2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

simdi anladim bilmiyordum Allah hayirlara cikarsin emeklerin bosa gitmesin canim insallah embriyolarin tutar bebeginde sana tutunur bende tum kalbimle diliyorum

mesajini aldim saol guzel annem daha once gormemistim:)

ay bu fikrayi simdi okudum cok guldum ya:)
ÇORUMLUCA:))
Çorum'da bir kadin cocugunu almis yanina tarlaya calismaya gitmis. cocuk acikmis... annesi ona sut ile ekmegi karistirip eline wermis tam o sirada bir yilan sutün kokusunu almis. cocuk yilani farketmis ama ses cikartmamis. yilan sütünden icerken cocuk elindeki kasikla yilanin kafasina bir tane gecirmis :"- EKMAAANEN YE !...EKMAAANEN "demis

iki kez okuyunca anladım

dearmother cnm ben 5 haziranda adet olmam gerekiyodu ama hala bekliyorum henüz bende tık yok ece hemşireye benim durumumu sormuş normal demiş gecikmesi tabloda 5 haziran yazıyo sanırım benim tedavim 1 ay gecikicek bu arada ilk denemem olucak tüp bebekte

hayırlısı olsun canım.şimdi kaç yapayım canım tarihi temmuz mu?

hayırlısı olsun canım.şimdi kaç yapayım canım tarihi temmuz mu?

şimdi sana ne desem yalan olur gelicek gibi ama gelmedi gitti bu ayın sonuna kadar gelir sanki kasıklarım çok ağrıyo dört gözle bekliyorum valla inşallah dr gittiğimde herhangi bir sorun çıkmaz iğnelere başlarım bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..................

canım geç olsun güç olmasın herşeyin hayırlısı.Sorun olmaz canım benim merak etme.içini ferah tut.

Arkadaşlar size yazmayı unutmuşum afedersiniz
sabah turticimle mesajlaştım yatıyor dinleniyor neti problemli giremiyor girebilse bile yazamıyor vs. Zaten çokta sık girmemesi gerekiyor dinlenmeli çünkü.Hepinizi sordu bana tek tek gelişmeleri anlattım bende.Aklı burada canım benim ya.size çok selamı var dualarınızı istiyor.

İnşallah iyi haberlerle geleceksin turtim.2 bebişin sana sımsıkı tutunacak annesi merak etme sen

Son düzenleme:

aleykum selam:) transferi ne zaman olmustu turtimmin ? istermisin hamile haberlerinden sonra da bol bol ikiz haberleri alalim cifter cifter hakediyoruz dimi

canım benden 2 daha düşersin. öptüm.

turticimin transferi 10 haziran sabahı gerçekleşti

iyi akşamlar kızlar hepinize umarım herkes iyidir herşey yolundadır
tedaviye başlayan ve transferi olan arkadaşlar hayırlı olun...... inşallah herkesten güzel haberler alırız
ben pek iyi değilim adetim tam 12 gün gecikti test falan da yaptım bişey de yok adetimle tedaviye başlayacaktım başlayamadım biraz canım sıkkın sanırım biraz sarkacak tedavi çünkü doktorumda izne ayrılacakmış temmuzda (

Son düzenleme:
bende yasin okuyacağım.okuyunca sayısını söylesem olurmu?şimdilik 5 alayım.faazlasını okursamda söylerim

Bu aralar gecikmeler oluyor epeyce vardır bundada bir hayır canım ya.
sen nerelerdesin bakim tatilden döndün unuttun bizi.:26:

Bu aralar gecikmeler oluyor epeyce vardır bundada bir hayır canım ya.
sen nerelerdesin bakim tatilden döndün unuttun bizi.:26:

unutmadım canım ya unuturmuyum hiç tatil burnumdan geldi resmen işyerinde bir sürü sorun nöbet falan tutmam gerekti hafta içide bi 24 saatim vardı falan bide canım sıkkın işte yoksa unutmadım hiç unuturmuyum hatta okumalara katılamadım diye çok üzgünümmm

sen neler yaptın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…