2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sagol turtimm iyiyim sen nasılsın cnm?

İyiyim bende, merak ediyorum sizleri internete girmem yasak sabah ewest ve dearmotherda çok kızdı çık dediler ama sizden bişeyler öğrenmek haber almak için kaçak girdim yine :)) Sizde durum neydi canım ne zaman başlıyorsun tedaviye yada başladın mı? Nolur kusura bakma ama çabuk unutuyorum o kadar çok şey okuyorum ki... Hep karıştı birbirine..

haklısın cnm topiğimiz maşallah çok hızlı ilerliyo.sende dinlenmene bak.ben yarın dra gitcem kntrol etcek bu hafta sanırım histereskopi ne ondan yapılcak inşallah bi sorun çıkmazsa 1 daha ki ay başlıcam.geç olsun güç olmasın artık napalım.

malesef tüp bebeğim tutmadı nasip olmadı işde artık başka bahara kaldı tüp beebk rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, bundada vardır bir hayır.. Pes etme imkanınız var ise yine dene.. Umudunu kaybetme canım.. Herşey gönlünce olsun...

Yok yok hayırlısı nasılsa öyle olsun, mylady06 ablamda histereskopi oldu o kadar korkulcak bişey değilmiş.. Hem bebek için hazırlıkta sayılıyormuş rahim düzenleniyormuş.. Hadi hayırlı olsun.. Ameliyat günün belli olunca banada haber ver olur mu?

kızlar ben yatayım artık yarın görüşürüz ii geceler öpüyorum hepinizi

evet cnm mylady de öyle söyledi tedavi öncesi iyi oluyomuş.ilk denemeden sonra aslında araştırılması gerekiyodu ama araştırılmadan başlanacaktı sanırım bu ay adetim sökülmeyince dr histereskopi yapmaya kadar verdi herşeyde var bir hayır vesiledir belki diyorum bende artık.yarın,öteki gün belli olur cnm ameliyat günümde haber veririm.sende kendine çok iyi bak .tutunsun sana sımsıkı bebişlerin

Saol canım çok teşekkür ederim.. İnşallah benimle olurlar.. Hepinize iyi geceler...

arkadaslar bende ilk tubbebek yaptiracagim ins temmus 6 si gibi transver olacak eger esimde sperm bulunursa ama ben tedavilere basladim simdiden

ĞÜNAYDIN KIZLAR...........
nasılsınız bakalım buğün?
ben nedense erkenciyim bu aralar.nemecim benim randevum 12:45 te sanırım yine görüşemicez cnm.

ay bu ikonu çok seviyorum bende.

Günaydınlar herkese,

dün gece hareket varmış yine topicte, ben hergün girdiğim halde bazen takip etmekte zorlanıyorum, ne kadar hızlı ilerliyor herşey, hayat mı hızlı yoksa nedir.

asaletlim üzülme demek çok saçma, hayırlısı allahtan canım , zamanı şimdi değilmiş , tez zamanda bebişine kavuşman dileğiyle , bizleri bırakma ama sakın...

Canim benim kıyamam ben sana, lutfen moralini bozma, mutlaka bir hayir vardir bu iste. Hem sen daha cok gencsin. Biseyi cok istersende olur. Eminim olacak ama sadece vaktini ve saatini bekliyor. Dusunsene hepimizin bir kaderi var ve bu kader daha biz ana rahmine dustugumuzde yaziliyor. Yani senin bebecigin nerede dogacagi, neler yasayacagi kiminle evlenecegi gibi kritik durumların hepsi belli. Onun icin oda vaktini, saatini ve sirasini bekliyor. Sen de bu yuzden kendini kotu hissetme, her sey cok guzel olacak.

herkese günaydın arkadaşlar....
sohbetlerinize katılmak istiyorum ama zamanım yine yok...

negatif sonuç almış arkadaşlar allah yardımcınız olsun...kim ne derse desin zor bir durum...
ama güçlü olmalısınız unutmayınki güçlü olup pes etmeyenler bu yolda hep başarılı oluyorlar...
herşeyde bir hayır vardır...
istediğiniz bişey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için yada olması bizim için hayırlı olmadığı içindir....
rabbim kucaklarımızı boş koymasın...

üzülme demek anlamsız bu nokta malesef sözün bittiği yer ........... allah sabır versin inşallah kendiliğinden geliverir minişin...........

günaydınnnn kızlar bugün tahlil sonuçlarım çıkacak öğlenden sonra doktora gidicem bakalım neler olacak

Sagolasın benim eşimin doktoruda Kaan Aydos valla son zamanlara geldikçe iyice heycanlanmaya başladım sen dahada heycanlısındır nede olsa test sonucu bekliyosun inşallah pozitif sonuç alırsın.

Herkese günaydın.... asaletlim canım çok üzüldün biliyorum ama ne olursun kendini yıpratma sende bizde elbet birgün annelik duygusunu tadacağız.. Sana en yakın arkadaşımdan bahsedeyim yaklaşık 34 yaşında 13 yıllık evli 3 aşılama 3 tüp bebek hepsi negatif geçen sene bu zamanlar artık çok yoruldum birdaha yaptırmayacağım dedi sonra kocası ne olur birkezde benim için tekrar yaptıralım demiş oda ümitsizce zaten tutmayacak boşuna o kadar acı çekmeyelim demiş kocası çok çok ısrar edince tamam demiş sonra istanbul bahçeci klıniğine gitmişler 3 tane yumurta hepsi 2 kalite doktor sakın ümitlenmeyin tutma şansı düşük istediğimiz gibi bölünmedi yinede transfer edeceğiz demiş. arkadaşım normalde her tedavisinde evde en az 1 hafta dinlenirdi o kadar tutmayacağından eminki hemen ertesi gün iş başı yaptı sonra 12.gün test yaptırdı ve pozitif Allahım nasıl sevinç nasıl sevinç inanamıyorlar şuan arkadaşım 29 haftasında kızı dünyaya gelmek için gün sayıyor rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...YANİ KİMSE UMUTSUZ OLMASIN ARKADAŞLAR HİÇBİRŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR YETER Kİ ALLAHIM OL DESİN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…