2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

herkese iyi pazarlar arkadaşlar, nasılsınız , keyifler yerinde mi?? ben biraz ev topladım şimdi de ütü yapıyorum...

degisir canim hic uzulme zaten cok erkendi inanciini hic kaybetme

canım bak sende diyorsun pazartesi sonuç değişebilir diye inşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine değişir ve biz burada sevinçten halaylar çekeriz.Sen içini ferah tut üzme kendini lütfen

uzulmemek elde degil kizlar erken yaptirmak cok kotuymus pisikolojimi bozuyo dun haberi aldigimda babamla nette gooruntulu konusuyoduk birden tel geldi yuzum dustu biraz ama babama belli etmemeye calistim cunku onlar tedavime basladigimi bilmiyorlar sadece benim bir kucuk kiz kardesim biliyo.......
hic bi belirtim yok o yuzden umudum fazla yok...

annecik benim için 50 daha ilave debilirsin şeker...

kendi adima iyi olmaya calisiyorum canim keyfimde pek yok.....sen nasilsin?????

güzelim düşürme hemen moralini, olma olasılığı bitmiş değil ki, pazartesi bekle bir bakalım. olmazsa da hayırlısı Allahtan deyip önümüze bakıcaz. ben iyiyim canım bu ev işleri de olmasa da daha iyi olcağım...

kızlar ya birşey sorucam, mutfağımı karıncalar bastı günlerdir savaş halindeyiz, ne yapsam giderler, bana bir akıl verin yaaa...:95::95:

kızlar ya birşey sorucam, mutfağımı karıncalar bastı günlerdir savaş halindeyiz, ne yapsam giderler, bana bir akıl verin yaaa...:95::95:

bilemiyorum canim yaa bizim burda hic karinca yok basima hic boyle bisey gelmedi... ama annemlerdeyken annem naftalin koyardi camasir suyuyla silerdi mutfagi sende oyle yap bakalim gideceklermi????

bilemiyorum canim yaa bizim burda hic karinca yok basima hic boyle bisey gelmedi... ama annemlerdeyken annem naftalin koyardi camasir suyuyla silerdi mutfagi sende oyle yap bakalim gideceklermi????

naftalin denemedim ama günlerdir çamaşır suyuyla silmekten ellerim ağardı gitmiyorlar..ölsünlerde istemiyorum ama ne yapacağım şaşırdım...

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:4 okudu

Kalan:264

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

slm cnm nasılsın bugün? düştüm bu arada okuduklarını .bizde oylarımızı kullandık geldik hayırlı olsun bakalım

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm

Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?

ay cnm ne güzel bi haber . hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsin.degerleri pek bilmiyorum cnm arkadaşlar yazar birazdan.belki ikizdir

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…