canım geçmiş olsun..
sen tedaviye başlayacaksın sanırım..
senin heyecanın benide heyecanlandırıyor..
günleer geçsin istiyorum bir an önce:18::18::18:
Bunlar tatlı telaşlar canım her geçen gün seni bebeğine daha çok yaklaştıracak bunları düşün.Yolda nedir ki canım geçer konuşa konuşa.arabanızla geliyorsunuz sanırım.Tattlı telaşlar canım bunlar lütfen stres yapmabu nasıl
aaaaaaaa delimi bunlar ayol ne arıyorlardı öyle.Canım gelişinizide düşün hamile olarak döneceğin için seni çok yormayacak şekilde olmalı arabanızla en iyisi ama baksana adamlar çıldırmış olmalı nereleri arıyorlarhahahaha harika
yoluda kac gundur konusuyoruz nerden gitsek filan diye tek arabayiz bazi ulkeler giciklik yapiyor 6 senedir gidip geliyoruz ama gecen sene bulgaristanda arabayi komple bosaltirip soktuler heryerini bavullarin icine kadar ardilar bide macaristanda aynisini yapti mahvolduk daha once hic boyle bisey basimiza gelmemisti acaba italyadan gitsek mi diyoruz orasi da guzel gemi biletlerini arastiriyorum (italya_yunanistan ) icin galiba bunlar basimi agritti bak goruyomusun simdi caktimdusun dusun nereye kadar dimi ama
aaaaaaaa delimi bunlar ayol ne arıyorlardı öyle.Canım gelişinizide düşün hamile olarak döneceğin için seni çok yormayacak şekilde olmalı arabanızla en iyisi ama baksana adamlar çıldırmış olmalı nereleri arıyorlar
tesekkur ederim Allah razi olsun temmuzun 20sinda sonra adetimle baslicam insallah
burdan hem guzel haberler duymayi seviyorum hemde guzel haberleri insallah ben size veririim
hepimiz hamile kalalim insallah
bende 20 temmuzdan sonra başlıcam..
hesaplarıma göre o zamana denk gelecek adetim...
senin o zaman şuan yumurtlama döneimde olabilirsin..
başağrı sebebinde bu olabilir..
benimde 2 gün önce feci ağrıdı..
muhtemelen ovulasyon döneminde olduğum için ağrıdı...
aaa bugun adetin 14. gunu tam yumurtlama gunum hic aklima gelmemisti
bak düşüne düşüne topikçe başağrısı sebebini ve tanısı koyduk
marhaba arkadaşlar ben topiklere bakarken sizi farkettim ve katılmak istedim ben aslında nisan 2011 aşılama yaptıranlar topğindeydim fakat nisan ve mayısta olmak üzere 2 aşılama yaptırdım fakat tıutmadı leblebişekeride bizim topikteydi sanırım oda buraya transfer olmuş.temmuz ayında nasipse bende tüp bebek yaptırıcam çünkü 2 aşılamadan sonra öyle uygun gördü doktorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok stresli ve zor bir süreç
arkadaşlar ben bugün regl oldum yarın kısa protokola başlıyorum allaha emanet olun.
aramıza hoşgeldin arkadaşım yaşın kaç hangi merkez onlarıda yazarsan ekleyeyim canım tabloya.evet leblebişekerimiz bizimlemarhaba arkadaşlar ben topiklere bakarken sizi farkettim ve katılmak istedim ben aslında nisan 2011 aşılama yaptıranlar topğindeydim fakat nisan ve mayısta olmak üzere 2 aşılama yaptırdım fakat tıutmadı leblebişekeride bizim topikteydi sanırım oda buraya transfer olmuş.temmuz ayında nasipse bende tüp bebek yaptırıcam çünkü 2 aşılamadan sonra öyle uygun gördü doktorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok stresli ve zor bir süreç
hadi hayırlısı canım tamda vaktinde maaşalalh seçim arkasında.arkadaşlar ben bugün regl oldum yarın kısa protokola başlıyorum allaha emanet olun.
Canım senin tedavin belki bilmeyen arkadaşlar vardır hepimizden zor ve uzun bir süreç.iki kez ilaç tedavisi aldı arkadaşımız yumurtaları toplandı embriyolar donduruldu bu son yumurta toplaması olacak dondurulmuşlarla beraber genetik incelemeye alınacak inşallah içlerinde genetiği düzgün 3/5 taneallahım bir tane sağlıklı çıksın ben başka bişey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?