2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşbulduk. biosteronun prospektüsü biraz canımı sıktı ama yapacak bişey yok kullanacağız..

Hepinize günaydın..İyi haftalar kızlar ben facebook safyafsına üye oldum ama daha kabul edilmedi
birde herkesin gerçek isimleri var ben sizleri nasıl tanıycam... yardımcı olursanız sevinirim çok merak ediyorum..

günaydın canım, grup yöneticlerin yoktur şu anda onun için kabul edilmemişsindir, gelsinler kabul ederler senide, ordaki yazışmalardan anlıyorsun kim kim ama biraz kafası karışıyor açıkçası insanın

canım benim ne kadar içten gülüyorsun resminde.RABBİM hep güldürsün inş.

aaa kimler gelmiş.ikiz annesimi gelmiş maaşallah barekellah. nasıl hissediyorsun canım kendini.olur tabi okuyuncada yazarsın nasıl istersen canım.Allah kabul etsin.

canım benim allah söyletsin inş..beklemek zormuş,eşim hem heyecanlanıo hemdestres yapıo..inşş hayırlı haberler verebilirim sizlere

Tünaydın hepinize kızlar şimdi doktordan geldim biraz canım sıkkın biliyosunuz iğnelere başlayalı 7 gün oldu ve hala puregon kullanıyorum ilk başta 225 dozla başladı iki gün önce 300 çıkardı ama bugun baktı yine istediğim gibi olmamış foliküller yaşında genç şimdiye kadar olması lazım hayret dedi dr yarın tekrar çağırdı inş bu sefer olmuş olur dua edin bana kızlar

ccnm sıkma canını..bakbenimde yumurtalar çok yoktu vs dr moralimi boznuştu.ama sonra 3yumurtadöllendi,ikiside yerleştirildi..1tane olsun yeter cnm benim sıkma canını

canım kaç yumurtan var söyledimi dr. çok olması yada hemen gelişmesinin bir önemi yok az olsun geç olsun ama sağlıklı olsun önemli olan bu.sen sıkma canını canım benim yarına inşallah iyi haberlerle geleceksin.

ablacım söylemedi ama ben hemşireye iki tane 10 dediğini duydum 2 yumurta çapları 10 falanmı demek istedi tam bilmiyorum

Arkadaşlar 1 aydır elevit-folbiol kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum fakat bu durumda bile 2 kiloya yakın almışım.Gerçi regl öncesi şişkinlikte olabilir ama canım sıkıldı.böyle devam ederse şişeceğim iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…