2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşbulduk canım..topiğinizin hareketli olması ilgimi çekti zaten çok kısa bir zamanda sayfalar akıp gitmiş maaşallah bizimkinde öyle olmadı maalesef aşılaması tutsun tutmasın akadaşalr bir bir bıraktılar bizi şuan 3 kişi yazışıyoruz.neyse ben tedavi sürecimi paylaşayım ben aslında ocak 2011den beri tedavi görüyorum. rahim filmi çekiminden sonra sol tüpümün biraz tıkalı olduğu buda geçişi engellendiği söyledi laparaskopi oldum ardından 1 ay ara verildi ve ilk aşılama hüsran..ikincisi hemen ardından oldu oda hüsren bu arada gittiğim doktor özeldi hi.çbir hastaneyle anlaşması yok ve en başından beri yaptığımız masraflar ağır geldi ve bu ay 9 eylül üni.başvuruda bulunduk oradada çok tavsiye edilen bir doktor ayrıca öğretim üyesi biri lap.nin faydası olmayacağını direkt tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi anlayacağınız ben en başından beri neyi neden yaptım hepsi sanki boşunaydı ve ben aşılamaları hep iğne tedavisiyle oldum yumurtalarla problem olmadığı halde.aslında bu ay adetimle beraber başlamam gerekiyordu fakat prosedürde 5 yılsigortalı olunması şartı var ben 10 yıllık sigortalıyım ama işten 8 ay önce çıktım.eşimde daha 2 senedir sigortalı.isteğe bağlı sigorta yaptım bu ay 1 ay sonra ancak tüm prosedür bekleyecek neyse bundada bir hayır vardır diyorum yaşım 27 eşim 30ama eşimde bir problem yok tüm sorun bende...çok uzun oldu sanırım

Hay Allah canım ya neden öyle oldu ki.üzüldüm şimdi.
Canım sen işlerini kendini toparla dualara katılırsın üzme tatlı canını

Canım ben çok iyi biliyorum ki tedavi süresinde destek çok önemli çoğumuz en yakınımızla bile paylaşmıyoruz bu süreci o yüzden buradaki paylaşımlarda daha bir değer kazanıyor.Hepimizin belli bir hikayesi var ama amaç bir tedavimizi olup yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak inş.hepimiz için bu nasip olur.Aşılama denenmese belkide aklında kalacaktı fakat 2.kez denenmese olacakmış.Sonuçta tüplerde sorun olunca tüp çok iyide sonuçlar veriyor.
1 ay çok uzun bir zaman değil canım.Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
sık sık gel burada sohbet güzel dostluk güzel motivasyon adına ne ararsan var maaşallah

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|
8|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|
9|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
26|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
27|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
28|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
29|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
30|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
31|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
32|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
33|ebrudur| |Temmuz |||| |
34|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
35|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
36|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
37|artrit||Haziran||3.Deneme|||
38| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
39|kelid_85|||||||
40|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
41|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
42|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
43|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
44| ozlmozcn | |Haziran |||| |
45|psikolog1707||Haziran |||| |
46|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
47|symrna35||Haziran|||||
48|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
49|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
50|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
51|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
52|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

ya facebook grubuna katıldım, onaylanmınca "2011 haziran - temmuzda tüp bebek yaptıracaklar" topiği falan kadınlar kulübü her şey çıktı yaa.
gruptan ayrıldım. neyseki ayrılınca mesaj da kalktı. ama gören görmüştür heralde.

ben kimseye söylemedim de... sadece kendi annem, babam, ablam ve kayınvalidem biliyor
eşim kimsenin bilmesini istemedi. ona kontrol ettirdim görünüyor mu diye. görünüyor diye bir panik olduk ki.

kusura bakmayın arkadaşlar, selam veremeden kaçtım.

canim benim yaptiracagimi kimse bilmiyor ne annem ne kayinvalidem sadece esim ve ben:)
face kilitli senden ve bu grup uyeleri disinda kimse gormuyor gizli grubuz biz anlayacagiz

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10-Okunacak

nil_alp: 5 okunacak

neme:8 okudu

Kalan:244

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

canim benim yaptiracagimi kimse bilmiyor ne annem ne kayinvalidem sadece esim ve ben:)
face kilitli senden ve bu grup uyeleri disinda kimse gormuyor gizli grubuz biz anlayacagiz

ya denedik, ben kabul edildim, eşim kendi facebookundan baktı. onda söz ettiğim gibi yazıyordu... ben üyeliği iptal ettim, eşim sayfayı yenileyince msj kayboldu.
mesajlar görünmüyor ama gruba katıldığımla ilgili bilgiler çıkıyor maalesef.
ya da bizde çıktı bilmiyorum.

tamam dogrudur o ciktigi gibi profiline gidip iste .... grubuna katildi yaziyor ya en sagina dogru mause gotur x isareti cikicak onu tikla
gonderiyi kaldir i tikla sonrasi hic gozukmuyor zaten...

kızlar ben yavaş yavaş yatayım artık yarın benim için yorucu birgün olucak uyuyayım biraz sabah görüşürüz ii geceler tatalı rüyalar hepinize.

işin en talihsiz tarafı, o bildirim kendi sayfamda görünmedi, eşimde göründü. Yoksa dedigin seyi yapacaktım, bi kaç kere sayfa yeniledim ama nafile çıkmadı o bildirim. Neyse talihsizlik benimki.

günaydınlar topiğin güzelleri, hepimizin yüzünün güldüğü, mutlu ve umutlu bir hafta olsun inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…