Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:6 okudu
Kalan:262
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
=DearMother;19671349]
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:6 okudu
Kalan:261
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
canım bendede öyle çok yavaş geç açılıyor sistem yenileniyor sanıyorum ki.mothercım bendemi probımlem var acaba ne renk ne şekil bastıgım butonlar niye çalışmıyo.listedense niye olmuyo diye deniyom syfalar sayemde denemeyle doldu valla
canım bendede öyle çok yavaş geç açılıyor sistem yenileniyor sanıyorum ki.
evet ama yavaşladı da.İnşallah bir an önce düzene oturur.herhalde cnm dünden beri yazı yazdıgımız alanda değişti zaten.
aramıza hoşgeldin arkadaşım.bilgini verirsen seni listeye ekleyeyim inş.tedavin hayırla sonuçlanır.
Allah kabul etsin lady'cim nasıl oldun canım ağrın falan var mı.Oh maaşalah annenin yanındasın ne mutlu sana.
Canım ya neden ki acaba.stres yapmıyorsun değilmi .kızarım amainanilmaz bas agrisi
Canım ya neden ki acaba.stres yapmıyorsun değilmi .kızarım amaAğrı kesici aldınmı canım.Çok geçmiş olsun.
bilmiyorum ki sabah biraz agriyordu simdi daha fazla stres var biraz ne yalan soyleyeyim hem yolu dusunuyorum hazirlik filan yapicam hediyeler alicam hemde kac ay sonra tedaviye baslicam en son asilama yaptirali 3-4 ay olmustur o heyecanda var var da var iste
bu hareket gercekten cok komik ya
neme düştüm cnm allah kabul etsin
Bunlar tatlı telaşlar canım her geçen gün seni bebeğine daha çok yaklaştıracak bunları düşün.Yolda nedir ki canım geçer konuşa konuşa.arabanızla geliyorsunuz sanırım.Tattlı telaşlar canım bunlar lütfen stres yapmabilmiyorum ki sabah biraz agriyordu simdi daha fazla stres var biraz ne yalan soyleyeyim hem yolu dusunuyorum hazirlik filan yapicam hediyeler alicam hemde kac ay sonra tedaviye baslicam en son asilama yaptirali 3-4 ay olmustur o heyecanda var var da var iste
bu hareket gercekten cok komik ya
evet bende bir an önce günler geçsin istiyorumcanım geçmiş olsun..
sen tedaviye başlayacaksın sanırım..
senin heyecanın benide heyecanlandırıyor..
günleer geçsin istiyorum bir an önce:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?