merhaba cnm aramıza hoşgeldin.allah hakkında hayırlı olanı versin cnm.
merhaba hoşgeldin aramıza bilgilerini verirsen canım tabloya ekleyeyim.
yaş-kaçıncı deneme-sorun ne-hangi merkez
iyi akşamlar arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım, çok heyecanlıyım :) 23 haziranda iğnelerim başlıyo :)
inşallah hayırlısıyla allahım yüzümüzü güldürsün....
Ufak tefek aksilikler önemli değil canım dikenli yollardan geiyoruz ama yemyeşil kırlara az kaldı cnmmrb kızlar,ben 8 haziranda adet olup puregona başlıyacaktım ama malesef hala adet olamadım,lucrin ve adet söktürücü kullanıyorum şimdilik.Transferi olan arkadaşlar inşallah bize umut olurlar.Yasinlerin hepsi bitince yazacağım az kaldı.Drama arkadaşım için 100 tane alabilirim,DEARMOTHER'cığım okundu yazabilirsin çünkü pek sık giremiyorum...
Allah kabul etsin fıstıkbende 100 alayim canim ablam
hadi hayırlısı cnm benim.heyoooo heyoooo nihayet bugün adet oldum ve doktora gittimmmm
tahlil verdik bakalım yarın sonuçlar belli olacak tabi başlayıp başlayamayacağımızda
Aramıza hoşgeldin arkadaşım tabloya senide ekledim umarım uğur getirir .iyi akşamlar arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım, çok heyecanlıyım :) 23 haziranda iğnelerim başlıyo :)
inşallah hayırlısıyla allahım yüzümüzü güldürsün....
A.s hoşgeldin cnm ben iyiyim şükür asıl haberler sende son duurmun nedir cnm.Selamün Aleyküm..DearMother nasılsın tatlım?Ne alemdesin?
hayırlı olsun canım ilk aşamaları anlatır mısın benimde ilk denemem olacak ve nerde yaptırıyosun
A.s hoşgeldin cnm ben iyiyim şükür asıl haberler sende son duurmun nedir cnm.
hadi bakalım canım epeyce geçmiş günün varmı belirtilerin falan.inşallah hamilesindir.Hoşbuldukkk..14.günüm bugün iğneden sonra kan veridm öğlende gidip yarın alıcan bekliyorum çokçokçok merakla bende kısaca durum budur
hadi hayırlısı canım iyi haberlerini bekliyoruz.iyi akşamlar arkadaşlar ben bugün allahımın izniyle tedaviye aşladım kısa protokol.ve ilk olarak ovitrella iğnesini oldum yarında merinollara başlıcam.
amin canım amin.hoşbulduk rahim filmini çektirmeden yazmak istemedim ama yine de bilgi vereyim.yaş 25, ilk denemem,sorun yok,bürüksel tüp bebek merkezi.ilk deneme olacağı için çok korkuyorum rabbim yardımcımız olsun
hadi bakalım canım epeyce geçmiş günün varmı belirtilerin falan.inşallah hamilesindir.
hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canım.sen bir anda panikleyip tüp falan düşündün ama bencede gerek yok o işlemlere.gelir bebişin seni çok bekletmeden belkide gelmiş konmuştur göbüşüne:)İnşallahhhhhh öyledir..Var canım..epeyce var.Bu ay daha önce hiç yaşamadığım ağrılar sızılar hissettim vücudumda..Kasık seğirmesi,rahmimde sızı,göğüs uclarımda ciddi acı,bel ağrısı tansiyon düşmesi gibi.İlaçlar yüzündenmi oldu diyorum gebelik yüzündenmi oldu bu etkiler.Nette araştırdım doğru düzgün bir sonuca ulaşamadım bakalım yarını bekliyorum.
hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canım.sen bir anda panikleyip tüp falan düşündün ama bencede gerek yok o işlemlere.gelir bebişin seni çok bekletmeden belkide gelmiş konmuştur göbüşüne:)beklenen regl ne zamandı.Regl ağrıların var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?