şimdi işte kızdırdınız beni.Hayır tekde değilsiniz ki şöyle bir iki oklava darbesi atsammaaşallah ikinizde 3er kişisiniz maaşallah barekellah.kıyamam ki size.öperim ancak.
Arkadaşlar hayat bu ne yazıkki bazen kötü haberler alabiliyoruz tabiki çok üzülüyoruz yapabilceğimiz şey dua etmek.Ama olumsuz haberler karşısında umutsuzluğa düşmeyelim tedavi süresince en önemli şey moral bunu hiç unutmayalım .hadi siz neysede göbüşünüzdeki minicikleri üzmeyin tamam mı.
ve şunuda asla unutmayın hayırlı vakitte hepimiz o mis kokuları alacağız kucağımıza kimimiz belki az çabayla kimimiz daha çok ama mutlaka alacağız RABBİMİN izniyle.
negatif sonuç alanlar için bugün üzüldük belki ama gün doğmadan neler doğar bir gün gelecek belkide tedavisiz bize o müjdeyi verecekler.Unutmayalım arkadaşlar bunlar bir imtihan.
sizi seviyorum
şimdi işte kızdırdınız beni.Hayır tekde değilsiniz ki şöyle bir iki oklava darbesi atsammaaşallah ikinizde 3er kişisiniz maaşallah barekellah.kıyamam ki size.öperim ancak.
Arkadaşlar hayat bu ne yazıkki bazen kötü haberler alabiliyoruz tabiki çok üzülüyoruz yapabilceğimiz şey dua etmek.Ama olumsuz haberler karşısında umutsuzluğa düşmeyelim tedavi süresince en önemli şey moral bunu hiç unutmayalım .hadi siz neysede göbüşünüzdeki minicikleri üzmeyin tamam mı.
ve şunuda asla unutmayın hayırlı vakitte hepimiz o mis kokuları alacağız kucağımıza kimimiz belki az çabayla kimimiz daha çok ama mutlaka alacağız RABBİMİN izniyle.
negatif sonuç alanlar için bugün üzüldük belki ama gün doğmadan neler doğar bir gün gelecek belkide tedavisiz bize o müjdeyi verecekler.Unutmayalım arkadaşlar bunlar bir imtihan.
sizi seviyorum
ne güzel yazmışsın süper annecim, hepsine katılıyorum ve ben de seviyorum sizleri...
yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler efendim..
bende bugün regl oldum ve yarın ilk randevuma gidiyorum kızlar, umuyorum keyifli dönerim...
merhaba cnm,
umarım güzel haberler alırsın,bebeklerin seninle kalır. Bende 25 haziranda lucrin ile başlayacağım tedaviye,ben de çok heyecanlıyım,benim içn de transfer günü kadar olmayacaksa da önemli bir gün olacak o gün.istanbulda mısın sen de,ilk tüp bebek denemen mi oluyor, hayırlı güzel haberler alırsın inş.
canım nasıl yani.özelime yazarmısın lütfen çok özel değilse.benim umutlarım başka bahara kaldı sanırım bugün hiç beklenmeyen bişey oldu ve ben doktora bile gidemedim.................
herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlündeki şekilde sonuçlanmasını diliyorum hepinize bol şanslar allah yardımcınız olsun inşallah......
ne güzel yazmışsın süper annecim, hepsine katılıyorum ve ben de seviyorum sizleri...
yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler efendim..
bende bugün regl oldum ve yarın ilk randevuma gidiyorum kızlar, umuyorum keyifli dönerim...
benim umutlarım başka bahara kaldı sanırım bugün hiç beklenmeyen bişey oldu ve ben doktora bile gidemedim.................
herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlündeki şekilde sonuçlanmasını diliyorum hepinize bol şanslar allah yardımcınız olsun inşallah......
canım senin umutlarını sonlardıran şey ne
canım bugün kaçıncı günün.yarın gitsen olmuyor mu.mesaj atamıyorum şu an yazacağım canım sana.
canım vardır bundada bir hayır lütfen sıkma canını olur mu.
oy benim güzel annem insanın sevdikleri tarafından özlenmesi ne güzel bir duygu ya biz hepimiz ne yakışıyorsun buraya birbilsen yollarını gözlemiştik gittiğinde
bizlerin duası emin ol seni muradına erdirecek inşallah
neme canım herşey doktorA bağlı canım bazısı korkuyor aman presedürü atlayamam diyor kendine güvenip elini taşın altıma koyabiliyorsa senin için takmıyo
şansını arttırmak için aşıyo çiğniyo presedürü helal olsun böylesine
artrit canım 2 3 çok farketmiyebiliyor canım ya çok mühim ayrıntı değil ben de birgün geçtiği halde başlattı doktorum ama histografiye karar verince durdurulmuştu yarın gidebilirsen konuş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?