2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bugün iyice ruh gibiyim kızlar yaa...Bizim topicte ve başka topicte negatif sonuç alan arkadaşları okuyunca dünden beri kelime yazamadım.Kendimi resmen sizin yerinize koyuyorum.Çok canım sıkıldı.Hayırlısı böyleymiş demekten başka yapacakbirşey yok tabi.Yarından sonra 17 si asıl test tarihim listeye Antalyaya gideceğim günü yazdırmıştım.O gün hiç gelmesin istiyorum şimdi.Korkuyorum..Hiçbir belirti yok,iz yok...Ağrı sancı hiçbişeyim yok...Çoğu zaman unutup işyerine ani hareketler,şunun bunun ucundan tutuvermelerim çok oluyo...Sanki hamileymiş gibi hissetmediğim için,anne olcakmışım gibi bi duygu olmadığı için hiç olmayacakmış gibi geliyor.

Jinekolog olarak Ankara tıpın hocası BAtuhan Özmen, Merkez olarakta Gen-art tüp bebek merkezi.. Yalnız eşin için Yine cebecide Kaan aydos var kapalı olan hemen her kapıyı açıyor kendisi harika biri, benim eşimde hiç sperm yoktu onun tedavisiyle üretim sağlandı.. İlk önce Kaan Aydosa gidip eşinden başlayın derim ben o sıradada batuhan hocayla görüşün.. İkiside bizim doktorumuz eşimle biz çok memnunuz.. Merkezde çok iyi..

Canım bende aynı şeyleri hissediyorum bi benleler gibi geliyor, bi sanki bomboş gibiyim.. Ama sanırım ne olursa olsun tevekkül etmek önemli olan.. İnanmak istiyorum herşeyin olumlu olduğuna.. Sende pozitif düşünmeyi elden bırakma bak ne kadar kısa bir süre kaldı.. 9. gün gebelik testinde silik ikinci çizgi çıkabiliyormuş.. Bazen yapıyım diorum bazen korkuyorum....

Tşk ederim hoşbulduk ürologa gittik eğer sperm sayısı on bin filan olasydı eğer küçük bi operasyonla hallederiz dedi ama 4-5 tane canlı hücre var dedi bunu sebebi farklı dedi ve bizi ankara gitmemizi ve orada bi tedavi önerdi
ilk başta eşime sperm yapıcı ilaçlar verilecekmiş bu sırada banada tedaviye başlayacajkmışlar yumurta olgunlaştırma ve çatlatma olayını işte sonra eşimde alınancanlı spermle benim olgunlamış yumurtalıklarımı toplayıp uygun ortamda döllendirip benim rahme yerleştirilecekmiş böyle bi tedavisöyledi birde güvenmediğiniz tüp bebek merkezene sakın gitmeyin çünkü çok paralar dönüyormuş bu yüzden bu siteye üye oldum ve sizden yardımlşarıznızı bekliyorum.

Arkadaşlar az önce bahsettim abimin kız arkadaşının abisi yarın Ankara gatada ameliyata giricek.. Kendisi kanser ve her yerini sarmış durumda..İsmi Ahmet ve onun için okumak isteyen arkadaşlarım dua okuyabilir mi? Gönülden yürekten hep bir ağzıdan onun niyetine.. Henüz 30 yaşında.. herhangi bir sayı belirtmek istemiyorum gönlünüzden geçen kadar .. Teşekkür ederim...

ins guzel sonuclar aliriz benim transfer islerleride temmuzun ilk haftalari gibi olucak insanlah peki ne gibi seylere dikkat etmem gerek inana senin su mesajin bile bana umut verdi ben kiloluyum seker vardiye hep korkuyordum ya sperm bulunmasa diye bu sayfadakiler okuduklarim sizlerin yazdiklari beni gitgite umutlandiriyor insallah basarili gecer sende insallah sikintisiz gecirir bebeklerinne hayilisiyla kavusursun .abinin kiz arkadasinin abisinide allah dan acil sifalar diliyorum insallah iyilesir evet cok gecnmis daha hayatta sukretmemiz gerek herseyin hazirlisini istemeliyiz once canim seni arkadas olarak kabul edebilirmiyim en azindan senden bilgi edinebilirim sen benden onde oldugun icin tecrubelisin :)) seker kontrolunu nasil yapiyorsun mesale yeme durumu nasil normal yemeklermi yoksa cogunlu salatami

Canım moralini hiç bozma. Bak ben 5.denememde olumlu sonuç aldım. Bir süre kendine gel. Testlerini iyice yaptır ve moralini yüksek tut. Allahtan ümit kesilmiyor. Ben başkent üniversitesinde yaptırmıştım. Doktorun elide çok uuğrlu. 2 arkadaş yaptırdık ikimizinki de tuttu. DHEA yı ben 6 ay kullandım. ayrıca coraspin. Ek tedavilerde önemli. Hiç vazgeçme. Ara verincve de ilaçların etkisi azalıyor. sürekli ilaç kullanıyorsun. Bence ara vermeden düşün. Doktorlar zaten sorun olmazsa hemen tedaviye devam ediyorlar

Canım bende o yüzden dedim Cebeci Ankara tıp fa. Prof.dr. Kaan Aydosa git.. ordanda Batuhan özmeni iste jinekolog olrak. Bak ikiside paracı değil. Benim özel olduğu halde iğneler dahil 3500 oldu. direk merkeze gidildimi daha fazla isteniyormuş sanırım. Bide sen sigortalıysan 900 iş gününü geçiyor ise rapor çıkarsa 2500 tlye bitiyor bu iş.. Bide doktor muayene ücretleri var.. o kadar...

allahtan acil sifalar diliyorum dualarimiz onunla insallah eski sagligina en kisa zamanda doner

bürüksel tüp bebek merkezini neden denemiyosun canım

slm cnm,

çok sağol tavsiyen için,hiç duymamıştım orayı ama baktım şimdi karşıdaymış yeri,ben anadolu yakasındayım,benim gittiğim dr.engin enginsu,hastane araştırırken de testlerim için gittiğim dr.un adını söylediğimde diğer hastanelerdeki dr.lar da onun için çok iyi demişti.ama insan çeşitli şeyler okuyunca biraz tedirgin oluyor.:44:

Canım ben şekerli hiçbirşey yemiyorum meyvadan karşılıyorum glifor kullanıyorum sabah öğle akşam 500 mg, ama benim şekerim düştü biraz, ilaçlara hala devam ediyorum.. BEyaz ekmek kesinlikle yemiyorum tam tahıl sadece.. Normal yemek yiyorum ama az yağlı sabah kahvaltısında maydanoz tere mutlaka yiyorum.. Olumlu düşün olumlu olsun.. Aklından ne geçerse sor canım.. Ben cevaplarım... Burda benden dahada tecrübeli arkadaşlarımda var, onlarda yardımcı olurlar.. Burda hemen hemen her soruna cevap bulursun canım...

asaletlim, çabaların sonuçsuz kaldığı için çok üzüldüm. ama normal yolla da hamile kalma olasılığın varmış bunun için sen şanslılar grubuna bile girebilirsin. umudunu hiç bir zaman kaybetmemelisin. dua, dua, dua... sanırım bizim olurumuz bu.

daha çok hamile arkadaş görmek istiyoruz, pozitif sonuçlar olsun ki umutlanalım. sadece burdayken hamile haberleri beni kıskandırmıyor diyebilirim :)

bugün yine kontrole gittim, pko olduğum için bir sürü yumurtam var. doktorun deyişiyle "hiç istemeyeceği kadar" kısmet işte, kimimiz de bunun eksikliğini yaşıyoruz değil mi? eşim için yine umutsuz konuştu, yine üzüldük. ama sınanıyoruz sanırım. imtihan bu, yine de güveniyoruz Allaha, yine de duamızı kesmiyoruz. yine de... verse de, vermese de... seviyoruz O'nu. yine ondan medet umuyoruz, kurtuluşu O'nda arıyoruz. hamd olsun verdiği çileye bile.

perşembe Allah'ın izniyle yumurta toplama ve tese aynı anda yapılacak. eğer embriyo oluşursa, transfer pazara olur dedi doktor. hayırlısı olsun. hayırlısıyla hepimizinki de olsun inşAllah. duam bu, her elimi açışımda aklımdasınız...

şimdi işte kızdırdınız beni.Hayır tekde değilsiniz ki şöyle bir iki oklava darbesi atsam maaşallah ikinizde 3er kişisinizmaaşallah barekellah.kıyamam ki size.öperim ancak.

Arkadaşlar hayat bu ne yazıkki bazen kötü haberler alabiliyoruz tabiki çok üzülüyoruz yapabilceğimiz şey dua etmek.Ama olumsuz haberler karşısında umutsuzluğa düşmeyelim tedavi süresince en önemli şey moral bunu hiç unutmayalım .hadi siz neysede göbüşünüzdeki minicikleri üzmeyin tamam mı.

ve şunuda asla unutmayın hayırlı vakitte hepimiz o mis kokuları alacağız kucağımıza kimimiz belki az çabayla kimimiz daha çok ama mutlaka alacağız RABBİMİN izniyle.

negatif sonuç alanlar için bugün üzüldük belki ama gün doğmadan neler doğar bir gün gelecek belkide tedavisiz bize o müjdeyi verecekler.Unutmayalım arkadaşlar bunlar bir imtihan.

sizi seviyorum

cok tesekkurler canim insallah esimde sperm bulunsun su transferler gercklessin inan ozman hep soracagim soru yagmuruna tutarim seni :)) cok saol sen ve burdaki arkadaslara cok tsekkur ediyorum inana insanlar burda daha kolay dertlesiyor derdine care buluyorlar insalah benimde sekerim iyi goter ben daha yeni oldugum icinmi nedir bilmiyorum hic anlamiyorum su sekerin olayaini seker cikolata hersey yiyorum yukselmiyor ama tabiki hap kullanmami tavsiye etti dokturlar ama biraz sikinti stres yapayim allak bullak oluyor birde glifor nedir canim ne icin aliyorsun ben yurt disinda kaltigim icin biraz yabanci kaliyorum ilac isimlerine :)

Canım benimm dilerim mübarek cuma günün karşılayan perşembe gününde hem eşin hem sen hayırlı haberlerle dönersin, ve güzel güzel çok çok embriyolarınız oluşur inşallah ve seninde güzel haberlerini duyarızzz.. Rabbim yanında ve yanımızda olsun canım...

Glifor şeker ilacı canım Hap, herşey hepimiz içinnnn güzelllllll olucakkkkkkkkkkkkk inanıyorummmmmmmmmm :))) Hepimizin yüzünü güldürcekkkkkkk rabbbiiiiimmmm...

Canım benim okuduğumuz bu dualar inşalalh kabul olacak tek tek müjdeli haberleri vereceğiz burada daha sık olur mu .hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım burada tek yürek olduk artık senin acın bizimde acımız diliyorumki bunları unutturacak meleğin tez vakitte sağlıkla gelsin bana.kim ne derse desin sen tamam de.bildiğini yap.kimsenin seni üzmesine izin verme lütfen

canım bizdede sayı oldukça az RABBİM ol diyecek olacak inş.içini ferah tut lütfen aramıza hoşgeldin.

canım bende o arkadaşın niyetine dua okuyacağım akşam sayı vermiyorum RABBİM kabul eder inş.ŞİFASINI VERİR

Allah razı olsun cnm.herşey çok güzel olacak inancımız tam.Lütfen sende hiç kaybetme

canım iletiler sadece sen ve üye arkadaşların duvarında görülür diğerlerinin paylaşımına açık değil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…