degisir canim hic uzulme zaten cok erkendi inanciini hic kaybetme
cnm burda erken bakıyolar demiştin daha önce sanırım erkendir daha çıkammıştır kanda pazartesiyi bekleyelim cnm umudunu kaybetme hemen üzme kendini moralini bozma pazartesi olsun hayırlısıyla dualarımız seninle
canım bak sende diyorsun pazartesi sonuç değişebilir diye inşallah bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine değişir ve biz burada sevinçten halaylar çekeriz.Sen içini ferah tut üzme kendini lütfen
Sıradaki arkadaşımız efsune12
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
mylady06:100-okundu
ewest:50-okundu
ailhan76:200-okundu
neme:200-okundu
kalan:450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
herkese iyi pazarlar arkadaşlar, nasılsınız , keyifler yerinde mi?? ben biraz ev topladım şimdi de ütü yapıyorum...
kendi adima iyi olmaya calisiyorum canim keyfimde pek yok.....sen nasilsin?????
kızlar ya birşey sorucam, mutfağımı karıncalar bastı günlerdir savaş halindeyiz, ne yapsam giderler, bana bir akıl verin yaaa...:95::95:
bilemiyorum canim yaa bizim burda hic karinca yok basima hic boyle bisey gelmedi... ama annemlerdeyken annem naftalin koyardi camasir suyuyla silerdi mutfagi sende oyle yap bakalim gideceklermi????
naftalin denemedim ama günlerdir çamaşır suyuyla silmekten ellerim ağardıgitmiyorlar..ölsünlerde istemiyorum ama ne yapacağım şaşırdım...
naftalini dene canim gideceklerdir bol bol koy naftalini
ece22;19667209]
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:2 okudu
Kalan:266
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
ece22;19667209]
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:2 okudu
Kalan:266
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
canım 2 tane düşer misin benden...
slm cnm nasılsın bugün? düştüm bu arada okuduklarını .bizde oylarımızı kullandık geldik hayırlı olsun bakalım
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?