ecem gittin geldin minasilsin ozlettin kendini
bugun doktora gitmemissin randevumu alamadin, ben 10 yasini okudum bu arada Allah kabul etsin insallah
bebislerimize kavusuruz
eşleriniz evdemi arkadaşlar yoksa sizinkilerde benim eşim gibi gece yarılaırmı geliyor eve.Allahtan siz varsınız yoksa iyice sıkıcı olurdu akşamları:)
eşleriniz evdemi arkadaşlar yoksa sizinkilerde benim eşim gibi gece yarılaırmı geliyor eve.Allahtan siz varsınız yoksa iyice sıkıcı olurdu akşamları:)
evet cnm gittim geldim annemlere .iyiyim cnm valla bende özledim sizleri.
cnm şahin beyi aradım bugün yarın gel dedi. onun için yarın sabah randevu alıp gitcem bakalım neler olcak benim tedavi bi daha ki aya kaldı ama inşallah daha fazla ertelenmez.cnm allah kabul etsin hemen okudu yazıyorum listeye
benimki evde değil arkadaşlarıyla berbaermiş
aha bu işaret cuk diye oturdu buraya
benim ki bu gecelik evde kızlar erken geldi.nöbetleşe kullanıyoz leptopu ortak çıktı bana
ertelenmez insallah canim kucuk bi operasyon olucan dimi adini unuttum simdi
hayirlisiyla beraber baslariz belki tedaviye gerci beraber diyorum ama gelicem oraya insallah bi terslik cikmazda baslarim
canım beni eklermisin face de
canım beni eklermisin face de
besty canım yaş-faktör kadın-erkek yani-kaçıncı deneme-hangi merkez yaz olur mu canım tabloya eklemem için gerekli bilgiler bunlar.
Sıradaki arkadaşımız dramathink
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin
toplam:1000
demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
kalan:700
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?