Arkadaşlar 1 aydır elevit-folbiol kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum fakat bu durumda bile 2 kiloya yakın almışım.Gerçi regl öncesi şişkinlikte olabilir ama canım sıkıldı.böyle devam ederse şişeceğim iyice.
süper annecim ben de kullanıyorum bunları 1 aydan fazladır, kilo almadım ama inanılmaz dikkat ediyorum, aklım fikrim yemekte, fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum. şimdiden kilo alırsam kısmet olurda hamile olursam ne olurum diye düşünüp duruyorum. o zamanda yeni bir topic açarız hamilelikte alınan kiloları nasıl vericez topiği
Arkadaşlar 1 aydır elevit-folbiol kullanıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum fakat bu durumda bile 2 kiloya yakın almışım.Gerçi regl öncesi şişkinlikte olabilir ama canım sıkıldı.böyle devam ederse şişeceğim iyice.
tunaydin arkadaslar nasilsiniz :)
walla bu ilaci bilmem ama puregon acayip kilo yapiyor asilamada 50 kiloyla basladigim puregonu 55 kilo ile bitirmistim
bir kilo verdim Allaha sukur
tunaydin arkadaslar nasilsiniz :)
walla bu ilaci bilmem ama puregon acayip kilo yapiyor asilamada 50 kiloyla basladigim puregonu 55 kilo ile bitirmistim
bir kilo verdim Allaha sukur
ya alması bu kadar kolay vermesi neden bu kadar zor oluuyo ama yaaa
Sanada tünaydın.puregon iğnemi canım bende onu kullanıyorum benim kilom aldı başını gidiyo zatende napıcam hiç bilmiyorum
kızlar bence biz bahane uyduruyoruz yiyoruz yiyoruz sonra ilaçlar kilo yapmış oluyor :)) bende nerdeyse evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yediklerime dikkat ettiğim için almadım hep verdim.ama ucunu bi bıraksaydım gerisi geliyodu.üstelik düzenli troid ilacı kullanıyorum ve inanılmaz iştah açıyor.buarada şunu da belirteyim bana doktorum evlenip ilk ay gittiğimde demişti ki kilo almaman çok çok önemli hamile kalabilmen için demişti.bunu hiçbir zaman unutma demişti.şimdi en ufak bişeyde hemen dikkat ediyorum.buarada doktorumun bana dediği kilom 60 tı :))) aşırı bi kilo değil yani.bide dediki hiçbir ilaç direkt olarak kilo yapmaz sadece çok iştah açar ve bu yuzden yediğimiz için kilo alırız demişti.iğneler de ödem yapabilir onu bilemiyorum ama bebeklerimiz için tutmalıyız kendimizi madem bu kadar önemli :))))
bende adet oldum olucam :) her yerim şiş özellkile göğüslerim.karnım da çok ağrıyor.adetimde 1 hafta geçti ama her zaman düzensizdi.daha 1 günde bilinen bi tarihte geldiğini görmedim.kazara hamile kalsam haberim olmaz yani kızlar her zaman geciktiği için.diyorum ki bigünde bi süpriz olsa da bu adet gecikmesine sevinsem hamiş kalsam ne iyi olur dimiii :) ama nerde bende o şans.idrar testinde çıkmaz dimi 1 hafta gecikince kızlar?gerçi hayatta yapmam
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10-Okunacak
Ece22:10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
Kbra90 ve Annesi:2-Okunacak
Ailhan:10-Okuyacak
neme:6 okudu
Kalan:262
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
canim bana da 10 tane yazabilirsin. Bitirince habr veririrm.
bu cd 56 neyle ilgili değer canım? tedavin yarım mı kalmıştı senin
canım yazıların kenarına tıkla sil hemen.dur bende bakayımKızlar ben facebook sayfasındaki gruba katıldım ama bütün yazışmalar duvar sayfamda gözüküyor herkeste görüyor ben kimsenin görmesini istemiyorum çünkü annemin dışında kimse bilmiyor nasıl düzeltebilirim yardım edin :18::18::18:
çok sevindim canım.hep güzel haberler al inş.kızlar cd 56 değerim 16.32 ye düşmüş çok sevindimmmmmmmmm
kızlar cd 56 değerim 16.32 ye düşmüş çok sevindimmmmmmmmm
bu cd 56 neyle ilgili değer canım? tedavin yarım mı kalmıştı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?