2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

[/QUOTE]

Canim benimkine acibadem maslak yazabilirsin.

sağolasınız canlarım....
liefde ne güzel yapmışsın. benim de annemle ablamla konuşurken dilimin ucuna kadar geliyor ama yine vazgeçiyorum. söylesem eminim senin hissettiklerini ben de hissedeceğim.
bu arada 2 yasin düşer misiniz benden...

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|16 Haziran test tarihi|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|18 Haziran test tarihi|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Transferi bekliyor|Okundu
7|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|Okundu
8|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okunuyor
9|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
26|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
27|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
28|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
29|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
30|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
31|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
32|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
33|ebrudur| |Temmuz |||| |
34|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
35|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
36|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
37|artrit||Haziran||3.Deneme|||
38| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
39|kelid_85|||||||
40|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
41|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|Acıbadem Maslak||
42|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
43|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
44| ozlmozcn | |Haziran |||| |
45|psikolog1707||Haziran |||| |
46|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
47|symrna35||Haziran|||||
48|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
49|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
50|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
51|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
52|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Sıradaki arkadaşımız dramathink

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

mrb kızlar,ben 8 haziranda adet olup puregona başlıyacaktım ama malesef hala adet olamadım,lucrin ve adet söktürücü kullanıyorum şimdilik.Transferi olan arkadaşlar inşallah bize umut olurlar.Yasinlerin hepsi bitince yazacağım az kaldı.Drama arkadaşım için 100 tane alabilirim,DEARMOTHER'cığım okundu yazabilirsin çünkü pek sık giremiyorum...

paylaşmakla kesinlikle çok iyi yaptın canım anne gibi var mı.Allahım başımızdan eksik etmesin inş.

saol canim gercekten anne gibisi varmi ya Allah basimizdan eksik etmesin cumlemizinkini

canim bende hep icimde kimseye soylemiyorum burasi vardi Allahtan yoksa insanin konusmaya ihtiyaci var gercekten, hele anne gibisi varmi ya bence soyle suan ne kadar rahatim anlatamam zaten anneme soylledim anne kimse bilmiyor aramizda kalsin diye tamam yavrum dedi bide Turkiyede yaptircam tedavimi annem bana buyuk destek olacak ayy insallah teadvimle hamile kalirim bebisimi alirim kucagima Allahim nasip et hepimize yarabbim
Arkadaslar merhaba,

Bu arada asaletlim'den haberi olan vvar mi? Cok merak ettim onu.

bende merak ettim ya umarim pozitif sonuc almistir canim

bende 100 alayim canim ablam

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10-okunacak

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:212

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

slm kızlar nasılsınız ? ben bugün dr a gidemedim.drum yarın gel dedi rahim kalınlığına bakalım son kez sonra diğer dr (faruk bey) le görüşelim.histeskopine daha adını tam kavrayamadığım şey için gün ayarlanacakmış.neyse bugün bankada işlerim vardı onları erkenden hallaettim.arkadaşıma (güzelsoy79) a tanışıyoruz eskiden beri kendisiyle.şimdide eve geldim.ama birazdanda annemlere gitcem doğum günü de kendisinin görmem lazım.kızlar bu arada bütün gün yoktum sflara baktım sanırım hepsini ekledim listeye ama ğözümden kaçan olduysa tekrar haber verin olurmu?

heyoooo heyoooo nihayet bugün adet oldum ve doktora gittimmmm
tahlil verdik bakalım yarın sonuçlar belli olacak tabi başlayıp başlayamayacağımızda

cnm gözün aydınnnnnnn hadi:
inşallah tahlilerinde güzel gelir biranönce başalrsın tedaviye

her tedavi bizim için yeni bi başlangıç cnm onun için sanırım bende çok heyecanlıyım biran önce başlayalım artık

her tedavi bizim için yeni bi başlangıç cnm onun için sanırım bende çok heyecanlıyım biran önce başlayalım artık

inşallah hepimiz için son tedaviler olur rabbim hepimize kendi katından sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

inşallah cnm AMİN.
son tedavilerimiz olsun inşallah .allah hepimizin yüzünü güldürsün.çok büyük sınavdan geçiyoruz hepimiz.

herkese iyi akşamlar.ben bir süredir takip edemiyordum .sabah bir ara açtım işyerinde ama bilgisayar başında duramadım nasılsınız.transfer yaptırıp gün bekleyen arkadaşlar varmış (biraz geçmişe baktımda) çok sevindim.İnşallah bebişleri sım sıkı tutunur annelerine.Hayırlı sağlıklı çok mutlu çocuklar olurlar.

Ayetel kürsü okuyormuşsunuz bende 100 tane okurum sıradaki arkadaşa şimdilik 1 tanede yasin alayım .daha fazla okuyabilirsem yazarım.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…