2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kızlar.nasılsınız.biz yola çıktık,molalarla devam ediyoruz yola.sephire..adını yanlış yazmış olabilirim.ama bence kesin ikizlere gebe:))hadi hayırlı uğurlu olsun.darısı hepimize olsun inşallah.
sıradaki arkadaşım için 100 ayetel kürsi okudum yol boyunca.yazarsın tatlım.
öpücüklerrr

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:6 okudu

Kalan:262

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.[/COLOR][/FONT][/B]

mothercım bendemi probımlem var acaba ne renk ne şekil bastıgım butonlar niye çalışmıyo.listedense niye olmuyo diye deniyom syfalar sayemde denemeyle doldu valla

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:6 okudu

Kalan:261

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Sıradaki arkadaşımız efsune12

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

mylady06:100-okundu
ewest:100-okundu
ailhan76:200-okundu
neme:200-okundu
thesecret:100-okundu
dearmother:100-okundu

kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

kızlar;

bende 10 yasin okumaya niyetlendim,listeye beni de ekleyin.

ben kendim için kenzül arş duası okumuştum hep,çok faydalı bir dua. bilginiz olsun

Çok teşekkür ederim canım bende 20 haziran gibi başlıycam eğer regl dönemimde aksama olmazsa tabii

besty canım yaş-faktör kadın-erkek yani-kaçıncı deneme-hangi merkez yaz olur mu canım tabloya eklemem için gerekli bilgiler bunlar.

Canım ya neden ki acaba.stres yapmıyorsun değilmi .kızarım ama Ağrı kesici aldınmı canım.Çok geçmiş olsun.

bilmiyorum ki sabah biraz agriyordu simdi daha fazla stres var biraz ne yalan soyleyeyim hem yolu dusunuyorum hazirlik filan yapicam hediyeler alicam hemde kac ay sonra tedaviye baslicam en son asilama yaptirali 3-4 ay olmustur o heyecanda var var da var iste
bu hareket gercekten cok komik ya

canım geçmiş olsun..
sen tedaviye başlayacaksın sanırım..
senin heyecanın benide heyecanlandırıyor..
günleer geçsin istiyorum bir an önce:18::18::18:

Bunlar tatlı telaşlar canım her geçen gün seni bebeğine daha çok yaklaştıracak bunları düşün.Yolda nedir ki canım geçer konuşa konuşa.arabanızla geliyorsunuz sanırım.Tattlı telaşlar canım bunlar lütfen stres yapma bu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…