2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayy cok ozur dilerim valla kotu bisey demek istemedim gozume carpti birden darilmadin dimi ben kendimi kotu hissederim bayagida oldu ya ben evleneli belki ondandir
im sorry

olsun kısmet böyleymiş. ben de kan verdim bi sorun yokmuş sonradan sonuç çıkınca aradılar hatta ilk önce 2. kullanacağım ilaca pazartesi başla demişti ama kan değerlerim iyi çıkınca pazar başla ikisini birden vur dedi hemşire sanırım doktor öyle söylemiş. transfer ne zaman oluyor biliyor musun? yani ben ne kadar daha kullanacağım? ya bir de kimi okusam hep 2 transfer falan, ya herkesin 3. denemesi falan, ya herkesin yaşı 35 ya da bizim doktor gıcık!!!! bu arada yasinlerle de sen ilgileniyorsun galiba 2 tane düşer misin? allah yardımcımız olsun canım inşallah bir dahaki aya sorunsuz bir şekilde kolayca başlarsın ve gönlünün istediği bir an önce olur.

ayy cok ozur dilerim valla kotu bisey demek istemedim gozume carpti birden darilmadin dimi ben kendimi kotu hissederim bayagida oldu ya ben evleneli belki ondandir
im sorry

yok cnm özürdilemene gerek yok nerden biliceksin ki darılmadım cnm.bende o zaman 1 senelik evliydim 4 sene oldu artık bende evleneli.aklında kalmasın alınmadım ben

hı bir de doktor yumurtalıklarımı ölçüp biçti. ama hiç konuşmuyor. işte iyi kötü falan... bana gıcık oldu galiba en başta ben başlayıp başlamamada kararsız kalınca eşimin spermi 54 milyon çıktığı için, eşim de yanımdaydı hiç konuşmadı başka bir iş yapıyordu.

evet cnm pazartesi gelcem o zaman görüşürüz belki.transferden önce yumurta toplama oluyo cnm. onun içinde yumurtaların bi boyuta gelmesi gerekiyo sonra ayşegül hemşirenin söylediği saati geçirmeden çatlama iğnesini vurduruyosun .sonra yumurta toplama transfer içinde haber veriyolar 2- 5 gün içinde oluyo transferde. cnm bende anlamadım 2 transfer işi nasıl oluyo sen konuştunmu hiç şahin beyle.ne dedi?hemen düşüyorum cnm yasin sayınıda.amin cnm inşallah yüzümüz güler

sordum net bir şekilde TEK transfer dedi, yani üstüne konuşamadım bile...

cnm benim eşimde hiö kouşmaz şahin beyle kızıyorum bende zaten sürekli kendim gidiyorum arada gelebiliyo benimle ondada sen konuşuyon ben ne diyim adama diyo?sen sor cnm sürekli kaç mm nasıl iyimi kaç yumurta var filan diye sor aklında kalmasın

arkadaşlar hepinize iyi geceler... bu arada ececim benim bir dahaki görüşmem salı günü, sanırım yine görüşemeyeceğiz

[/QUOTE]

Düzenleyen: tulayss Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 49

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

Kalan:268

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

sordum net bir şekilde TEK transfer dedi, yani üstüne konuşamadım bile...
bizede aynı şekilde dedi cnm
bişey diyemedik daha fazla
arkadaşlar hepinize iyi geceler... bu arada ececim benim bir dahaki görüşmem salı günü, sanırım yine görüşemeyeceğiz
dışarda buluşuruz cnm hastane şart mı?

selamlar kızlar,
nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum,eve daha yeni geldik.4bli personele kadroya geçiş hakkı verildi,onun için adak adamıştık.tüm gün onla meşgul olduk.bir de gebe kalabilirsem,inşllh o zaman da kan akıtmayı düşünüyoruz.
.yarın oy kullanıp yola çıkacağız.
antalya'dan yazacağım size.öpücüklerr
aa bir de face grubunuza girmek isterim ama arkadaşlarımın benim hamile kalmaya çok hevesli olduğumu görmelerinden çekiniyorum.arkadaşlık isteğim kabul edildikten sonra görünecektir heralde,arkadaş listemde.nasıl oluyor bu acaba??

cnm allah kabul etsin adagını.bild,ğim kadarıyla bu hakkında tüm önlemler alınmış diye biliyorum cnm.grup dışı gözükmüyo.ama arkadaşlar daha net bilği verirler yarın gelince.

[/QUOTE][/QUOTE]
Neme:2 okundu

Kalan:266

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

mylady06:100-okundu
ewest:50-okundu
ailhan76:200-okundu
neme:200-okundu

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Canım benim demek daha az görüşeceğiz bundan sonra ama biliyorumki kalplerimiz çok yakın görüşmediğimiz zamanlardada gönüllerimiz yakın olacak dualarımızda inş.Annenin ellerinden öpüyorum tekrar burada mutlu olduğunu farkedip hemen aç diyor demek bilgisayarı.Canım ya

Canım lady'cim benim face üyeliğimde yok pekte anlamam ama bugün bir üyelik aldım katılacağım inş.en yakın zamanda becerebilirsem
Canım emek olurmu hiç varsada hakkım anasütü gibi helal olsun bitanem.sende helal et lütfen

Ya dr.un bişeyde söylemek istemiyorum ama çok ayıb etmiş.ne demek siizn durumunuzda 2/3 hasta gördüm ben dr. değilim yüzlerce hasta gördüm hiç sperm çıkmayıp spermlerinini tüp tüp dondurtan.yada çok az spermle hamile kalan.

geçen gün bir arkadaşa denk geldim topikleri gezerken hamile müjdesini veriyordu sorun sperm sayısının azlığıymış.hemen özel mesaj yazdım.dedimki bizdede sperm sayısı çok az 30 binlerde ve ben buna üzülüyorum dedim.cevabına dikkat edin arkadaşlar.-Bizde sadece 30 du bini yoktu yani dedi.Düşün ben sperm sayısına az diyordum ama o 30 spermla hamileydi şu an 8.haftasındadır sanıyorum canım.

yani gereken şey 1 yumurta -1 sperm sanıyorumki senin dr. gece uykusuz falandı unuttu bu ayrıntıyı.Sen lütfen içini ferah tut verecek olan RABBİM dr.ne derse desin o ol diyecek.Ben inanıyorum ki buraya hamileyim yazacaksın sen

Allah kabul etsin canım.
tatilini doyasıya yaşa gönlünce havuza denize gir eee hamilelikte çok giremeyeceğin için.

su içmeye kalktım ama dayanamadım açtım pc.yi.
gözümden uyku akıyor yatayım bende.Yarın görüşmek üzere.
Yarında oylar kullanılacak umarım ülkemiz için hayırlı olan ne ise o olur.

NİYETİMİZ:tüm arkadaşların bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu olumlu kıl.sağlıklı sıhatli evlatlar nasip et.İNŞALLAH.AMİN

Leblebişekeri ve Tanidıkları :100 okunacak

Mylady06 ve Tatlıannesi :50 okunacak

Liefde: 10 okunacak

Careful:10 okunacak

perlanore:10 okunacak

Ece22:10 okunacak

kbra09 ve annesi :2 okunacak

Ailhan :10 okunacak

Turtimm:10 okunacak

Ewest :10 okundu 10 okunacak

Neme :2 okundu

KALAN:266

ARKADAŞLAR :500 ADET YASİN-İ ŞERİF OKUMAYA NİYETLENDİK OKUMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KAÇ ADET OKUYACAĞINI YAZARSA ÇOK ÇOK SEVİNİRİM
HERŞEY ĞÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…