ay cnm ne güzel bi haber . hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsin.degerleri pek bilmiyorum cnm arkadaşlar yazar birazdan.belki ikizdir
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
kizlar bu sabahtan beri adet olacakmisim gibi belimde ve kasigimda agrilar var ara ara kasigima bicak saplanircasina agri giriyor yarin test gunum sonuc insallah pozitiftirkalirim insallah
kizlar bu sabahtan beri adet olacakmisim gibi belimde ve kasigimda agrilar var ara ara kasigima bicak saplanircasina agri giriyor yarin test gunum sonuc insallah pozitiftirkalirim insallah
ayy canim cok sevindim valla Allah bizede nasip etsin insallah 9.gunde ciktigina gore ikiz olabilirmi acaba
hayirlisi canim valla basim agriyordu bi bakayim dedim ilac gibi geldi
kacinci denemendi canim?
amin cnm.sen üzme canını bi yarın olsun sonucun inşallah pozitif çıkar biliyorum zor ama aklına kötü şeyler getirme.allah hakkında hayırlısını versin cnm.
çok sağol canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin,inşallah sana da.... ikinci denemem dondurulmuşlarla denedim. blasttı. ilk denemem zaten faciaydı,olmayacağını biliyodum. rabbim nasip etti,çok şükür. sağlıcakla gelir inşallah:)
amin insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini (bebislerini)
benim ilk denemem olacak heyecanliyim ilkinde neler oldu senin faciaydi demissin anlatabilirmisin mahsuru yoksa bizede tecrube olur dikkat ederiz
benim doktorun yaninda hic bi soru aklima gelmez zaten ne zaman eve gelirim acaba su soylemi olmali bu boylemi filan diye kafayi yerim yani
ecem nasilsin canim arkadasim bu arada
şöyle ki; ben ilk denememi üniversite hastanesinde yaptırdım,resmen tecrübesizlikle insanların gözlerinin içine bakıyordum. her gidişimde farklı doktor muayene ediyordu,hiçbişey soramıyordum, sadece direktiflere uyuyordum o kadar... yumurtalarım fazla uyarılmış,transfere gittiğimde bayılmak üzereydim. transfer anında doktor ohss olmak üzere olduğumu farketti,dostinex diye bir ilaç yazdı. tabi ben bu ohss mohss dan bir haberim ne olduğunu neden o ilacı kullandığım çok sonra öğrendim. bir de öğretmenim ama müthiş cahilce davrandım,resmen basiretim bağlandı...
bu defa umutta denedim,doktorum süleyman tosun. o kadar rahattım ki düşün embriyolarımı elimde termosla umuta taşıdım, 3 günlük embriyolarım blast aşamaya geldi ve çok şükür şimdi hamileyim.
merkezin iklimi çok önemli, doktorundan hemşiresine kadar içine sinmeli. çünkü İNANMAK bizim anahtarımız,sen de bu kapıyı aç gir içeri inşallah. bol dua ile...
sagol cnm iyiyim .sen nasılsın?:fatma gülün suçunu izleyememiştim onun tekrarını izliyorum tv de reklamlardada burdayım tabiyki
Allah kabul etsin canımArkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz
günlük okunacak
ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım
allah kabul etsin
İnşallah yarın burada senin içinde çok mutlu olacağızkizlar bu sabahtan beri adet olacakmisim gibi belimde ve kasigimda agrilar var ara ara kasigima bicak saplanircasina agri giriyor yarin test gunum sonuc insallah pozitiftirkalirim insallah
kızlar bişey sorcam 2 gündür aklıma takılıyo aslında tüp bebege başlarken bazı hormon testleri yapılıyo rubella,kızamıkcık,hepatitb,kan grubu
bunların yanın estradiol, tsh,lh,fsh filanda varmış ya bunları yaptılarmı sizlere bana en son 2007 de yapılmıştı sürekli degişiyomu bu degerler.gereklimi yani?
mutlu pazarlar canımselam kızlar herkese mutlu pazarlar..
sonuç bekleyen arkadaşlar rabbim sizinle olsun emeklerinizin karşılığı versin..
olumlu sonuç alıp bebeğiyle bekleyen arkadaşlar..
kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
transfer için gün sayan arkadaşlar..
umudumuzu kaybetmeden sabırla geçen günler diliyorum..
çok sık girip arada bakıyorum sizlere..
her girdiğimde bebeğimin bana geleceği günü düşünüp heyecanlanıyorum...
temmuz sonunda transfer için startı veriyoruz..
rabbim benide bu defa utandırmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?