2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım benim ki ovitella idi ve göbekten yapılıyordu doktorumun verdiği saatte kendim yaptım.. En son gün 2 tane iğne yaptım canım benim..

iğnelerden sonra hiç araverilmiyo yani aynı gün çatlatma iğnesi 36 saat sonra yumurta toplama işlemi.bişey daha sorucam çenem düştü yine ama merak ediyorum napıyım.yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyo ortalama.damracım teşekkürler cevap yazdığın için inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız.tabi turticim sanada teşekkürler soruma cevap verdiğin için

Son düzenleme:
Bugün pek bir sessiz burası .

Arkadaşlar bu mesajı okuyan arkadaşlardan özel bir ricam olacak.Eşimin bir niyeti var ve birde eşimin testinin hayırlı çıkması için.Eşime dua edermisiniz arkadaşlar.Allah razı olsun şimdiden.Dua eden arkadaşlar bu niyet için 1er tane Ayetel kürsi okursa çok sevineceğim.Allah razı olsun.

asaletlim soylenecek tum sozleri arkadaslar soylemisler zaten bende cok uzuldum canim ama daha cok gencsin
ve tupbebekte sonuc alamamis kendiliginden gebe kalanlar da var ki hepimiz cevremizden duymusuzdur azimsanacak kadar degil
o yuzden moralini hic bozma canim umarim en yakin zamanda kavusursun bebegine

selam arkadaslar tup bebek tedavisine basladim ama tetirginim ins hersey yolunda gider icimde karamsallik var olmayacakmis gibi cok uzuluyorum cunku esimi microtese ameliyati yapacaklar egerki sperm bulurlarsa transfer yapilacak ama ben kilolu oldugum icin birde seker hastasiyim ama sekerim cok iyi gidiyorum yasim 28 bunlar beni karamsilliga yitiyor bunlar .
ve suan 50ml inne vuruyorum kendime 23 haziranda ilk ultrasyonum olacak bundan sonrasi hic bir fikrim yok eger bilgisi olanlar beni bilgilendirilirse cok sevinirim ben yurtdisinda oldugum icin burda dr fazkaabilgilendirmiyor satece o asamayi anlatiyorlar bidaki seferekadar beklemen lazim buda beni meraklandiriyor ne olacak bitecek diye :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

merhaba, hoşbulduk,

istanbuldayım ben,kadıköy şifa hastanesinde başlayacağım tedavime haziran 25 de,umarım doğru yerdir..

Merhaba arkadaşlar bugün transfer yapıldı.2tane bebiş koyuldu,bir tek tutunmaları kaldı inş..biraz rahatladım.şimdi sonucu bekliyoruz 25 haziran büyük gün.çok dua edin

benim yumurtalar toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu.cmt toplandı, salı transfer. Ama genelde 2 gün sonra yapıyorlarmış dr.öyle demişti.biraz araya girdm galiba

Merhaba arkadaşlar bugün transfer yapıldı.2tane bebiş koyuldu,bir tek tutunmaları kaldı inş..biraz rahatladım.şimdi sonucu bekliyoruz 25 haziran büyük gün.çok dua edin

Merhaba cnm,

Umarım güzel haberler alırsın,bebeklerin seninle kalır. Bende 25 haziranda lucrin ile başlayacağım tedaviye,ben de çok heyecanlıyım,benim içn de transfer günü kadar olmayacaksa da önemli bir gün olacak o gün.istanbulda mısın sen de,ilk tüp bebek denemen mi oluyor, hayırlı güzel haberler alırsın inş.

benim yumurtalar toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu.cmt toplandı, salı transfer. Ama genelde 2 gün sonra yapıyorlarmış dr.öyle demişti.biraz araya girdm galiba

olurmu canım hiç birbirimize yardımcı oluyoruz sadece bu arada hayırlı olsun inş tutunur sana bebeklerin darısı bizim başımıza

Canlarım benim...Çooooook uzun zamandır siteye girmiyordum,biraz önce biraz neler yazılmış bir bakayım dedim.Ve yazılanları görünce resmen ağlamaya başladım,burada ne kadar güzel yürekli insanlar var,uzun zamandır burda olmadığım halde banada dua okunduğunu gördüm.nasıl duygulandım anlatamam...Dualarını benden esirgemeyen herkese binlerce teşekkür ederim,Rabbim herkesin gönlüne versin,herkesin yardımcısı olsun..Ne diyeceğimi nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum.Dün Anatoliada ilk randevuma gittim,hemşirelerden biri dışında herkes çok iyiydi.Perşembe günü tekrar gidicem,inşallah herşey yolunda gider...

selam kizlar moralim bozuk hala adetim gelmedi aceba hamilelik olabilirmi ama dunku testte negatiftti kafayi yiyecem uzerimde cok baski var ortada kaldim bugun kaynanam aradi neymis falancanim doktoru varmis bide ona git ya ben anlatamiyommu diye dusunuyorum biraz ara verecem 10 ay icinde 3 sefer denedik ikincisi tuttu dusukle sonuclandi onu anlatamadim hala biraz beni dusunsunler dimi ama biraz ara vermek istiyoruz ama bizi kimse anlamiyor bir an once olsun istiyorlar bizde isitiyoruz ama olmayinca da olmuyor iste ne gelir elden......................................

kızlar selam ben yine hast. yeni geldim ve kurul bir aşılama oldugu çin kabul etmedi tabi red ettim rezer azlıgı oldugunu ilaç kullandıgımı söyledim onlrda perşembe gel tekrar kurul dediler bakalım

yeda maşallah ya 25 haziran dogum günün olsun inş. canım ya
kızlar orda 14 16 gününde tutanlar yani yeni anne adayları vardı hepsi çikolata dagıtıyordu

asaletlim hayırlısı buymuş

myld06 canım nerelerdesimn bakalım

merhaba asaletlim,

biraz kendini rahatlatmaya,başka şeylere yoğunlaşmaya çalış,gerçekten insanlara konuşmak çok kolay geliyor ama seni en iyi seninle benzer şeyleri yaşayanlar anlayabiliyor.Çevredeki insanlar (ki buna bazen ailen de dahil) senin ne hissettiğini anlamıyorlar,kendine biraz zaman tanı..

Slm sitenize yeni üye oldum şimdilik sizin yazdıklarınızı okuyordum. Bende çocuktan yana dertliyim doktor normal yollarla çocuk olmaz diyor eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az tüp bebek deniliyor bildiğiniz ve güvendiğiniz ankarada tüp bebek merkezi varsa yardımlarınızı bekliyorum allah hepimize annelik duygusunu tatdırsın allahım kimseyi böyle durumla sınamasın...

allah zamanını bekliyo demek ki.geç olsun güç olmasın.bu arada özelden msj atamyorum nedense buraya yazıyorum canım.ben istanbulda yaşıyorum burdaki bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum.benim prolaktinim biraz yüksekti ama şuan düştü başka sorunumuz yok.ama doktor birde rahim filmi istedi bakalım inş onda da bir problem çıkmaz.benim doktorum çok çok iyi yani ona giden boş dönmüyo üstelik hep ikizler oluyo.inş bende boş dönmem canım.önceden ne aşılama nede tüp bebek yaptırmadım bu ilk olacak allah hayırlısını versin.

Canım transfer embriyonun durumuna göre değişiyor ya 3. gün yada embriyo çok iyiyse ve gelişmesi güzelse 5. gün embriyosu olarak yerleştiriliyor. Ama genelde hep 3. gün embriyo yerleştiriliyor.. benimkilerin kaliteleri düşmeye başlayınca 3. gün hemen yerleştirildi..

Benimle aynı durumdasın :)))) bende 90 kiloyum şeker hastasıyım, eşim azospermi yaşım 27.. Allaha şükür sperm bulundu yumurtam oluştu toplandı transferim oldu bekliyorum.. Acabalarla kendini yıpratma derim gerek yok.. Eğer yazıldıysa yaşacaksan yaşarsın..Kimse nasibinin ötesine geçemiyor ne yazık ki.. Sen kendini ne kadar pozitif ve olumlu değerlendirirsen tedavin boyunca emin ol o kadar güzel sonuçlar alırsın.. Ama madalyonun hep bir diğer yüzü olduğunuda sakın unutma.. Herşeye hazırlıklı ol, umudunu asla yitirme ama.. Bu hayatımızın sonu değil.. Şuanda canıyla mücade eden o kadar çok kişi var ki.. Abimin kız arkadaşının abisi henüz 30 yaşında ve kanserle mücadele ediyor yarın ameliyatı var ve damarlarında pıhtılaştı denen kan bile kanser çıkmış.. Şükretmeyi unutmayalım arkadaşlar...

yeda; hayırlı olsun canım. ohh zor kısmı bitmiş,bol bol dinlen,eğlenceli şeyler yap,film izle çok fazla düşünmeden bu süreci geçirmeye çalış ve asla idrar testi yapmaaa

canım hg din aramıza madem eşinde var önce tedavisini yaptır hemen tüp bebege gitme çok iyi ürolog lar var canım ya

herkesin bildigi kaan aydos eşinin sperm örnegini gönder hocaya bakalım o ne derse o yolu izle canım bizide haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…