2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

süper annecim ben de kullanıyorum bunları 1 aydan fazladır, kilo almadım ama inanılmaz dikkat ediyorum, aklım fikrim yemekte, fırsat buldukça yürüyüşe çıkıyorum. şimdiden kilo alırsam kısmet olurda hamile olursam ne olurum diye düşünüp duruyorum. o zamanda yeni bir topic açarız hamilelikte alınan kiloları nasıl vericez topiği

sorma öyle olacak galiba.
Düzenli beslenmem ve bu kiloyu vermem gerek.yada en azından üstüne almayayım.Zaten tedavi ve sonrasında alacağımız için

tunaydin arkadaslar nasilsiniz :)

walla bu ilaci bilmem ama puregon acayip kilo yapiyor asilamada 50 kiloyla basladigim puregonu 55 kilo ile bitirmistim
bir kilo verdim Allaha sukur

tunaydin arkadaslar nasilsiniz :)

walla bu ilaci bilmem ama puregon acayip kilo yapiyor asilamada 50 kiloyla basladigim puregonu 55 kilo ile bitirmistim
bir kilo verdim Allaha sukur

Sanada tünaydın.puregon iğnemi canım bende onu kullanıyorum benim kilom aldı başını gidiyo zatende napıcam hiç bilmiyorum

ya alması bu kadar kolay vermesi neden bu kadar zor oluuyo ama yaaa

sorma 10 gundur plates yapiyorum (ebru salli dvdsi) anca bi kilo gitti nefes al ver fu fuu fu ...

Sanada tünaydın.puregon iğnemi canım bende onu kullanıyorum benim kilom aldı başını gidiyo zatende napıcam hiç bilmiyorum

canim yediklerine dikkat et yuruyus filan aman bebislerimizden sonra veririz kilolari yahu yeterki onlara kavusalim dimi ama

kızlar bence biz bahane uyduruyoruz yiyoruz yiyoruz sonra ilaçlar kilo yapmış oluyor :)) bende nerdeyse evlendiğimden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum ama yediklerime dikkat ettiğim için almadım hep verdim.ama ucunu bi bıraksaydım gerisi geliyodu.üstelik düzenli troid ilacı kullanıyorum ve inanılmaz iştah açıyor.buarada şunu da belirteyim bana doktorum evlenip ilk ay gittiğimde demişti ki kilo almaman çok çok önemli hamile kalabilmen için demişti.bunu hiçbir zaman unutma demişti.şimdi en ufak bişeyde hemen dikkat ediyorum.buarada doktorumun bana dediği kilom 60 tı :))) aşırı bi kilo değil yani.bide dediki hiçbir ilaç direkt olarak kilo yapmaz sadece çok iştah açar ve bu yuzden yediğimiz için kilo alırız demişti.iğneler de ödem yapabilir onu bilemiyorum ama bebeklerimiz için tutmalıyız kendimizi madem bu kadar önemli :))))

bende kilo aldığımı görünce halıları falan kaldırıyorum az iş yapayımki erisin.kilimleri sereceğim.bir arada yıkamaya veririm halıları.evde bende ferahlarım.yani bugünde iş çok.Yakında kayınvalidem gelecek bana.Bir süre kalacak tedaviyi falan bilmiyor ama tedaviye kadar kalırsa bir şey ayarlarım artık .

yok canim ya ben bayagidir hep 50 kiloydum kilo almiyordum istahimda hep yerindedir hic kisitlamam, asilamalardan sonra 5 kilo aldim igneler yapiyor ya da bana yapti bilmiyorum ama yemek stilim ayni yani...

bende adet oldum olucam :) her yerim şiş özellkile göğüslerim.karnım da çok ağrıyor.adetimde 1 hafta geçti ama her zaman düzensizdi.daha 1 günde bilinen bi tarihte geldiğini görmedim.kazara hamile kalsam haberim olmaz yani kızlar her zaman geciktiği için.diyorum ki bigünde bi süpriz olsa da bu adet gecikmesine sevinsem hamiş kalsam ne iyi olur dimiii :) ama nerde bende o şans.idrar testinde çıkmaz dimi 1 hafta gecikince kızlar?gerçi hayatta yapmam

canim 1hafta gecikince cikmasi lazim hatta buradaki idrar testleri adet tarihini +1 gun gecince genellike hatta ekstra hassaslar var adet olma tarihinden 3gun onceye kadar gosteriyor,,, ama duzensizse daha yapma derim zira cok buyuk hayal kirikligi oluyor kendimden biliyorum

yok cnm zaten yapmıycam bariz bi gecikme olmazsa.ben biliyorum zaten şuanki ağrılarımdan.bi ay 7 sinde bi ay 14 ünde olmuşum :))) komikliğe bak

Kızlar ben facebook sayfasındaki gruba katıldım ama bütün yazışmalar duvar sayfamda gözüküyor herkeste görüyor ben kimsenin görmesini istemiyorum çünkü annemin dışında kimse bilmiyor nasıl düzeltebilirim yardım edin :18::18::18:

kızlar cd 56 değerim 16.32 ye düşmüş çok sevindimmmmmmmmm

hadi gözün aydın castamocum demekki sen de antibiyotikler işe yaradı, darısı başıma diyorum, senin adına çok sevindimmm

bu cd 56 neyle ilgili değer canım? tedavin yarım mı kalmıştı senin

ebrucum cd 56 vücutta bulunan doğal öldürü hücre diye bilinen hücreler, her insanda %5-%20 arasında mutlaka bulunması lazım, ama bazılarında bu değer yüksek çıkıyor , bu da bebeğin tutunmasını engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…