2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba
bende dün ilk iğnemi vurdum ve tedaviye başladım...benide aranıza alır mısınız?
çok sık giremiyorum ben ama...

29 yaşındayım
sorunum tüpler
bu 4. denemem

çok karmaşık duygular içindeyim...allah yardımcımız olsun...
bu evlat hasreti çok zormuş...
ama ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum...rabbim istedikten sonra neden olmasın değil mi?

2011 anneleri diye yazdım face den ama bikaçtane çıktı hangsi

olur cnm yaparım ama nasıl ekleniyo bu liste bilmiyorum ki aynı listenin üstünemi yazıyoz
saol canım.
evet tülayın listesinden alıntı yap eklemeleri yapıp sayıdan düş yapamadığın yerde ben sana yardım ederim cnm.

yanlız ece'Cim tüm mesajları okumaya dikkat et olur mu tatlım.Bu ara bendede bir yoğunluk var kaçırabiliyorum mesajları saolsun ewest'Cim yetişiyor

[/QUOTE][/QUOTE]
deneme yapıyorum kızlar bakayım olmuşmu

Son düzenleme:
merhaba canım aramıza hoşgeldin.tedavin hayırlı olur umarım.hangi merkezde yaptırıyorsun Sık sık gelmeye çalış emin ol motivasyonun yükselecek buda tedaviye olumlu yansıyacak.seni hemen ekliyorum canım listeye.ilaçlara başladım derken gonalf-puregona falan mı?

annenin durumu nasıl bu arada canım???

allahıma yüz bin şükür iyi ama tedavi için istanbula gelecek şuan vucudunda hiç bir şey yok her şey normal ama nedenini araştırcaklar bide boynunda damar tıkanıklığı var ama her şerde bir hayır varmış belki o an öyle bişey yaşamasak öğrenemezdik hastakığını allahım yardım etti annem şimdi çok iyi o iyi ya varsın benim tedavim geciksin o benim herşeyim zatiiiiiiiiii

hosgeldin tedavin hayirli olsun oncelikle,,,, rabbim istedikten sonra ne olmazki

[/QUOTE][/QUOTE]

dearcım araya yazıyorum msj az diyo alta yazdıgımda tablonun altında çıkıyo ama

canim tekrardan gecmis olsun yasadigimiz herseyin bir anlami var daha sonradan anliyoruz dedigin gibi her ser de bir hayir vardir Allah devasiz dert vermesin

[/QUOTE]

dearcım araya yazıyorum msj az diyo alta yazdıgımda tablonun altında çıkıyo ama[/QUOTE]

canım alıntı yaptığında niyetimiz in önünde benim ismim ve rakam varya sil onu o zaman oluyor

hoşbulduk...
sağol inşallah hepimizin tedavileri hayırlı olur...
memorialdeyim...
evet gonal f başladık....
çok sık giremediğim için topiklerde hiç dikkate alınmıyorum maalesef...
şöyle bi baktımda yasin okuyosunuz galiba bende katılmak isterim...annemlere filan okuturum...
rabbim bizleri çok seviyo bence...kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum böyle düşünerek....

geçmiş olsun...anne söz konusu olunca herşey duruyor değil mi?
allah onları başımızdan eksik etmesin...

hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. inşallah sonucu da çok çok güzel olur

dikkate alınmamak hiç olurmu öyle şay kaderdaşız bir.birimizin sevinci hepimizin sevincini birimizin üzüntüsüde hepimizin.

hayırlı olsun canım tedavin yasin ve sırayla 1.000 ayetel kürsi okuyoruz.tedavide olan arkadaşlara öncelik veriyoruz canım.Yasini tedavide olan tüm dostlarımız için okuyoruz.kaç tane okuyabilirseniz ece arkadaşımıza yazdır olur mu canım.Allah kabul etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…