sagol turtimm iyiyim sen nasılsın cnm?
İyiyim bende, merak ediyorum sizleri internete girmem yasak sabah ewest ve dearmotherda çok kızdı çık dediler ama sizden bişeyler öğrenmek haber almak için kaçak girdim yine :)) Sizde durum neydi canım ne zaman başlıyorsun tedaviye yada başladın mı? Nolur kusura bakma ama çabuk unutuyorum o kadar çok şey okuyorum ki... Hep karıştı birbirine..
malesef tüp bebeğim tutmadı nasip olmadı işde artık başka bahara kaldı tüp beebk rabbim hepimizin gönlüne göre versin
haklısın cnm topiğimiz maşallah çok hızlı ilerliyo.sende dinlenmene bak.ben yarın dra gitcem kntrol etcek bu hafta sanırım histereskopi ne ondan yapılcak inşallah bi sorun çıkmazsa 1 daha ki ay başlıcam.geç olsun güç olmasın artık napalım.
malesef tüp bebeğim tutmadı nasip olmadı işde artık başka bahara kaldı tüp beebk rabbim hepimizin gönlüne göre versin
kızlar ben yatayım artık yarın görüşürüz ii geceler öpüyorum hepinizi
Yok yok hayırlısı nasılsa öyle olsun, mylady06 ablamda histereskopi oldu o kadar korkulcak bişey değilmiş.. Hem bebek için hazırlıkta sayılıyormuş rahim düzenleniyormuş.. Hadi hayırlı olsun.. Ameliyat günün belli olunca banada haber ver olur mu?
evet cnm mylady de öyle söyledi tedavi öncesi iyi oluyomuş.ilk denemeden sonra aslında araştırılması gerekiyodu ama araştırılmadan başlanacaktı sanırım bu ay adetim sökülmeyince dr histereskopi yapmaya kadar verdi herşeyde var bir hayır vesiledir belki diyorum bende artık.yarın,öteki gün belli olur cnm ameliyat günümde haber veririm.sende kendine çok iyi bak .tutunsun sana sımsıkı bebişlerin
selam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
beni sorarsaniz ben hic iyi degilim bugun test gunumdumalesef negatif cok ama cok uzucu birgundu benim icin sizede gec haber verdim nete girmek canim istemedi moralim cok mozuldu cunku bi sure ara vermek zorundayiz bu sansimida kaybettim rabbimden hayirliysa ver demistim demekki benim icin hayirli degilmis bu arada tedavimi bi esimin ailesi biliyordu negatif sonucunu onlara verdim belki uzulduler ama beni anlamadiklari kesin neyse kafanizi fazla sisirmiyim...esimin yaninda aglamamak icin geceye kadar kendimi zor tuttum agladigim zaman onu daha cok uzecegimi biliyorum bu zamana kadar 4 sefer tup bebek denedik olmadi....
esimle karar verdik bir sure ara verecegiz sebebi normal yoldan olma sansim yuzde 20 allah buyuk normal yoldan kalmak icin ugrasacaz biraz bunun icin ne yapmam gerekiyorsa elimden geleni yapacagim benim tek tupum ve tek yumurtam var o yuzden biz tup bebek denemistik doktorlarim hepsi normal yoldan kalabilecegimi soylediler ama biz cok istedigimiz icin tup bebek yaptirdik demekki daha zamani var rabbimin taktiri bizde razi gelmek duser....
ben namaz kilmazdim ama bundan sonra kilmaya calisacam allah kabul etsin seytana uydurmasin rabbim....
kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi derdimi paylasacak kimsem yok bu gurbet elde allah sizden razi olsun ki beni dinleyip anliyorsunuz biz kader arkadaslariyiz rabbim evlat isteyen tup herkezei evlat sahibi etsin tedaviye baslayan herkezin allah yardimcisi olsun.....
selam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
beni sorarsaniz ben hic iyi degilim bugun test gunumdumalesef negatif cok ama cok uzucu birgundu benim icin sizede gec haber verdim nete girmek canim istemedi moralim cok mozuldu cunku bi sure ara vermek zorundayiz bu sansimida kaybettim rabbimden hayirliysa ver demistim demekki benim icin hayirli degilmis bu arada tedavimi bi esimin ailesi biliyordu negatif sonucunu onlara verdim belki uzulduler ama beni anlamadiklari kesin neyse kafanizi fazla sisirmiyim...esimin yaninda aglamamak icin geceye kadar kendimi zor tuttum agladigim zaman onu daha cok uzecegimi biliyorum bu zamana kadar 4 sefer tup bebek denedik olmadi....
esimle karar verdik bir sure ara verecegiz sebebi normal yoldan olma sansim yuzde 20 allah buyuk normal yoldan kalmak icin ugrasacaz biraz bunun icin ne yapmam gerekiyorsa elimden geleni yapacagim benim tek tupum ve tek yumurtam var o yuzden biz tup bebek denemistik doktorlarim hepsi normal yoldan kalabilecegimi soylediler ama biz cok istedigimiz icin tup bebek yaptirdik demekki daha zamani var rabbimin taktiri bizde razi gelmek duser....
ben namaz kilmazdim ama bundan sonra kilmaya calisacam allah kabul etsin seytana uydurmasin rabbim....
kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi derdimi paylasacak kimsem yok bu gurbet elde allah sizden razi olsun ki beni dinleyip anliyorsunuz biz kader arkadaslariyiz rabbim evlat isteyen tup herkezei evlat sahibi etsin tedaviye baslayan herkezin allah yardimcisi olsun.....
günaydınnnn kızlar bugün tahlil sonuçlarım çıkacak öğlenden sonra doktora gidicem bakalım neler olacak
Bizim durumumuzda aynı sayılır, inşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlansın ben şimdi tahlil günümü bekliyorum. Bende ankarada tedavi oluyorum eeşimin doktoru kaan aydos. Benim doktorumda batuhan özmen. İkiside ankara tıpın hocası ve gen-artta oldu bizim işlemlerimiz.. Dilerim rabbim gönlünün muradını versin elleri boş koymasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?