Canım senin tedavin belki bilmeyen arkadaşlar vardır hepimizden zor ve uzun bir süreç.iki kez ilaç tedavisi aldı arkadaşımız yumurtaları toplandı embriyolar donduruldu bu son yumurta toplaması olacak dondurulmuşlarla beraber genetik incelemeye alınacak inşallah içlerinde genetiği düzgün 3/5 taneembriyo çıkacak ve transfer yapılacak.Tüm kalbimle diliyorum canım.gelişmelerini sık sık yaz lütfen
Canım senin tedavin belki bilmeyen arkadaşlar vardır hepimizden zor ve uzun bir süreç.iki kez ilaç tedavisi aldı arkadaşımız yumurtaları toplandı embriyolar donduruldu bu son yumurta toplaması olacak dondurulmuşlarla beraber genetik incelemeye alınacak inşallah içlerinde genetiği düzgün 3/5 taneembriyo çıkacak ve transfer yapılacak.Tüm kalbimle diliyorum canım.gelişmelerini sık sık yaz lütfen
ay bu fikrayi simdi okudum cok guldum ya:)
ÇORUMLUCA:))
Çorum'da bir kadin cocugunu almis yanina tarlaya calismaya gitmis. cocuk acikmis... annesi ona sut ile ekmegi karistirip eline wermis tam o sirada bir yilan sutün kokusunu almis. cocuk yilani farketmis ama ses cikartmamis. yilan sütünden icerken cocuk elindeki kasikla yilanin kafasina bir tane gecirmis :"- EKMAAANEN YE !...EKMAAANEN "demis
daha küçük sanıyordundeğilmi sende ilk tepkiler öyle oluyorda bana.
hayırlısı olsun canım.şimdi kaç yapayım canım tarihi temmuz mu?dearmother cnm ben 5 haziranda adet olmam gerekiyodu ama hala bekliyorum henüz bende tık yok ece hemşireye benim durumumu sormuş normal demiş gecikmesi tabloda 5 haziran yazıyo sanırım benim tedavim 1 ay gecikicek bu arada ilk denemem olucak tüp bebekte
hayırlısı olsun canım.şimdi kaç yapayım canım tarihi temmuz mu?
evet daha kucuk saniyordum enerjin super bikere ama simdi cok guzel bir abla kazanmis oldum
canım geç olsun güç olmasın herşeyin hayırlısı.Sorun olmaz canım benim merak etme.içini ferah tut.şimdi sana ne desem yalan olur gelicek gibi ama gelmedi gitti bu ayın sonuna kadar gelir sanki kasıklarım çok ağrıyo dört gözle bekliyorum valla inşallah dr gittiğimde herhangi bir sorun çıkmaz iğnelere başlarım bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..................
Arkadaşlar size yazmayı unutmuşum afedersiniz
sabah turticimle mesajlaştım yatıyor dinleniyor neti problemli giremiyor girebilse bile yazamıyor vs. Zaten çokta sık girmemesi gerekiyor dinlenmeli çünkü.Hepinizi sordu bana tek tek gelişmeleri anlattım bende.Aklı burada canım benim ya.size çok selamı var dualarınızı istiyor.
İnşallah iyi haberlerle geleceksin turtim.2 bebişin sana sımsıkı tutunacak annesi merak etme sen
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Turtimm: 10-okunacak
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:6 okudu
Kalan:251
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
kızlar meraba.. bnim transferim gerçekleşti .. embriyolar 2inci ve 3üncü kaliteymiş. 2 tane yerleştirildi. 2gündür yatıyorum. telefonlada görüşmüyorum internette durmam da yasak kardeşime yazdırıyorum. 3gün yatmamı söylediler yemeğimi dahii yatarak yiyorum kasıklarımda agrım var iğneler kabız yapıyor ıkınmam yasak bu yusden ek ilaç kullabnıyorum doktor tavsiyesinde .. inşallah bu kasık agrısı normaldir. sürekli elimi karnıma koyup onlarla konuşuyorum inşallah beni bırakmazlar... 22 haziran kan tahlil günüm internete giremeyeceğim için 22haziran da sizlerle neticeyi paylaşıcam.. ben hergün sizler için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin hepiniz Allah'a emanet...
Bu aralar gecikmeler oluyor epeyce vardır bundada bir hayır canım ya.iyi akşamlar kızlar hepinize umarım herkes iyidir herşey yolundadır
tedaviye başlayan ve transferi olan arkadaşlar hayırlı olun...... inşallah herkesten güzel haberler alırız
ben pek iyi değilim adetim tam 12 gün gecikti test falan da yaptım bişey de yok adetimle tedaviye başlayacaktım başlayamadım biraz canım sıkkın sanırım biraz sarkacak tedavi çünkü doktorumda izne ayrılacakmış temmuzda(
aaa kimler gelmiş.ikiz annesimi gelmiş maaşallah barekellah.bende yasin okuyacağım.okuyunca sayısını söylesem olurmu?şimdilik 5 alayım.faazlasını okursamda söylerim
Bu aralar gecikmeler oluyor epeyce vardır bundada bir hayır canım ya.
sen nerelerdesin bakim tatilden döndün unuttun bizi.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?