hosgeldin canim 2 asilamadan sonra tupbebek dogru karar bencede,,, burada cok iyi vakit gecircegine emin olabilirsin topigimiz cok guzel
tedavine hayirlisiyla baslarsin insallah yasini, hangi merkezde yaptircani, sorun neydi onlari yazarsan dearmother arkadasim tabloya ekleyecektir
Hay Allah canım ya neden öyle oldu ki.üzüldüm şimdi.unutmadım canım ya unuturmuyum hiç tatil burnumdan geldi resmen işyerinde bir sürü sorun nöbet falan tutmam gerekti hafta içide bi 24 saatim vardı falan bide canım sıkkın işte yoksa unutmadım hiç unuturmuyum hatta okumalara katılamadım diye çok üzgünümmm
sen neler yaptın ne var ne yok
hoşbulduk canım..topiğinizin hareketli olması ilgimi çekti zaten çok kısa bir zamanda sayfalar akıp gitmiş maaşallah bizimkinde öyle olmadı maalesef aşılaması tutsun tutmasın akadaşalr bir bir bıraktılar bizi şuan 3 kişi yazışıyoruz.neyse ben tedavi sürecimi paylaşayım ben aslında ocak 2011den beri tedavi görüyorum. rahim filmi çekiminden sonra sol tüpümün biraz tıkalı olduğu buda geçişi engellendiği söyledi laparaskopi oldum ardından 1 ay ara verildi ve ilk aşılama hüsran..ikincisi hemen ardından oldu oda hüsren bu arada gittiğim doktor özeldi hi.çbir hastaneyle anlaşması yok ve en başından beri yaptığımız masraflar ağır geldi ve bu ay 9 eylül üni.başvuruda bulunduk oradada çok tavsiye edilen bir doktor ayrıca öğretim üyesi biri lap.nin faydası olmayacağını direkt tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi anlayacağınız ben en başından beri neyi neden yaptım hepsi sanki boşunaydı ve ben aşılamaları hep iğne tedavisiyle oldum yumurtalarla problem olmadığı halde.aslında bu ay adetimle beraber başlamam gerekiyordu fakat prosedürde 5 yılsigortalı olunması şartı var ben 10 yıllık sigortalıyım ama işten 8 ay önce çıktım.eşimde daha 2 senedir sigortalı.isteğe bağlı sigorta yaptım bu ay 1 ay sonra ancak tüm prosedür bekleyecek neyse bundada bir hayır vardır diyorum yaşım 27 eşim 30ama eşimde bir problem yok tüm sorun bende...çok uzun oldu sanırım
şimdi geliyorum canım.facebooktaki gruba istek gönderdim, grubun yöneticileri uyuyor mu???
ya facebook grubuna katıldım, onaylanmınca "2011 haziran - temmuzda tüp bebek yaptıracaklar" topiği falan kadınlar kulübü her şey çıktı yaa.
gruptan ayrıldım. neyseki ayrılınca mesaj da kalktı. ama gören görmüştür heralde.
ben kimseye söylemedim de... sadece kendi annem, babam, ablam ve kayınvalidem biliyor
eşim kimsenin bilmesini istemedi. ona kontrol ettirdim görünüyor mu diye. görünüyor diye bir panik olduk ki.
kusura bakmayın arkadaşlar, selam veremeden kaçtım.
canim benim yaptiracagimi kimse bilmiyor ne annem ne kayinvalidem sadece esim ve ben:)
face kilitli senden ve bu grup uyeleri disinda kimse gormuyor gizli grubuz biz anlayacagiz
ya denedik, ben kabul edildim, eşim kendi facebookundan baktı. onda söz ettiğim gibi yazıyordu... ben üyeliği iptal ettim, eşim sayfayı yenileyince msj kayboldu.
mesajlar görünmüyor ama gruba katıldığımla ilgili bilgiler çıkıyor maalesef.
ya da bizde çıktı bilmiyorum.
kızlar ben yavaş yavaş yatayım artık yarın benim için yorucu birgün olucak uyuyayım biraz sabah görüşürüz ii geceler tatalı rüyalar hepinize.
canim yarin doktora gidiyodun dimi:) iyi geceler canim
evet cnm yarın gidicem .sabah arıyıp randevu alıcam .gelişmeleri yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?