hayırlısı arkadaşım.eşinin değeri nasıl.bu arada tabloya ekledim cnm.
gggünaydın arkadaşlar
ece22 hayılısı olsun ya stresten gelmiyordur benimde iki gün gecikmişti
kızlar malum ben hastaneyle ugraşıyorum evrakları hazırlıyorum burdan daha önce sormuştum ya
şimdi ben ssk ve bagkurdan eşimn iş gücü için evrak aldı m ama onlar bilisayardan çıktı verdiler bu geçerlimi yoksa nasıl olacak pazartesi evrak kabul etmezlerse of bide onla ugraşacagım aslını diyorlar acaba aslı derken elinizdekinin otokopisi olmaz mı demek istiyorlar
apsoroke hg aramıza bende biosteren kullanıyorum inş. bu sefer kaliteli güzel embiyolarımız olacak
Hepinize günaydın..İyi haftalar kızlar ben facebook safyafsına üye oldum ama daha kabul edilmedi
birde herkesin gerçek isimleri var ben sizleri nasıl tanıycam... yardımcı olursanız sevinirim çok merak ediyorum..
günaydın canım, grup yöneticlerin yoktur şu anda onun için kabul edilmemişsindir, gelsinler kabul ederler senide, ordaki yazışmalardan anlıyorsun kim kim ama biraz kafası karışıyor açıkçası insanın
canım benim ne kadar içten gülüyorsun resminde.RABBİM hep güldürsün inş.günaydın canım, grup yöneticlerin yoktur şu anda onun için kabul edilmemişsindir, gelsinler kabul ederler senide, ordaki yazışmalardan anlıyorsun kim kim ama biraz kafası karışıyor açıkçası insanın
ekledim canım seni.Cevabın için çok tşk ederim arkadaşım sağol...
Günaydın bitanem hepimiz için inşallahgünaydınlar topiğin güzelleri, hepimizin yüzünün güldüğü, mutlu ve umutlu bir hafta olsun inşallahhh...
Tüp bebek için iyi bir rakam maaşallahsürekli giremiyorum o yüzden cevap yazamadım. sperm sayısı 1 milyon motilite ise %4..
aaa kimler gelmiş.ikiz annesimi gelmiş maaşallah barekellah.nasıl hissediyorsun canım kendini.olur tabi okuyuncada yazarsın nasıl istersen canım.Allah kabul etsin.
Canım herşey çok güzel gidecek stresten uzak durmaya çalış olurmu canım.hep olumlu düşün iyi haber vereceğine tüm kalbimle inanıyorumcanım benim allah söyletsin inş..beklemek zormuş,eşim hem heyecanlanıo hemdestres yapıo..inşş hayırlı haberler verebilirim sizlere
Tünaydın hepinize kızlar şimdi doktordan geldim biraz canım sıkkın biliyosunuz iğnelere başlayalı 7 gün oldu ve hala puregon kullanıyorum ilk başta 225 dozla başladı iki gün önce 300 çıkardı ama bugun baktı yine istediğim gibi olmamış foliküller yaşında genç şimdiye kadar olması lazım hayret dedi dr yarın tekrar çağırdı inş bu sefer olmuş olur dua edin bana kızlar
ccnm sıkma canını..bakbenimde yumurtalar çok yoktu vs dr moralimi boznuştu.ama sonra 3yumurtadöllendi,ikiside yerleştirildi..1tane olsun yeter cnm benim sıkma canını[/
tedaviye kötü bi etkisi olmaz dimi ne biliyim korkuyorum işte bişey olucak diye
canım kaç yumurtan var söyledimi dr. çok olması yada hemen gelişmesinin bir önemi yok az olsun geç olsun ama sağlıklı olsun önemli olan bu.sen sıkma canını canım benim yarına inşallah iyi haberlerle geleceksin.Tünaydın hepinize kızlar şimdi doktordan geldim biraz canım sıkkın biliyosunuz iğnelere başlayalı 7 gün oldu ve hala puregon kullanıyorum ilk başta 225 dozla başladı iki gün önce 300 çıkardı ama bugun baktı yine istediğim gibi olmamış foliküller yaşında genç şimdiye kadar olması lazım hayret dedi dr yarın tekrar çağırdı inş bu sefer olmuş olur dua edin bana kızlar
ccnm sıkma canını..bakbenimde yumurtalar çok yoktu vs dr moralimi boznuştu.ama sonra 3yumurtadöllendi,ikiside yerleştirildi..1tane olsun yeter cnm benim sıkma canını[/
tedaviye kötü bi etkisi olmaz dimi ne biliyim korkuyorum işte bişey olucak diye
yok cnm benim 1tane olsa yeter sen sıkılma dokto ilacı ayarlar halleder stres yapma sen büyüsün yumurtalar...ve inan ilaç alma kısmı daha kolay geçio beklemek çok zor sayılı gün ama geçmio pek
canım kaç yumurtan var söyledimi dr. çok olması yada hemen gelişmesinin bir önemi yok az olsun geç olsun ama sağlıklı olsun önemli olan bu.sen sıkma canını canım benim yarına inşallah iyi haberlerle geleceksin.
yok cnm benim 1tane olsa yeter sen sıkılma dokto ilacı ayarlar halleder stres yapma sen büyüsün yumurtalar...ve inan ilaç alma kısmı daha kolay geçio beklemek çok zor sayılı gün ama geçmio pek
Huyum kurusun biraz aceleciyimdir bir an önce bu iğne bitsin diğerine geçiyim diye bakıyorum öyle:44:sağolun içime su serptiniz beklicem sabır edicem yapıcak bişey yok
ekledim canım seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?