2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

[/QUOTE]

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

Kalan:268

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

cnm bende arı sütü ,bal ,polen karışımı yiyorum sabah akşam 1 kaşık ama tahta kaşıkla metal kaşık degdirme dedi aktar öyle yapıyorum ama dr una da sor gerçi kilon yok senin ama bu karışım çok kuvvetli oldugu için kilo yapıyomuş

neme cnm sana msj atmıştım aldınmı? doğru bilmişim senmiymişsin bugün gördüğüm?

bu karisim ne icin

bide bu mesaj yazma yerleri sizinde degistimi

bugün doktor bir hayli canımı sıktı, o yüzden buraya bir şey yazasım gelmedi.
pko olduğum için gonal f yi düşük doz kullanacağız demişti, öyle yaptık. bugün ilk kez baktı gonal-fden sonra. ooo çok fazla, hiç istemediğimiz kadar çok yumurta oluşmuş halbu ki 3 bi tarafta 3 bi tarafta oluşsa... dedi. bi kaç ölçü aldı.

ona kaç tane transfer yapacaksınız eğer emriyo oluşturabilirsek dedim.
canım hiç yasalara takılma sizin durumunuzdaki bi çift için kaç tane emriyo oluşursa hepsini koyarız 2-3... sizin durumunuzda sperm bulunabilen ya 2 ya 3 çift gördüm, tabii inşAllah siz de onlardan olursunuz dedi.

halbuki kendisi ürolog değil, kadın doğumcu. kaan aydos, umut verici konuşmuştu...
öyle işte

bu karisim ne icin

bide bu mesaj yazma yerleri sizinde degistimi

evet cnm bi acayip çıkıyo sitedebi sorun var sanırım.cnm valla ben ilk tedavimdede kullanmıştım
hücre yeniliyomuş hatta saç tırnak diş için bile faydalıymış yumurta kalitesini arttırdığını söylüyolar bende başka bi topikte okumuştum sonra aktara sordum genellikle kadınlar bebek için kullanıyo demişti aldım bende sende bi nette araştır yinede istersen

neme cnm sana msj atmıştım aldınmı? doğru bilmişim senmiymişsin bugün gördüğüm?

evet evet o benim. ama yine ben bugün değil de pazartesi gideceğini sanıyordum. ilk gittiğimde de kimseyi göremedim hemen kana gönderdikleri için, bakamadım yani... tüh keşke tanışabilseydik. bir daha rastlama şansımız yok mu ki?

sabahlari ac karnina bi kasik bal yumurta kalitesini artiriyor filan yazmislar bende yapayim bari gerci bi sorun yok ama nasil olsa dogal urun zarari olcak degil ya:)

sen moralini yuksek tut canim cocuk icin 1yumurta bir sperm gerekli degilmi Allah istedikten sonra hersey olur, bak bizimde sorun yok ama olmuyor iste sen sayilara olasiliklara takilma Allaha guven hayirlisiyla olur insallah...

hehehe ben gördüm seni dr dan çıkınca konuşcaktım ama sen kan vermedeydin sanırım hala bulamadım seni acil gittim cnm adetim sökülünce gel dedi şahin bey ama incelmemiş hala pazartesi yine gitcem ama histeskopi ne ondan yapılcakmış adetim bitince ben başka bi dra daha gidiyorum ya faruk bey siğortada yapıcak o işlemi yani ertelenecek sanırım bi daha ki aya

kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
cikiyorum biraz yatacam sonra gorusuruz........

sakın moralini bozma :18: inşallah pazartesi müjdeyi verirsin dualarımız seninle

ececim resimlerine baktim hepsi cok guzel
yalniz bebek resminin(yegenin) altindaki yoruma gozum takildi hos degildi bence sence yanlismi dusunuyorum?

mavi0, hoşgeldin aramıza emin olki hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz. sadece ilk deneme yapanların heyecanı farklı , bizim gibi olanların ise korku ve endişeleri daha fazla. hepimizin dileği anne olabilmek

ececim resimlerine baktim hepsi cok guzel
yalniz bebek resminin(yegenin) altindaki yoruma gozum takildi hos degildi bence sence yanlismi dusunuyorum?

hiç dikkatimi o yönde çekmemişti cnm arkadaşım elazıda oturuyo uzun süre görüşemedik kaçarak evlenmişti facede bulmuştu beni bilmeyerek yazmıştır.daha 1 senelik evliydim o sıradada üzmek için yazmamıştır yani.kaldırdım ama yorumu şimdi

herkese mrb ben herkesin hayırlı dileklerinin kabul olması diğiyle
30 mayısta 2 dondrulmuş emryo transfer oldum 13 haziranda test yapılacak inşallah şu ana dek herşey güzel 2 ilacım var onları kullandım 2. tüp bebek denemem benim.pazartesini bekliyorum heyecanla
bekleme süresini keyifle geçirdim arkadaşlarım hep ziyaret etti hergün birileri geldi böylece zaman daha kolay geçti evde ilk bir hafta yattım sonraki hafta evde ufak dolaştım lif ördüm bir kaçtane yani kasmadan zorlamadan yaptım moralim iyi güzel haberler aldım tüp bebek yaptıran 2 arkadaşım sonuçları pozitif daha önce tüp bebek yaptıran diğer arkadaşım da bebeklerinin cinsiyetini öğrendi 2 erkek böyle güzel haberler aldım durdum bende çevreme güzel haberler vermek istiyorum bu süreci çeken biliyo iyi düşünelim iyi şeyler olsun

canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana, kasıktaki ağrılarda normal transfer sonrası oluyor. birde bebişlerin tutunmasıda kolay deyil sonuçta doğal yoldan olmuyor, onlar içinde zorlu bir süreç dimi ama

amin cnm iyi dileklerin için .ne güzel cnm güzel bir sürek geçirmişsin inşallah sende güzel haberler alırsın allah sag saglim kucagına alamyı nasip eder gelişmeleri haber verirsin merakla bekliyorum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…