Canım hiç bozma moralini hep demiyormuyuz gereken 1 sperm ve 1 yumurta RABBİM ol desin yeterki.
Canım benim ki ovitella idi ve göbekten yapılıyordu doktorumun verdiği saatte kendim yaptım.. En son gün 2 tane iğne yaptım canım benim..
İnşallah canım senin durumunda olan turtim var bizim grupta transferini oldu gün saysıyor maaşallah.oda ankarada oldu tedavisini.hakkımızda hayırlısı inş.
merhaba canım hoşgeldin aramıza
hangi ildesin cnm merkezlere git görüş kafan nereye yatıyorsa orada yaptır canım.bizim gittiğimiz merkezlerde tabloda yazıyor cnm.birazdan eklerim tabloyu inş.
iğnelerden sonra hiç araverilmiyo yani aynı gün çatlatma iğnesi 36 saat sonra yumurta toplama işlemi.bişey daha sorucam çenem düştü yine ama merak ediyorum napıyım.yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyo ortalama.damracım teşekkürler cevap yazdığın için inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız.tabi turticim sanada teşekkürler soruma cevap verdiğin için
Merhaba arkadaşlar bugün transfer yapıldı.2tane bebiş koyuldu,bir tek tutunmaları kaldı inş..biraz rahatladım.şimdi sonucu bekliyoruz 25 haziran büyük gün.çok dua edin
benim yumurtalar toplandıktan 3 gün sonra transfer oldu.cmt toplandı, salı transfer. Ama genelde 2 gün sonra yapıyorlarmış dr.öyle demişti.biraz araya girdm galiba
selam kizlar moralim bozuk hala adetim gelmedi aceba hamilelik olabilirmi ama dunku testte negatiftti kafayi yiyecem uzerimde cok baski var ortada kaldim bugun kaynanam aradi neymis falancanim doktoru varmis bide ona git ya ben anlatamiyommu diye dusunuyorum biraz ara verecem 10 ay icinde 3 sefer denedik ikincisi tuttu dusukle sonuclandi onu anlatamadim hala biraz beni dusunsunler dimi ama biraz ara vermek istiyoruz ama bizi kimse anlamiyor bir an once olsun istiyorlar bizde isitiyoruz ama olmayinca da olmuyor iste ne gelir elden......................................
selam kizlar moralim bozuk hala adetim gelmedi aceba hamilelik olabilirmi ama dunku testte negatiftti kafayi yiyecem uzerimde cok baski var ortada kaldim bugun kaynanam aradi neymis falancanim doktoru varmis bide ona git ya ben anlatamiyommu diye dusunuyorum biraz ara verecem 10 ay icinde 3 sefer denedik ikincisi tuttu dusukle sonuclandi onu anlatamadim hala biraz beni dusunsunler dimi ama biraz ara vermek istiyoruz ama bizi kimse anlamiyor bir an once olsun istiyorlar bizde isitiyoruz ama olmayinca da olmuyor iste ne gelir elden......................................
iğnelerden sonra hiç araverilmiyo yani aynı gün çatlatma iğnesi 36 saat sonra yumurta toplama işlemi.bişey daha sorucam çenem düştü yine ama merak ediyorum napıyım.yumurta toplama işleminden kaç gün sonra transfer oluyo ortalama.damracım teşekkürler cevap yazdığın için inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız.tabi turticim sanada teşekkürler soruma cevap verdiğin için
selam arkadaslar tup bebek tedavisine basladim ama tetirginim ins hersey yolunda gider icimde karamsallik var olmayacakmis gibi cok uzuluyorum cunku esimi microtese ameliyati yapacaklar egerki sperm bulurlarsa transfer yapilacak ama ben kilolu oldugum icin birde seker hastasiyim ama sekerim cok iyi gidiyorum yasim 28 bunlar beni karamsilliga yitiyorbunlar .
ve suan 50ml inne vuruyorum kendime 23 haziranda ilk ultrasyonum olacak bundan sonrasi hic bir fikrim yok eger bilgisi olanlar beni bilgilendirilirse cok sevinirim ben yurtdisinda oldugum icin burda dr fazkaabilgilendirmiyor satece o asamayi anlatiyorlar bidaki seferekadar beklemen lazim buda beni meraklandiriyor ne olacak bitecek diye :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Merhaba arkadaşlar bugün transfer yapıldı.2tane bebiş koyuldu,bir tek tutunmaları kaldı inş..biraz rahatladım.şimdi sonucu bekliyoruz 25 haziran büyük gün.çok dua edin
Slm sitenize yeni üye oldum şimdilik sizin yazdıklarınızı okuyordum. Bende çocuktan yana dertliyim doktor normal yollarla çocuk olmaz diyor eşimde sperm sayısı yok denecek kadar az tüp bebek deniliyor bildiğiniz ve güvendiğiniz ankarada tüp bebek merkezi varsa yardımlarınızı bekliyorum allah hepimize annelik duygusunu tatdırsın allahım kimseyi böyle durumla sınamasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?