2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okuyacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak

Ailhan:10-Okuyacak

neme:6 okudu

Kalan:251

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/B

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Sephira:10 okunacak

Kalan:261

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Sephira:10 okunacak

Kalan:251

canım geçmiş olsun..
sen tedaviye başlayacaksın sanırım..
senin heyecanın benide heyecanlandırıyor..
günleer geçsin istiyorum bir an önce:18::18::18:

tesekkur ederim Allah razi olsun temmuzun 20sinda sonra adetimle baslicam insallah
burdan hem guzel haberler duymayi seviyorum hemde guzel haberleri insallah ben size veririim
hepimiz hamile kalalim insallah

hahahaha harika

yoluda kac gundur konusuyoruz nerden gitsek filan diye tek arabayiz bazi ulkeler giciklik yapiyor 6 senedir gidip geliyoruz ama gecen sene bulgaristanda arabayi komple bosaltirip soktuler heryerini bavullarin icine kadar ardilar bide macaristanda aynisini yapti mahvolduk daha once hic boyle bisey basimiza gelmemisti acaba italyadan gitsek mi diyoruz orasi da guzel gemi biletlerini arastiriyorum (italya_yunanistan ) icin galiba bunlar basimi agritti bak goruyomusun simdi caktim dusun dusun nereye kadar dimi ama

aaaaaaaa delimi bunlar ayol ne arıyorlardı öyle.Canım gelişinizide düşün hamile olarak döneceğin için seni çok yormayacak şekilde olmalı arabanızla en iyisi ama baksana adamlar çıldırmış olmalı nereleri arıyorlar

insallah canim bebisimle donerim evime
gecen sene bir turk Hollanda ya uyusturucu getirmek isterken bulgaristanda yakalanmis ben sonradan duydum onun icin hollanda plakalilari felaket ariyorlardi
duyduguma gore o turkun karisi bide cocuklari varmis bulgaristan gibi yerde kalmis kadin cocuklariyla ne insanlar var ya Allah yoldan saptirmasin haram yedirmesin
salak herif bak bu isaret buraya cok iyi uydu

tesekkur ederim Allah razi olsun temmuzun 20sinda sonra adetimle baslicam insallah
burdan hem guzel haberler duymayi seviyorum hemde guzel haberleri insallah ben size veririim
hepimiz hamile kalalim insallah

bende 20 temmuzdan sonra başlıcam..
hesaplarıma göre o zamana denk gelecek adetim...
senin o zaman şuan yumurtlama döneimde olabilirsin..
başağrı sebebinde bu olabilir..
benimde 2 gün önce feci ağrıdı..
muhtemelen ovulasyon döneminde olduğum için ağrıdı...

aaa bugun adetin 14. gunu tam yumurtlama gunum hic aklima gelmemisti

marhaba arkadaşlar ben topiklere bakarken sizi farkettim ve katılmak istedim ben aslında nisan 2011 aşılama yaptıranlar topğindeydim fakat nisan ve mayısta olmak üzere 2 aşılama yaptırdım fakat tıutmadı leblebişekeride bizim topikteydi sanırım oda buraya transfer olmuş.temmuz ayında nasipse bende tüp bebek yaptırıcam çünkü 2 aşılamadan sonra öyle uygun gördü doktorum hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.çok stresli ve zor bir süreç

hosgeldin canim 2 asilamadan sonra tupbebek dogru karar bencede,,, burada cok iyi vakit gecircegine emin olabilirsin topigimiz cok guzel
tedavine hayirlisiyla baslarsin insallah yasini, hangi merkezde yaptircani, sorun neydi onlari yazarsan dearmother arkadasim tabloya ekleyecektir

Son düzenleme:
merinol kullanmıştım geçen sanırım yine ondan kullanacam.baştan çatlatma iğnesi yapmışlardı.sonra da çatlamasın diye iğne .seçimlerden yeni geldim.inan yorgunluktan kalkıp listeyi bulacak halim yok.allahım yardımcımız olsun.

aramıza hoşgeldin arkadaşım yaşın kaç hangi merkez onlarıda yazarsan ekleyeyim canım tabloya.evet leblebişekerimiz bizimle

arkadaşlar ben bugün regl oldum yarın kısa protokola başlıyorum allaha emanet olun.
hadi hayırlısı canım tamda vaktinde maaşalalh seçim arkasında.

allahım bir tane sağlıklı çıksın ben başka bişey istemiyorum.
Canım senin tedavin belki bilmeyen arkadaşlar vardır hepimizden zor ve uzun bir süreç.iki kez ilaç tedavisi aldı arkadaşımız yumurtaları toplandı embriyolar donduruldu bu son yumurta toplaması olacak dondurulmuşlarla beraber genetik incelemeye alınacak inşallah içlerinde genetiği düzgün 3/5 tane embriyo çıkacak ve transfer yapılacak.Tüm kalbimle diliyorum canım.gelişmelerini sık sık yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…