Hoşgeldin canım asaletlimin haberi p.tesi değişecek inş.daha iyi olacağız.
kuşların nasıl canım maaşallahpek bir tatlılar
arkadaşlar mylady ablam hiç üşenmedi face de bize grup kurdu.
ilan ediyorum 2011 anneleri grubun adı.
katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.
ben özellikle çok istemiştim birbirimizin resmini görüp daha yakından tanışmayı.
ablama huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum.
saol canım.olur cnm yaparım ama nasıl ekleniyo bu liste bilmiyorum ki aynı listenin üstünemi yazıyoz
[/QUOTE][/QUOTE]Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
deneme yapıyorum kızlar bakalım şimdi nerde çıkıcak benim yazılar
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
Kalan:268
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
mavi resim var.çok bebekler var.bir resmin içinde.2011 anneleri diye yazdım face den ama bikaçtane çıktı hangsi
gule gule git gel canim annecigine selamlar hepimizden,,,
merhaba canım aramıza hoşgeldin.tedavin hayırlı olur umarım.hangi merkezde yaptırıyorsun Sık sık gelmeye çalış emin ol motivasyonun yükselecek buda tedaviye olumlu yansıyacak.seni hemen ekliyorum canım listeye.ilaçlara başladım derken gonalf-puregona falan mı?merhaba
bende dün ilk iğnemi vurdum ve tedaviye başladım...benide aranıza alır mısınız?
çok sık giremiyorum ben ama...
29 yaşındayım
sorunum tüpler
bu 4. denemem
çok karmaşık duygular içindeyim...allah yardımcımız olsun...
bu evlat hasreti çok zormuş...
ama ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum...rabbim istedikten sonra neden olmasın değil mi?
annenin durumu nasıl bu arada canım???
mavi resim var.çok bebekler var.bir resmin içinde.
merhaba
29 yaşındayım
sorunum tüpler
bu 4. denemem
ama ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum...rabbim istedikten sonra neden olmasın değil mi?
[/QUOTE][/QUOTE]Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
Kalan:268
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
allahıma yüz bin şükür iyi ama tedavi için istanbula gelecek şuan vucudunda hiç bir şey yok her şey normal ama nedenini araştırcaklar bide boynunda damar tıkanıklığı var ama her şerde bir hayır varmış belki o an öyle bişey yaşamasak öğrenemezdik hastakığını allahım yardım etti annem şimdi çok iyi o iyi ya varsın benim tedavim geciksin o benim herşeyim zatiiiiiiiiii
merhaba canım aramıza hoşgeldin.tedavin hayırlı olur umarım.hangi merkezde yaptırıyorsun Sık sık gelmeye çalış emin ol motivasyonun yükselecek buda tedaviye olumlu yansıyacak.seni hemen ekliyorum canım listeye.ilaçlara başladım derken gonalf-puregona falan mı?
hosgeldin tedavin hayirli olsun oncelikle,,,, rabbim istedikten sonra ne olmazki
allahıma yüz bin şükür iyi ama tedavi için istanbula gelecek şuan vucudunda hiç bir şey yok her şey normal ama nedenini araştırcaklar bide boynunda damar tıkanıklığı var ama her şerde bir hayır varmış belki o an öyle bişey yaşamasak öğrenemezdik hastakığını allahım yardım etti annem şimdi çok iyi o iyi ya varsın benim tedavim geciksin o benim herşeyim zatiiiiiiiiii
mavi resim var.çok bebekler var.bir resmin içinde.
merhaba
29 yaşındayım
sorunum tüpler
bu 4. denemem
dikkate alınmamak hiç olurmu öyle şay kaderdaşız bir.birimizin sevinci hepimizin sevincini birimizin üzüntüsüde hepimizin.hoşbulduk...
sağol inşallah hepimizin tedavileri hayırlı olur...
memorialdeyim...
evet gonal f başladık....
çok sık giremediğim için topiklerde hiç dikkate alınmıyorum maalesef...
şöyle bi baktımda yasin okuyosunuz galiba bende katılmak isterim...annemlere filan okuturum...
rabbim bizleri çok seviyo bence...kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum böyle düşünerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?