2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

mylady06:100-okundu
ewest:50-okundu
ailhan76:200-okundu

kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

[QUOTd[/QUOTE][/QUOTE]
gfhklşşdgfhklŞfghjklşghjlş
dearcım araya yazıyorum msj az diyo alta yazdıgımda tablonun altında çıkıyo ama[/QUOTE]

hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. inşallah sonucu da çok çok güzel olur

hoşbulduk...,inşallah canım bu yolda uğraşan herkesi hayırlı ,sağlılkı ,uzun ömürlü,anneli babalı büyüyecek evlat sahibi yapsın rabbim....kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...

ayy canım sorma her pozitif haber o kadar hoşuma gidiyo ki anlatamam...her negatif de bir okadar üzüyo tabiki...
tamam ben annemle konuşup sayıyı bildiririm...allah dualarımızı kabul etsin...

mothercım çok ugraştım ama olmuyo tulaycımda msjattı tarif etti ama olmadı ben şimdi anneme kadar gidip geleyim tekrar sayfaları okuyup denicem yine olmazsa haber veririm cnm listeyi yapamasamda notlarımı alır sana mjs atarım olmazsa merak etme

castamo anneciğine geçmiş olsun canım bizim facemiz çok bebekli olan yani hepimizin bebişleri bebişleri esmeri sarışını...
asaletciğim Allahtan ümit kesilmez ama her ne olursa olsun hayırlı olacak olsun inşallah
kızlar ben Tülayın yaptığının tam tersini yapacağım şimdi evime gidiyorum artık anneciğim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı Allah razı olsun fakat bende evime gittiğim zaman sizden ayrılıyorum inanın yazmasamda öyle sayfa açık gelip gidip şöyle baksam bile bana ytiyorsunuz gelir gelmez amnneme bana dediği ilk şey bilgisayarı aç oluyordu uzun lafın kısası sizinle iletişimimde biraz kesinti olacak hepinizi çok öpüyorummmmm

nasil uye olucaz goremedim orada 8 uye var o galiba dimi? bide benim sayfamda gorulecekmi ?

nasil uye olucaz goremedim orada 8 uye var o galiba dimi? bide benim sayfamda gorulecekmi ?

evet tatlım o 8 üyeli mavi üzerine bebelerrrr tüm güvenlik önlemlerini aldım canım merak etme görünmez

kızlar birde babam arı poleni getirtmiş memleketinden bana nasıl kullanacağım bilen varsa ben gimeden bilen varsa bi söyleyin bakalım yumurtalarım çoğalsın diye yanlız ameliyattan sonra doktor bana doğum kontrol hapı verdi ececiğim dediki doğumkontrol hapları estrom ya oda yumurtalık rezervini azltıyormuş benim zaten az yaştan dolayı 4tane var dmişti bir doktor o biraz kafamı karıştırdıda bu hapların rezerv üzerinde etkisni bilen varmı

güzel anneciğim emeklerin için Allah senden razı olsun

ben geldim arkadaşlar yat yat sıkıldım bi bakayım dedim buraya.kasıklarımda acayip bi şişlik vr ya gaz gibi sanki kasık ağrım oluo normalmi bunlar?

kızlar meraba.. bnim transferim gerçekleşti .. embriyolar 2inci ve 3üncü kaliteymiş. 2 tane yerleştirildi. 2gündür yatıyorum. telefonlada görüşmüyorum internette durmam da yasak kardeşime yazdırıyorum. 3gün yatmamı söylediler yemeğimi dahii yatarak yiyorum kasıklarımda agrım var iğneler kabız yapıyor ıkınmam yasak bu yusden ek ilaç kullabnıyorum doktor tavsiyesinde .. inşallah bu kasık agrısı normaldir. sürekli elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum inşallah beni bırakmazlar... 22 haziran kan tahlil günüm internete giremeyeceğim için 22haziran da sizlerle neticeyi paylaşıcam.. ben hergün sizler için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin hepiniz Allah'a emanet...

inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım dualarımız seninle

istek yolladim sayfaya

hayirli olsun transferin turtimm Allah olumlu neticeler almayi nasip etsin tez zamanda bol bol dinlen yat bebisin sana tutunsun

turtim kaç öncelikle hayırlı olsun. diliyorum ikisi de tutunur bizlere güzel haberler verirsin. kaç yaşındasın ve kaçıncı denemendi?

[/QUOTE]kızlar şimdi bi deneme daha yapıyorum bakalım ne oldu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

Kalan:268

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…