Kızlar ben facebook sayfasındaki gruba katıldım ama bütün yazışmalar duvar sayfamda gözüküyor herkeste görüyor ben kimsenin görmesini istemiyorum çünkü annemin dışında kimse bilmiyor nasıl düzeltebilirim yardım edin :18::18::18:
mutlu olmak ismi s ile baslayan sen misin canim?
bende bilmiyorum cd degerini castamo cum, dustu yazmissin sevindim canim senin adina hersey gonlunce olsun:)
Sıradaki arkadaşımız efsune12
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
mylady06:100-okundu
ewest:150-okundu
ailhan76:200-okundu
neme:200-okundu
thesecret:100-okundu
dearmother:100-okundu
kalan:150
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Allah kabul etsin canım yazıyorum.benden de 200 tane yazar mısın mothercim.
Allah kabul etsin canım yazıyorum.
herkese merhaba bende önümüzdeki ay tüp bebek yaptırıyorum inş herşey gönlümüzce olur
canım balık bozuk olsa anlamaman mümkün değil ilaçların etkisiyle miden bulanmış olabilir.merak etme tedavi sürecini etkilemez canım bu.merhaba kızlar...
dün faydalı olsun diye somon balığı yemiştim. gece rahatsızlandım. sancıdan duramadım. gece kalktım istifra ettim. yediğim balığı çıkardım. balık bayat mıydı artık bilmiyorum. kkendimi çok kötü hissettim ama çıkarınca biraz rahatladım. ama hala biraz ağrı var midemde ve bağırsaklarımda. şu an iğneleri kullanıyorum bu yaşadığım rahatsızlığın tedavi sürecine olumsuz bir etkisi olur mu?
ayrıca bugün hastaneye gittim klasik hıv hepatit b tesstlerini falan yaptırmak için. sonra biraz dolaştım. haliyle yoruldum azcık. bir de yarın iş icabı bir gezim daha olacak ve yine yorulacağım. ya korkuyorum bir şey olur mu?
paylaşmakla kesinlikle çok iyi yaptın canım anne gibi var mı.Allahım başımızdan eksik etmesin inş.canlarim annemde telefonla konustum ona soylemiyordum tupbebek yaptiracagimi daha dogrusu kimseye soylemedim
anlattim herseyi canim annem ya icimi bir rahatlatti ferahlatti suan hafiflemis ucuyorum tek basina ya da sadece esinle bunlari
ustunde tasimak ne kadar agirmis annem benim ya canimsin
bide 20 tane yasin okuyacakmis listeden dusebiliriz okudukca alirim dedi askim benim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?