyamadım bir müddet aranızda olamıycağım yarın Anneme gidiyorum 1 hafta kalırım bir aksilik çıkmazsa. inşallah döndüğümde transferi olanlar, tedavisi başlayanlar hepinizden güzel haberlerinizi alırım inşallah. Allaha emanet olun şimdiden, kendinize çok çok iyi bakın görüşmek üzere..

canım bak sende diyorsun pazartesi sonuç değişebilir diye inşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine değişir ve biz burada sevinçten halaylar çekeriz.Sen içini ferah tut üzme kendini lütfen

galiba denk gelicez ben temmuzun ikinci haftasi gelmeyi dusunuyorum turkiye ye 20sinden sonra adet olurum sanirim son zamanlarda hangi tarihte adet oldugumu hic yazmiyordum doktorum psikologa gondermisti belki psikolojiktir diye psikologta gunlerini sayma rahat ol tarihleri kafanda tutma filan demisti simdide bilmiyorum ne zaman baslar adetim

Güle güle git tülayscım

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

Kalan:268

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:

gule gule git gel canim annecigine selamlar hepimizden,,,

canım ailhan76 10 tane okuyabileceğini söyledi canım.

sık sık giren ve vakti olan bir arkadaş olmalıki takip edebilsin .ece'cim sen yaparmıısn canım

olur cnm yaparım ama nasıl ekleniyo bu liste bilmiyorum ki aynı listenin üstünemi yazıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…