su içmeye kalktım ama dayanamadım açtım pc.yi.
gözümden uyku akıyor yatayım bende.Yarın görüşmek üzere.
Yarında oylar kullanılacak umarım ülkemiz için hayırlı olan ne ise o olur.
mothercım bende hala eşimi bekliyorum .renkli olmasada siyah beyaz oldu cnm.
mothercım bugün duydugum gördüğüm en kolay teknikte ne teknikler varmış sendede kk de helal olsun valla.cnm
bende öptüm canım iyi geceler.tatlı rüyalariyi geceler mothercım yarın erkenciyiz. yarın görüşürüz cnm öptüm
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:2 okudu
Kalan:266
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
herkese günaydın.
Türkiye için önemli bir gün.Hayırlısı ne ise o olsun inş.
henüz gitmedim canım.Ailene yakın oturman ne güzelgünaydın cnm .mothercım sen sandık başına gidip geldinmi yoksa ?
erkencisin.bende uyandım ama malum hem oy kullancaz hep geleneksel gün pazar babam bekler oraya gitcez.
henüz gitmedim canım.Ailene yakın oturman ne güzel
sağ olsunlar cnm hep yardımcı olurlar.bu arada benim eşimin ailesinden kimse yok bursada hepsi boluda kayınvaldemler senede 1-2 haftalıgına geliyolar bana bazende izin oldukça biz boluya ( köye) gidebiliyoruz. eşimde sürekli geç geldiği için yakınıma taşındılar iyi oldu benim için.
turticimmi gelmiş.Canım nasılsın.nasıl gidiyor beklemek hala Ankaradamısın.turtimm günaydın cnm hoşgeldin. nasılsın bugün? uyku tutmuyo sanırım heyecanda var? kaçıncı gün embriyosu transfer edildi cnm sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?