hiç dikkatimi o yönde çekmemişti cnm arkadaşım elazıda oturuyo uzun süre görüşemedik kaçarak evlenmişti facede bulmuştu beni bilmeyerek yazmıştır.daha 1 senelik evliydim o sıradada üzmek için yazmamıştır yani.kaldırdım ama yorumu şimdi
hehehe ben gördüm seni dr dan çıkınca konuşcaktım ama sen kan vermedeydin sanırım hala bulamadım seni acil gittim cnm adetim sökülünce gel dedi şahin bey ama incelmemiş hala pazartesi yine gitcem ama histeskopi ne ondan yapılcakmış adetim bitince ben başka bi dra daha gidiyorum ya faruk bey siğortada yapıcak o işlemi yani ertelenecek sanırım bi daha ki aya
ayy cok ozur dilerim valla kotu bisey demek istemedim gozume carpti birden darilmadin dimi ben kendimi kotu hissederim bayagida oldu ya ben evleneli belki ondandir
im sorry
olsun kısmet böyleymiş. ben de kan verdim bi sorun yokmuş sonradan sonuç çıkınca aradılar hatta ilk önce 2. kullanacağım ilaca pazartesi başla demişti ama kan değerlerim iyi çıkınca pazar başla ikisini birden vur dedi hemşire sanırım doktor öyle söylemiş. transfer ne zaman oluyor biliyor musun? yani ben ne kadar daha kullanacağım? ya bir de kimi okusam hep 2 transfer falan, ya herkesin 3. denemesi falan, ya herkesin yaşı 35 ya da bizim doktor gıcık!!!! bu arada yasinlerle de sen ilgileniyorsun galiba 2 tane düşer misin? allah yardımcımız olsun canım inşallah bir dahaki aya sorunsuz bir şekilde kolayca başlarsın ve gönlünün istediği bir an önce olur.
evet cnm pazartesi gelcem o zaman görüşürüz belki.transferden önce yumurta toplama oluyo cnm. onun içinde yumurtaların bi boyuta gelmesi gerekiyo sonra ayşegül hemşirenin söylediği saati geçirmeden çatlama iğnesini vurduruyosun .sonra yumurta toplama transfer içinde haber veriyolar 2- 5 gün içinde oluyo transferde. cnm bende anlamadım 2 transfer işi nasıl oluyo sen konuştunmu hiç şahin beyle.ne dedi?hemen düşüyorum cnm yasin sayınıda.amin cnm inşallah yüzümüz güler
hı bir de doktor yumurtalıklarımı ölçüp biçti. ama hiç konuşmuyor. işte iyi kötü falan... bana gıcık oldu galiba en başta ben başlayıp başlamamada kararsız kalınca eşimin spermi 54 milyon çıktığı için, eşim de yanımdaydı hiç konuşmadı başka bir iş yapıyordu.
cnm benim eşimde hiö kouşmaz şahin beyle kızıyorum bende zaten sürekli kendim gidiyorum arada gelebiliyo benimle ondada sen konuşuyon ben ne diyim adama diyo?sen sor cnm sürekli kaç mm nasıl iyimi kaç yumurta var filan diye sor aklında kalmasın[/QUOTE
aslında ilk görüşmede konuşmuştuk eşim de vardı iyi geçmişti. ona güvenmediğimizi düşünerek belki de bize sinir oldu. neyse evet sormak lazım çekiniyorum ne bileyim ben... ama bir dahakine soracağım. hadi iyi geceler öpüyorum ...
[/QUOTE]Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:2 okudu
Kalan:266
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
bizede aynı şekilde dedi cnmsordum net bir şekilde TEK transfer dedi, yani üstüne konuşamadım bile...
dışarda buluşuruz cnm hastane şart mı?arkadaşlar hepinize iyi geceler... bu arada ececim benim bir dahaki görüşmem salı günü, sanırım yine görüşemeyeceğiz
cnm benim eşimde hiö kouşmaz şahin beyle kızıyorum bende zaten sürekli kendim gidiyorum arada gelebiliyo benimle ondada sen konuşuyon ben ne diyim adama diyo?sen sor cnm sürekli kaç mm nasıl iyimi kaç yumurta var filan diye sor aklında kalmasın[/QUOTE
aslında ilk görüşmede konuşmuştuk eşim de vardı iyi geçmişti. ona güvenmediğimizi düşünerek belki de bize sinir oldu. neyse evet sormak lazım çekiniyorum ne bileyim ben... ama bir dahakine soracağım. hadi iyi geceler öpüyorum ...
sanada iyi geceler cnm öptüm by
selamlar kızlar,
nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum,eve daha yeni geldik.4bli personele kadroya geçiş hakkı verildi,onun için adak adamıştık.tüm gün onla meşgul olduk.bir de gebe kalabilirsem,inşllh o zaman da kan akıtmayı düşünüyoruz.
.yarın oy kullanıp yola çıkacağız.
antalya'dan yazacağım size.öpücüklerr
aa bir de face grubunuza girmek isterim ama arkadaşlarımın benim hamile kalmaya çok hevesli olduğumu görmelerinden çekiniyorum.arkadaşlık isteğim kabul edildikten sonra görünecektir heralde,arkadaş listemde.nasıl oluyor bu acaba??
[/QUOTE][/QUOTE]NİYETİMİZ:Rabbim tüm arkadaşların bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip et.inşallah.AMİN
TOPLAM:500 yasin-i şerif okunacak
Mylady06 ve Tatlı annesi :50 okunacak
Leblebişekeri ve tanıdıkları:100 okunacak
Turtimm:10 okunacak
Liefde:10 okunacak
careful:10 okunacak
Ewest:10-Okundu10-okunacak
/QUOTE]kızlar şimdi bi deneme daha yapıyorum bakalım ne oldu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Kalan:268
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
Canım benim demek daha az görüşeceğiz bundan sonra ama biliyorumki kalplerimiz çok yakın görüşmediğimiz zamanlardada gönüllerimiz yakın olacak dualarımızda inş.Annenin ellerinden öpüyorum tekrar burada mutlu olduğunu farkedip hemen aç diyor demek bilgisayarı.Canım yacastamo anneciğine geçmiş olsun canım bizim facemiz çok bebekli olan yani hepimizin bebişleri bebişleri esmeri sarışını...
asaletciğim Allahtan ümit kesilmez ama her ne olursa olsun hayırlı olacak olsun inşallah
kızlar ben Tülayın yaptığının tam tersini yapacağım şimdi evime gidiyorum artık anneciğim üzerine düşeni fazlasıyla yaptı Allah razı olsun fakat bende evime gittiğim zaman sizden ayrılıyorum inanın yazmasamda öyle sayfa açık gelip gidip şöyle baksam bile bana ytiyorsunuz gelir gelmez amnneme bana dediği ilk şey bilgisayarı aç oluyordu uzun lafın kısası sizinle iletişimimde biraz kesinti olacak hepinizi çok öpüyorummmmm
Canım lady'cim benim face üyeliğimde yok pekte anlamam ama bugün bir üyelik aldım katılacağım inş.en yakın zamanda becerebilirsemevet tatlım o 8 üyeli mavi üzerine bebelerrrr tüm güvenlik önlemlerini aldım canım merak etme görünmez
kızlar birde babam arı poleni getirtmiş memleketinden bana nasıl kullanacağım bilen varsa ben gimeden bilen varsa bi söyleyin bakalım yumurtalarım çoğalsın diye yanlız ameliyattan sonra doktor bana doğum kontrol hapı verdi ececiğim dediki doğumkontrol hapları estrom ya oda yumurtalık rezervini azltıyormuş benim zaten az yaştan dolayı 4tane var dmişti bir doktor o biraz kafamı karıştırdıda bu hapların rezerv üzerinde etkisni bilen varmı
güzel anneciğim emeklerin için Allah senden razı olsun
Ya dr.un bişeyde söylemek istemiyorum ama çok ayıb etmiş.ne demek siizn durumunuzda 2/3 hasta gördüm ben dr. değilim yüzlerce hasta gördüm hiç sperm çıkmayıp spermlerinini tüp tüp dondurtan.yada çok az spermle hamile kalan.bugün doktor bir hayli canımı sıktı, o yüzden buraya bir şey yazasım gelmedi.
pko olduğum için gonal f yi düşük doz kullanacağız demişti, öyle yaptık. bugün ilk kez baktı gonal-fden sonra. ooo çok fazla, hiç istemediğimiz kadar çok yumurta oluşmuş halbu ki 3 bi tarafta 3 bi tarafta oluşsa... dedi. bi kaç ölçü aldı.
ona kaç tane transfer yapacaksınız eğer emriyo oluşturabilirsek dedim.
canım hiç yasalara takılma sizin durumunuzdaki bi çift için kaç tane emriyo oluşursa hepsini koyarız 2-3... sizin durumunuzda sperm bulunabilen ya 2 ya 3 çift gördüm, tabii inşAllah siz de onlardan olursunuz dedi.
halbuki kendisi ürolog değil, kadın doğumcu. kaan aydos, umut verici konuşmuştu...
öyle işte
Allah kabul etsin canım.selamlar kızlar,
nasılsınız bakalım.ben çok yorgunum,eve daha yeni geldik.4bli personele kadroya geçiş hakkı verildi,onun için adak adamıştık.tüm gün onla meşgul olduk.bir de gebe kalabilirsem,inşllh o zaman da kan akıtmayı düşünüyoruz.
.yarın oy kullanıp yola çıkacağız.
antalya'dan yazacağım size.öpücüklerr
aa bir de face grubunuza girmek isterim ama arkadaşlarımın benim hamile kalmaya çok hevesli olduğumu görmelerinden çekiniyorum.arkadaşlık isteğim kabul edildikten sonra görünecektir heralde,arkadaş listemde.nasıl oluyor bu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?