2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

mylady06:100-okundu
ewest:100-okundu
ailhan76:200-okundu
neme:200-okundu

kalan:400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

ben adetin ikinci gunu gidicem ya doktora ogun baslamak lazim nasil olcak acaba bilmiyorum bana da kanda hormon testleri filan yaptilar 1.5 2sene olmustur ilk cocugum olmuyor diye doktora gittigimde rutin testler yani bunlarmi bilmem 2007 den bu yana degisebilir bence sahin bey bisey demedimi?

keyfim yerinde çok şükür....
heyecan konusuna gelince aklıma geldikçe kalbim çarpıyor..
sonuç almaya gideceğim gün geliyor en çokda aklıma
sen nasılsın..
Çok şükür bende iyiyim canım.Evet bende hep o anı düşünüyorum kalbim sıkışıyor sanki düşününce herşey çok güzel olacak ama inanıyorum o kadar çok dua varki üzerimizde.

iyiyim çok şükür bu ara uyku düzenim çok karıştı gecenin bir yarısı kalkıyorum öğlen vakti uyuyorum sen nasılsın canım.Sen almanyadamıydın cnm.

yok hollandadayim bende iyiyim Allaha sukur az kaldi geliyorum temmuzun ikinci haftasi gibi :) olsun ogle uykusuna guzellik uykusu demisler
facebookta bende gruptayim sende oradamisin?

yok hollandadayim bende iyiyim Allaha sukur az kaldi geliyorum temmuzun ikinci haftasi gibi :) olsun ogle uykusuna guzellik uykusu demisler
facebookta bende gruptayim sende oradamisin?
hayırlısı ile gel inş.
benim face adresim yok kullanmayıda bilmiyorum ama şimdilik adres aldım ama düzenleyip geleceğim yanınıza.

evet canım değişiyor 6 aydan uzak olmamalı bende yeni yaptırdım.

bana yapmadılar cnm hala ya 2007 den beri acaba sürekli kan alıyolar ama yaptılarda benmi bilmiyorum?

evet cnm adetin 2. günü gidiliyo.cnm sen şahin beye bir mail daha at cnm gelmeden yaptıracagın testleri iste istersen buraya geldiğinde onlarala ugraşma istersen.hazır olur elinde ama yinede sor bi.istersen direk ara sor aklında olanları.yok cnm bişey demedi şahin bey önceki testlerimin hepsini ğötürmüştüm ilk gittigimde hepsine baktı notlar aldı 4 tane test istedi sadece dışardada yaptırabilirsin dedi.hepatit b vs onlar .ama sürekli e2 tahlili kan tahlili yapıyolar yumurta takibinde . ay anlamadım ki neye göre ne yapıyolar?

canım devletin istediği bazı testler var hepatit gibi Allah korusun yakın zamanda geçirme ihtimalini düşünüp tekrar istiyorlar hormon testleride öyle dönem dönem değişiyor.Benim rubella pozitifti yani geçirmişim düşün dr. onu bile yeniden istedi.neden anlamadım.belki antikor düzeyi düşmüştür diye.sonuç bekliyorum çıkmadı henüz.eşimdende istedi hepatit b ve c birde hiv.Allah korusun adları bile korkutucu.

Çok şükür bende iyiyim canım.Evet bende hep o anı düşünüyorum kalbim sıkışıyor sanki düşününce herşey çok güzel olacak ama inanıyorum o kadar çok dua varki üzerimizde.

amin inşallah..
bende inanıyorum olacak...
kulun kula ettiği dua daha makbulmuş..
birbirimize ettiğimz dualar güsel temenniler muhakkak yerini bulacaktır...

ay evet cnm eşimdende istediler .benimde biri pozitifmi ne çıkmıştı korktum dr korkma geçirmişin onu anlatıyo test filan dedi.

canım benden 2 daha düşer misin?

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm

Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?

canım çok sevindim, inşallah kucağına aldığın günleride görürsün emin deyilim ama kan değerin çok iyi yani ikiz olabilir :13:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:6 okudu

Kalan:262

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/B]

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:6 okudu

Kalan:262

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Allah kabul etsin arkadaşlar ececim ben okundukça yazacağım canım 1 tane yazarmıısn bana okundu diye arkadaşım okuyacak saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…