2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

iyi geceler ece. yarın 4 te randevum var. sanırım sen de hastaneya gideceksin. görüşmek dileğiyle...

iyi geceler ece. yarın 4 te randevum var. sanırım sen de hastaneya gideceksin. görüşmek dileğiyle...

iyi geceler cnm. bende hasatanede olcam cnm yarın ama daha randevu almadım sabah alıcam bi arkadaşımla gelcem ben yarın tek degilim görüşürüz inşallah cnm

[QUOTEce22;19692224]iyi geceler cnm. bende hasatanede olcam cnm yarın ama daha randevu almadım sabah alıcam bi arkadaşımla gelcem ben yarın tek degilim görüşürüz inşallah cnm[/QUOTE]

merhabalar,

bende yeniyim burada.Ayın 25 inde tüp bebek tedavimiz başlıorr..Hangi hastaneye gidiyorsunuz,çok muallakta kaldım ben.
Allah hepimizin gönlüne göre versin..

selam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
beni sorarsaniz ben hic iyi degilim bugun test gunumdu malesef negatif cok ama cok uzucu birgundu benim icin sizede gec haber verdim nete girmek canim istemedi moralim cok mozuldu cunku bi sure ara vermek zorundayiz bu sansimida kaybettim rabbimden hayirliysa ver demistim demekki benim icin hayirli degilmis bu arada tedavimi bi esimin ailesi biliyordu negatif sonucunu onlara verdim belki uzulduler ama beni anlamadiklari kesin neyse kafanizi fazla sisirmiyim...esimin yaninda aglamamak icin geceye kadar kendimi zor tuttum agladigim zaman onu daha cok uzecegimi biliyorum bu zamana kadar 4 sefer tup bebek denedik olmadi....
esimle karar verdik bir sure ara verecegiz sebebi normal yoldan olma sansim yuzde 20 allah buyuk normal yoldan kalmak icin ugrasacaz biraz bunun icin ne yapmam gerekiyorsa elimden geleni yapacagim benim tek tupum ve tek yumurtam var o yuzden biz tup bebek denemistik doktorlarim hepsi normal yoldan kalabilecegimi soylediler ama biz cok istedigimiz icin tup bebek yaptirdik demekki daha zamani var rabbimin taktiri bizde razi gelmek duser....
ben namaz kilmazdim ama bundan sonra kilmaya calisacam allah kabul etsin seytana uydurmasin rabbim....
kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi derdimi paylasacak kimsem yok bu gurbet elde allah sizden razi olsun ki beni dinleyip anliyorsunuz biz kader arkadaslariyiz rabbim evlat isteyen tup herkezei evlat sahibi etsin tedaviye baslayan herkezin allah yardimcisi olsun.....

[QUOTEce22;19692224]iyi geceler cnm. bende hasatanede olcam cnm yarın ama daha randevu almadım sabah alıcam bi arkadaşımla gelcem ben yarın tek degilim görüşürüz inşallah cnm

merhabalar,

bende yeniyim burada.Ayın 25 inde tüp bebek tedavimiz başlıorr..Hangi hastaneye gidiyorsunuz,çok muallakta kaldım ben.
Allah hepimizin gönlüne göre versin..[/QUOTE]

merhaba cnm hoşgeldin.ben bursa acıbadem hastanesine gidiyorum dr um şahin zeteroğlu. sen nerdensin?

Bizim durumumuzda aynı sayılır, inşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlansın ben şimdi tahlil günümü bekliyorum. Bende ankarada tedavi oluyorum eeşimin doktoru kaan aydos. Benim doktorumda batuhan özmen. İkiside ankara tıpın hocası ve gen-artta oldu bizim işlemlerimiz.. Dilerim rabbim gönlünün muradını versin elleri boş koymasın..

cnm geçmiş olsun ama üzme kendini vakti zamanı var demekki.allah hepimizin hakkında hayırlısını versin cnm.sen tedaviye ara vericem diyosun ama buraya hep gel olurmu haberdar olalım yine.tüp bebek denemelerinden tutmayıp kendiliğinden hamile kalan o kadar çok kişi var ki ümidini yitirme.yaşında genç inşallah en kısa zamanda allah saglıklı sıhatli evlat nasip eder cnm.

merhabalar,

Allah hepimizin gönlüne göre versin..

merhaba cnm hoşgeldin.ben bursa acıbadem hastanesine gidiyorum dr um şahin zeteroğlu. sen nerdensin?[/QUOTE]

hoşbulduk,

istanbuldayım ben, tedavim kadıköy şifada olcak,dr.engin enginsu,olumlu olumsuz birsürü şeyler okuyoruz dr.larla ilgili,kafam karıştı iyice :44:

merhaba cnm hoşgeldin.ben bursa acıbadem hastanesine gidiyorum dr um şahin zeteroğlu. sen nerdensin?

hoşbulduk,

istanbuldayım ben, tedavim kadıköy şifada olcak,dr.engin enginsu,olumlu olumsuz birsürü şeyler okuyoruz dr.larla ilgili,kafam karıştı iyice :44:[/QUOTE]

bizim sorun sebepsiz inf cnm.sizin sorun neydi?

evet canim yasim cok genc 22 yim daha...
tabiki gelirim sizleri birakmam canim bu arada face de nerde bulusuyorsunuz bir grup gurmussunuz sanirim sizi nasil bulacam ben.??????

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:211

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

hoşbulduk,

istanbuldayım ben, tedavim kadıköy şifada olcak,dr.engin enginsu,olumlu olumsuz birsürü şeyler okuyoruz dr.larla ilgili,kafam karıştı iyice :44:

bizim sorun sebepsiz inf cnm.sizin sorun neydi?[/QUOTE]

bizde de bilirgin bir sorun yok aslında.eşimin testlerinde biraz yavaş hareketlilik var dedi dr.ama doğal gebeliğe engel olmadığını söyledi,öncelikle aşılamayı deneyelim dedi ancak hem maddi hem manevi yönden daha fazla yıpratmamak adına kendimizi tüp bebekle başlamaya karar verdik ..bir de aşılamada başarı şansının daha düşük olduğunu öğrenince cesaret edemedm.

bizim sorun sebepsiz inf cnm.sizin sorun neydi?

bizde de bilirgin bir sorun yok aslında.eşimin testlerinde biraz yavaş hareketlilik var dedi dr.ama doğal gebeliğe engel olmadığını söyledi,öncelikle aşılamayı deneyelim dedi ancak hem maddi hem manevi yönden daha fazla yıpratmamak adına kendimizi tüp bebekle başlamaya karar verdik ..bir de aşılamada başarı şansının daha düşük olduğunu öğrenince cesaret edemedm.[/QUOTE]

evet cnm aşılamada başarı şansı daha azmış.bende 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı şimdi inşallah 2. tüp bebek tedavisine başlıyacagım.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

listedeki diğer bilğilerinide belirt istersen dearmother geldiğinde listeye ekler seni cnm.tedavin hayırlı olur inşallah.

evet cnm aşılamada başarı şansı daha azmış.bende 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı şimdi inşallah 2. tüp bebek tedavisine başlıyacagım.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

listedeki diğer bilğilerinide belirt istersen dearmother geldiğinde listeye ekler seni cnm.tedavin hayırlı olur inşallah.[/QUOTE]

tedaviye başlayan herkese 1000 ayetel kürsi ve hepimiz için 500 yasini şerif okuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…