hoşgeldin canım tedavin hayırlı uğurlu olsun. inşallah sonucu da çok çok güzel olur
dikkate alınmamak hiç olurmu öyle şay kaderdaşız bir.birimizin sevinci hepimizin sevincini birimizin üzüntüsüde hepimizin.
hayırlı olsun canım tedavin yasin ve sırayla 1.000 ayetel kürsi okuyoruz.tedavide olan arkadaşlara öncelik veriyoruz canım.Yasini tedavide olan tüm dostlarımız için okuyoruz.kaç tane okuyabilirseniz ece arkadaşımıza yazdır olur mu canım.Allah kabul etsin inş.
castamo anneciğine geçmiş olsun canım bizim facemiz çok bebekli olan yani hepimizin bebişleri bebişleri esmeri sarışını...
asaletciğim Allahtan ümit kesilmez ama her ne olursa olsun hayırlı olacak olsun inşallah
kızlar ben Tülayın yaptığının tam tersini yapacağım şimdi evime gidiyorum artık anneciğim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı Allah razı olsun fakat bende evime gittiğim zaman sizden ayrılıyorum inanın yazmasamda öyle sayfa açık gelip gidip şöyle baksam bile bana ytiyorsunuz gelir gelmez amnneme bana dediği ilk şey bilgisayarı aç oluyordu uzun lafın kısası sizinle iletişimimde biraz kesinti olacak hepinizi çok öpüyorummmmm
nasil uye olucaz goremedim orada 8 uye var o galiba dimi? bide benim sayfamda gorulecekmi ?
kızlar meraba.. bnim transferim gerçekleşti .. embriyolar 2inci ve 3üncü kaliteymiş. 2 tane yerleştirildi. 2gündür yatıyorum. telefonlada görüşmüyorum internette durmam da yasak kardeşime yazdırıyorum. 3gün yatmamı söylediler yemeğimi dahii yatarak yiyorum kasıklarımda agrım var iğneler kabız yapıyor ıkınmam yasak bu yusden ek ilaç kullabnıyorum doktor tavsiyesinde .. inşallah bu kasık agrısı normaldir. sürekli elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum inşallah beni bırakmazlar... 22 haziran kan tahlil günüm internete giremeyeceğim için 22haziran da sizlerle neticeyi paylaşıcam.. ben hergün sizler için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin hepiniz Allah'a emanet...
evet tatlım o 8 üyeli mavi üzerine bebelerrrr tüm güvenlik önlemlerini aldım canım merak etme görünmez
kızlar birde babam arı poleni getirtmiş memleketinden bana nasıl kullanacağım bilen varsa ben gimeden bilen varsa bi söyleyin bakalım yumurtalarım çoğalsın diye yanlız ameliyattan sonra doktor bana doğum kontrol hapı verdi ececiğim dediki doğumkontrol hapları estrom ya oda yumurtalık rezervini azltıyormuş benim zaten az yaştan dolayı 4tane var dmişti bir doktor o biraz kafamı karıştırdıda bu hapların rezerv üzerinde etkisni bilen varmı
güzel anneciğim emeklerin için Allah senden razı olsun
kızlar meraba.. bnim transferim gerçekleşti .. embriyolar 2inci ve 3üncü kaliteymiş. 2 tane yerleştirildi. 2gündür yatıyorum. telefonlada görüşmüyorum internette durmam da yasak kardeşime yazdırıyorum. 3gün yatmamı söylediler yemeğimi dahii yatarak yiyorum kasıklarımda agrım var iğneler kabız yapıyor ıkınmam yasak bu yusden ek ilaç kullabnıyorum doktor tavsiyesinde .. inşallah bu kasık agrısı normaldir. sürekli elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum inşallah beni bırakmazlar... 22 haziran kan tahlil günüm internete giremeyeceğim için 22haziran da sizlerle neticeyi paylaşıcam.. ben hergün sizler için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin hepiniz Allah'a emanet...
[/QUOTE]kızlar şimdi bi deneme daha yapıyorum bakalım ne olduNiyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacakNiyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
Kalan:268
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
sagol ewestcim ya oldu valla
sagol ewestcim ya oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?