selam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
beni sorarsaniz ben hic iyi degilim bugun test gunumdumalesef negatif cok ama cok uzucu birgundu benim icin sizede gec haber verdim nete girmek canim istemedi moralim cok mozuldu cunku bi sure ara vermek zorundayiz bu sansimida kaybettim rabbimden hayirliysa ver demistim demekki benim icin hayirli degilmis bu arada tedavimi bi esimin ailesi biliyordu negatif sonucunu onlara verdim belki uzulduler ama beni anlamadiklari kesin neyse kafanizi fazla sisirmiyim...esimin yaninda aglamamak icin geceye kadar kendimi zor tuttum agladigim zaman onu daha cok uzecegimi biliyorum bu zamana kadar 4 sefer tup bebek denedik olmadi....
esimle karar verdik bir sure ara verecegiz sebebi normal yoldan olma sansim yuzde 20 allah buyuk normal yoldan kalmak icin ugrasacaz biraz bunun icin ne yapmam gerekiyorsa elimden geleni yapacagim benim tek tupum ve tek yumurtam var o yuzden biz tup bebek denemistik doktorlarim hepsi normal yoldan kalabilecegimi soylediler ama biz cok istedigimiz icin tup bebek yaptirdik demekki daha zamani var rabbimin taktiri bizde razi gelmek duser....
ben namaz kilmazdim ama bundan sonra kilmaya calisacam allah kabul etsin seytana uydurmasin rabbim....
kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi derdimi paylasacak kimsem yok bu gurbet elde allah sizden razi olsun ki beni dinleyip anliyorsunuz biz kader arkadaslariyiz rabbim evlat isteyen tup herkezei evlat sahibi etsin tedaviye baslayan herkezin allah yardimcisi olsun.....
120 okudum canım düşersin.
canım beni eklermisin face de
Ekledim cnm benimcnm bulamadım ben seni? grup onayını mylady yapıyo sanırım.ben arkadaş olarak ekle dedin sandım.dearmother gelir cnm birazdan
İnşallah canım senin durumunda olan turtim var bizim grupta transferini oldu gün saysıyor maaşallah.oda ankarada oldu tedavisini.hakkımızda hayırlısı inş.Canım yaş 31 ilk denememiz olucak eşimde azospermi vardı microtese ile sperm donduruldu...Bende bir sorun olmadığını söylediler şimdi regl dönemimi bekliyoruz 20 haziran gibi falan olucak herhalde....istanbulda yaşıyoruz ancak tüp bebek tedavimiz Ankara medicanada olucak Doç.Dr. Muammer Doğan ile inşallah güzel sonuçlarımızıda buradan sizlerle paylaşabilirim....herkesin Allah yardımıcı olsun....
merhaba canım hoşgeldin aramızamerhabalar,
bende yeniyim burada.Ayın 25 inde tüp bebek tedavimiz başlıorr..Hangi hastaneye gidiyorsunuz,çok muallakta kaldım ben.
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Canım benim bak ne güzel RABBİME teslim oldun inan bana bunun mükafatını alacaksın belkide kısa süre sonra sürpriz yapacak sana kuzunselam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
beni sorarsaniz ben hic iyi degilim bugun test gunumdumalesef negatif cok ama cok uzucu birgundu benim icin sizede gec haber verdim nete girmek canim istemedi moralim cok mozuldu cunku bi sure ara vermek zorundayiz bu sansimida kaybettim rabbimden hayirliysa ver demistim demekki benim icin hayirli degilmis bu arada tedavimi bi esimin ailesi biliyordu negatif sonucunu onlara verdim belki uzulduler ama beni anlamadiklari kesin neyse kafanizi fazla sisirmiyim...esimin yaninda aglamamak icin geceye kadar kendimi zor tuttum agladigim zaman onu daha cok uzecegimi biliyorum bu zamana kadar 4 sefer tup bebek denedik olmadi....
esimle karar verdik bir sure ara verecegiz sebebi normal yoldan olma sansim yuzde 20 allah buyuk normal yoldan kalmak icin ugrasacaz biraz bunun icin ne yapmam gerekiyorsa elimden geleni yapacagim benim tek tupum ve tek yumurtam var o yuzden biz tup bebek denemistik doktorlarim hepsi normal yoldan kalabilecegimi soylediler ama biz cok istedigimiz icin tup bebek yaptirdik demekki daha zamani var rabbimin taktiri bizde razi gelmek duser....
ben namaz kilmazdim ama bundan sonra kilmaya calisacam allah kabul etsin seytana uydurmasin rabbim....
kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim ama icimi dokmem lazimdi derdimi paylasacak kimsem yok bu gurbet elde allah sizden razi olsun ki beni dinleyip anliyorsunuz biz kader arkadaslariyiz rabbim evlat isteyen tup herkezei evlat sahibi etsin tedaviye baslayan herkezin allah yardimcisi olsun.....
Amin canım .diliyorum ki RABBİM bu sıkıntılarını sana unutturacak yavrunu tez vakitte sağlıkla göndersin sana asaletlime tüm isteyenlere inş.malesef tüp bebeğim tutmadı nasip olmadı işde artık başka bahara kaldı tüp beebk rabbim hepimizin gönlüne göre versin
selam yuregi guzel arkadaslarim nasilsiniz?????
Canım hiç bozma moralini hep demiyormuyuz gereken 1 sperm ve 1 yumurta RABBİM ol desin yeterki.slm arkadaşlar asaleti nediğecemi bilemiyorum Rabim dualarını kabul eyler birgün.Bende dün dr.gitim benimde durumlar hiç iç açıçı deyil yumurtalarım çok az inşallah iyi olur bugün yeni bir iyneye başlıyorum RABİM burdaki herkesin yardımcısı olsun AMİN
hadi hayırlısı arkadaşımSelam hala regl olmayı bekliyorum. Regl olur olmaz dondurulmuşların transferi için tedaviye başlayacağım...
rabbim herşeyin hayırlısını versin.listeden baktım bürüksel tüp bebek merkezinde yaptırmışsın.canım bende oraya gidiyorum ve ilk denemem olacak hangi doktora gidiyodun beni bilgilendirir misin.sorun neydi?gunaydin arkadaslar nasilsiniz?????
hepinizden allah razi olsun yazilarinizi okuyunca rahatladim azda olsa insallah kendilgimden kalabilirim....
bu arada benim adetim daha gelmedi kizlar normalde bugun gelmesi lazim ama gelmedi dusukten sonra adet duzenim bozulmustu hala bozuk sebebide kist olabilir bunun icin ne yapayim kizlar sogan kurunu mu yapsam napsam??????????
herkes yemektemi
İştahınız benim gibi açık değildir umarım.
slm arkadaşlar asaleti nediğecemi bilemiyorum Rabim dualarını kabul eyler birgün.Bende dün dr.gitim benimde durumlar hiç iç açıçı deyil yumurtalarım çok az inşallah iyi olur bugün yeni bir iyneye başlıyorum RABİM burdaki herkesin yardımcısı olsun AMİN
Kızlar çatlatma iğnesini kendim yapabilirmiyim yoksa hastanedemi yapılıyo.Bide iğnelerin hepsi bittikten hemen sonramı çatlatma iğnesi yapılıyo bilgisi olan biri bana cevap yazabilirmi
Canım bende bugun dr gittim benimde puregon iğnelerine rağmen iyi gelişmemiş yumurtalar dr hem puregon iğnelere devam et diğer yandan cetrotide iğnesini yap dedi. sen hangi iğneleri yapıyorsun
inşallah cnm ya.operasyonun adını bende kavrayamadım cnm daha histeskopi mi ne unutuyom hep.inşallah sende biran önce başlarsın cnm.sen hollandada gittinmi bu aralar dr filan hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?