kızlar bişey sorcam 2 gündür aklıma takılıyo aslında tüp bebege başlarken bazı hormon testleri yapılıyo rubella,kızamıkcık,hepatitb,kan grubu
bunların yanın estradiol, tsh,lh,fsh filanda varmış ya bunları yaptılarmı sizlere bana en son 2007 de yapılmıştı sürekli degişiyomu bu degerler.gereklimi yani?
evet canım değişiyor 6 aydan uzak olmamalı bende yeni yaptırdım.
mutlu pazarlar canım
Dualarına tüm kalbimle amin diyorum.Nasılsın keyfin nasıl.Heyecan var mı
iyiyim çok şükür bu ara uyku düzenim çok karıştı gecenin bir yarısı kalkıyorum öğlen vakti uyuyorumguzel anne nasilsin?
Çok şükür bende iyiyim canım.Evet bende hep o anı düşünüyorum kalbim sıkışıyor sanki düşününce herşey çok güzel olacak ama inanıyorum o kadar çok dua varki üzerimizde.keyfim yerinde çok şükür....
heyecan konusuna gelince aklıma geldikçe kalbim çarpıyor..
sonuç almaya gideceğim gün geliyor en çokda aklıma
sen nasılsın..
iyiyim çok şükür bu ara uyku düzenim çok karıştı gecenin bir yarısı kalkıyorum öğlen vakti uyuyorumsen nasılsın canım.Sen almanyadamıydın cnm.
hayırlısı ile gel inş.yok hollandadayim bende iyiyim Allaha sukur az kaldi geliyorum temmuzun ikinci haftasi gibi :) olsun ogle uykusuna guzellik uykusu demisler
facebookta bende gruptayim sende oradamisin?
evet canım değişiyor 6 aydan uzak olmamalı bende yeni yaptırdım.
ben adetin ikinci gunu gidicem ya doktora ogun baslamak lazim nasil olcak acaba bilmiyorum bana da kanda hormon testleri filan yaptilar 1.5 2sene olmustur ilk cocugum olmuyor diye doktora gittigimde rutin testler yani bunlarmi bilmem 2007 den bu yana degisebilir bence sahin bey bisey demedimi?
Çok şükür bende iyiyim canım.Evet bende hep o anı düşünüyorum kalbim sıkışıyor sanki düşününce herşey çok güzel olacak ama inanıyorum o kadar çok dua varki üzerimizde.
canım devletin istediği bazı testler var hepatit gibi Allah korusun yakın zamanda geçirme ihtimalini düşünüp tekrar istiyorlar hormon testleride öyle dönem dönem değişiyor.Benim rubella pozitifti yani geçirmişim düşün dr. onu bile yeniden istedi.neden anlamadım.belki antikor düzeyi düşmüştür diye.sonuç bekliyorum çıkmadı henüz.eşimdende istedi hepatit b ve c birde hiv.Allah korusun adları bile korkutucu.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:4 okudu
Kalan:264
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm
Bugün 9. Günüm değerim 156 iki embriyo konmuştu acaba ikiz olabilir mi?
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:6 okudu
Kalan:262
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?