hadi gozun aydin
[/QUOTE]Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacakNiyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
Kalan:268
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
evet tatlım o 8 üyeli mavi üzerine bebelerrrr tüm güvenlik önlemlerini aldım canım merak etme görünmez
kızlar birde babam arı poleni getirtmiş memleketinden bana nasıl kullanacağım bilen varsa ben gimeden bilen varsa bi söyleyin bakalım yumurtalarım çoğalsın diye yanlız ameliyattan sonra doktor bana doğum kontrol hapı verdi ececiğim dediki doğumkontrol hapları estrom ya oda yumurtalık rezervini azltıyormuş benim zaten az yaştan dolayı 4tane var dmişti bir doktor o biraz kafamı karıştırdıda bu hapların rezerv üzerinde etkisni bilen varmı
güzel anneciğim emeklerin için Allah senden razı olsun
kızlar iyi geceler herkese, öpüldünüz....
cnm bende arı sütü ,bal ,polen karışımı yiyorum sabah akşam 1 kaşık ama tahta kaşıkla metal kaşık degdirme dedi aktar öyle yapıyorum ama dr una da sor gerçi kilon yok senin ama bu karışım çok kuvvetli oldugu için kilo yapıyomuş
bu karisim ne icin
bide bu mesaj yazma yerleri sizinde degistimi
neme cnm sana msj atmıştım aldınmı? doğru bilmişim senmiymişsin bugün gördüğüm?
evet cnm bi acayip çıkıyo sitedebi sorun var sanırım.cnm valla ben ilk tedavimdede kullanmıştım
hücre yeniliyomuş hatta saç tırnak diş için bile faydalıymış yumurta kalitesini arttırdığını söylüyolar bende başka bi topikte okumuştum sonra aktara sordum genellikle kadınlar bebek için kullanıyo demişti aldım bende sende bi nette araştır yinede istersen
bugün doktor bir hayli canımı sıktı, o yüzden buraya bir şey yazasım gelmedi.
pko olduğum için gonal f yi düşük doz kullanacağız demişti, öyle yaptık. bugün ilk kez baktı gonal-fden sonra. ooo çok fazla, hiç istemediğimiz kadar çok yumurta oluşmuş halbu ki 3 bi tarafta 3 bi tarafta oluşsa... dedi. bi kaç ölçü aldı.
ona kaç tane transfer yapacaksınız eğer emriyo oluşturabilirsek dedim.
canım hiç yasalara takılma sizin durumunuzdaki bi çift için kaç tane emriyo oluşursa hepsini koyarız 2-3... sizin durumunuzda sperm bulunabilen ya 2 ya 3 çift gördüm, tabii inşAllah siz de onlardan olursunuz dedi.
halbuki kendisi ürolog değil, kadın doğumcu. kaan aydos, umut verici konuşmuştu...
öyle işte
evet evet o benim. ama yine ben bugün değil de pazartesi gideceğini sanıyordum. ilk gittiğimde de kimseyi göremedim hemen kana gönderdikleri için, bakamadım yani... tüh keşke tanışabilseydik. bir daha rastlama şansımız yok mu ki?
kizlarr cok uzgunum negatifmis hala pazartesi tekrar kan verecem sonuc degisebilirmis nolur dualarinizi eksik etmeyin
cikiyorum biraz yatacam sonra gorusuruz........
merhaba
bende dün ilk iğnemi vurdum ve tedaviye başladım...benide aranıza alır mısınız?
çok sık giremiyorum ben ama...
29 yaşındayım
sorunum tüpler
bu 4. denemem
çok karmaşık duygular içindeyim...allah yardımcımız olsun...
bu evlat hasreti çok zormuş...
ama ben birgün hepimizin anne olacağına inanıyorum...rabbim istedikten sonra neden olmasın değil mi?
ececim resimlerine baktim hepsi cok guzel
yalniz bebek resminin(yegenin) altindaki yoruma gozum takildi hos degildi bencesence yanlismi dusunuyorum?
kızlar meraba.. bnim transferim gerçekleşti .. embriyolar 2inci ve 3üncü kaliteymiş. 2 tane yerleştirildi. 2gündür yatıyorum. telefonlada görüşmüyorum internette durmam da yasak kardeşime yazdırıyorum. 3gün yatmamı söylediler yemeğimi dahii yatarak yiyorum kasıklarımda agrım var iğneler kabız yapıyor ıkınmam yasak bu yusden ek ilaç kullabnıyorum doktor tavsiyesinde .. inşallah bu kasık agrısı normaldir. sürekli elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum inşallah beni bırakmazlar... 22 haziran kan tahlil günüm internete giremeyeceğim için 22haziran da sizlerle neticeyi paylaşıcam.. ben hergün sizler için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin hepiniz Allah'a emanet...
herkese mrb ben herkesin hayırlı dileklerinin kabul olması diğiyle
30 mayısta 2 dondrulmuş emryo transfer oldum 13 haziranda test yapılacak inşallah şu ana dek herşey güzel 2 ilacım var onları kullandım 2. tüp bebek denemem benim.pazartesini bekliyorum heyecanla
bekleme süresini keyifle geçirdim arkadaşlarım hep ziyaret etti hergün birileri geldi böylece zaman daha kolay geçti evde ilk bir hafta yattım sonraki hafta evde ufak dolaştım lif ördüm bir kaçtane yani kasmadan zorlamadan yaptım moralim iyi güzel haberler aldım tüp bebek yaptıran 2 arkadaşım sonuçları pozitif daha önce tüp bebek yaptıran diğer arkadaşım da bebeklerinin cinsiyetini öğrendi 2 erkek böyle güzel haberler aldım durdum bende çevreme güzel haberler vermek istiyorum bu süreci çeken biliyo iyi düşünelim iyi şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?