2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

benim bu gün ikinci günündü gittim.e2 istemedi prolaktin ve tsh bakıldı.ultrosyonlada baktı rahim zarı yumurtalıklar uygun başlaylım dedi.ve ilk olarakta ovitrella iğnesini yaptılar.yarın merinol yapılacak 2doz 1su.cumartesi günü kontrolüm var.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10-okunacak

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:211

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

kızlar asaletim gelmedimi bugün? merak ettim .inşallah olumlu sonuçlarla gelir

ecem gittin geldin mi nasilsin ozlettin kendini
bugun doktora gitmemissin randevumu alamadin, ben 10 yasini okudum bu arada Allah kabul etsin insallah
bebislerimize kavusuruz

ecem gittin geldin mi nasilsin ozlettin kendini
bugun doktora gitmemissin randevumu alamadin, ben 10 yasini okudum bu arada Allah kabul etsin insallah
bebislerimize kavusuruz

evet cnm gittim geldim annemlere .iyiyim cnm valla bende özledim sizleri.
cnm şahin beyi aradım bugün yarın gel dedi. onun için yarın sabah randevu alıp gitcem bakalım neler olcak benim tedavi bi daha ki aya kaldı ama inşallah daha fazla ertelenmez.cnm allah kabul etsin hemen okudu yazıyorum listeye

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:211

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

eşleriniz evdemi arkadaşlar yoksa sizinkilerde benim eşim gibi gece yarılaırmı geliyor eve.Allahtan siz varsınız yoksa iyice sıkıcı olurdu akşamları:)

eşleriniz evdemi arkadaşlar yoksa sizinkilerde benim eşim gibi gece yarılaırmı geliyor eve.Allahtan siz varsınız yoksa iyice sıkıcı olurdu akşamları:)

benim ki bu gecelik evde kızlar erken geldi.nöbetleşe kullanıyoz leptopu ortak çıktı bana

ertelenmez insallah canim kucuk bi operasyon olucan dimi adini unuttum simdi
hayirlisiyla beraber baslariz belki tedaviye gerci beraber diyorum ama gelicem oraya insallah bi terslik cikmazda baslarim

ertelenmez insallah canim kucuk bi operasyon olucan dimi adini unuttum simdi
hayirlisiyla beraber baslariz belki tedaviye gerci beraber diyorum ama gelicem oraya insallah bi terslik cikmazda baslarim

inşallah cnm ya.operasyonun adını bende kavrayamadım cnm daha histeskopi mi ne unutuyom hep.inşallah sende biran önce başlarsın cnm.sen hollandada gittinmi bu aralar dr filan hiç?

iyi geceler herkese...
ben her zaman ki gibi fazla giremedim yine...dün seçimde görevliydim bugün hastaneydi alış verişti derken gün bitti..
çok yoğunum bu aralar...
okullar kapansın bende dualarınıza katılcam inşallah...o zaman sık sık girerim...

besty canım yaş-faktör kadın-erkek yani-kaçıncı deneme-hangi merkez yaz olur mu canım tabloya eklemem için gerekli bilgiler bunlar.

Canım yaş 31 ilk denememiz olucak eşimde azospermi vardı microtese ile sperm donduruldu...Bende bir sorun olmadığını söylediler şimdi regl dönemimi bekliyoruz 20 haziran gibi falan olucak herhalde....istanbulda yaşıyoruz ancak tüp bebek tedavimiz Ankara medicanada olucak Doç.Dr. Muammer Doğan ile inşallah güzel sonuçlarımızıda buradan sizlerle paylaşabilirim....herkesin Allah yardımıcı olsun....

120 okudum canım düşersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…