2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ne güzel yazmışsın süper annecim, hepsine katılıyorum ve ben de seviyorum sizleri...

yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler efendim..

bende bugün regl oldum ve yarın ilk randevuma gidiyorum kızlar, umuyorum keyifli dönerim...

kızlar her nedense sonuna kadar gelmeden iletişime geçemiyorum bu arada gelen giden iş vs işte bu saat oldu iyimi
asaletim nasıl üzüldüm canım hayırlısı sanım
gizzzzzzzzzzzzzz sen nerdesin özledim
turtim canım arkadaşım tüm dualarım seninle
daha yazacağım arkadaşlarım vardı ama unuttum işte anında cevap veremeyince
ececiğim histografin ne zzamn benim hala kanamam var leke gibi gerçi ama genede yasine başlayamadım yaa ayetel kürsüyüde halen yerime annem okuyo

nisancığım sen transfer olmuştun değilmi ne işin var burada sana zararlı olabilir canım lütfen uzak dur

Son düzenleyen: Moderatör:

Deli kız..Güldürdün beni akşam akşam.Hemşerim dearmother haklı...Kendimiz için değilse bile onlar için bi kaç gün daha pozitif olmamız gerekiyor.Sonrası Allah Kerim...

Hadi bakalım arkandayız...sevinçli haberlerle gel....

çok sağol.evet ilk denemem ben antalyada yaptırdım.inş. Benmle kalır ikisi de, seninn de allah gönlüne göre versin

yedacım yat dinlen canım inşalalh sana sımsıkı tutunurlar kuzuların

ladycim denk gelemiyoruz bu ara.özleniyorsun.

ewestcim canım iyi haberlerle gel inş.yarın.

Sıradaki arkadaşımız dramathink

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000

demet3574:100-okundu
careful:100-okundu
liefde:100-okundu
neme:120-okundu

kalan:580

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

benim umutlarım başka bahara kaldı sanırım bugün hiç beklenmeyen bişey oldu ve ben doktora bile gidemedim.................
herkesin tedavisinin hayırlısıyla gönlündeki şekilde sonuçlanmasını diliyorum hepinize bol şanslar allah yardımcınız olsun inşallah......

canım nasıl yani.özelime yazarmısın lütfen çok özel değilse.

tefaviye başlıyosun hayırlı olsun canım bana kocaman bi umut olllllllllllll

canım senin umutlarını sonlardıran şey ne

canım 10 dakikada bir mesaj atabilme duurmu çok kötü oldu.o yüzden buradan yazayım .bende gayemi çok merak ediyorum son durumu hakkında bilgim yok umarım herşey yolundadır.

arkadaşlar lütfen sorumu yanıtlayın. birden fazla embriyo koyduranlar nasıl oluyor da bunu başarıyor. bana bir akıl verin bunun bir yolu var mı? tüm sorumluluğu üzerimize alsak doktor yine de 1 de diretir mi? sizler bunu nasıl başardınız lütfen yardım edin bir akıl verin. kimi duysam çift... lütfen bir yolu varsa söyleyin, yol gösterin.

arkadaşlar bişe sorcam,
ilk denemem olduğu için biraz bilgisiz olabilirim, kusura bakmayın ....
transferde kaç embriyo yerleştiriliyor, yada 2 embriyo yerleştirilirse ikiz olma ihtimali çokmudur acaba

oy benim güzel annem insanın sevdikleri tarafından özlenmesi ne güzel bir duygu ya biz hepimiz ne yakışıyorsun buraya birbilsen yollarını gözlemiştik gittiğinde
bizlerin duası emin ol seni muradına erdirecek inşallah
neme canım herşey doktorA bağlı canım bazısı korkuyor aman presedürü atlayamam diyor kendine güvenip elini taşın altıma koyabiliyorsa senin için takmıyo
şansını arttırmak için aşıyo çiğniyo presedürü helal olsun böylesine
artrit canım 2 3 çok farketmiyebiliyor canım ya çok mühim ayrıntı değil ben de birgün geçtiği halde başlattı doktorum ama histografiye karar verince durdurulmuştu yarın gidebilirsen konuş bakalım

Canım benim ben çok inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar sonuçsuz kalmayacak çok güzel gelişmeler olacak burada.

neme'cim lady'cimin söylediği gibi tamamen dr.a kalmış bir şey.kenara çekip konuşsanız yada dr.dan önce merkezin embriyologu ile konuşsanız nasıl olur acaba.bilen arkadaşlar fikir verirler canım sana.Canım sağlıklı kaliteli olsunda inş.1 tane olsun sımsıkı tutunsun sana .sen dr.a teklif et ama kabul etmezse lütfen sıkma canını olur mu bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…