2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bayanlar merhabalar,
ABD de yaşıyorum malumunuz fiyatlar uçmuş gidiyor ve kısırlık ile ilgili en ufak miktar yani 1 dolar bile sigorta tarafından karşılanmıyor. Herşey cepten. Türkiyede fiyatlara internetten bakınca makul görünüyor fakat tüm masraflari katınca o fiyatın 3 katını ödedim diyenler var. Fiyat konuşmak sorun değilse ortalama hem devlette hem özelde ne kadar ödemee yaptınız tüp bebek için herşey dahil. Teşekkürler

turtim benim gene kaçamak yapıyorsun hııı seni gidi gidi.. canım nasıl hissediyorsun kendini moralini sakın bozma herşey güzel olacak bebişin geliyo tutundu sana sıkı sıkı

merhaba arkadaşlar ben geldim.dün akşam annemde kalmıştım hiç giremedim nete.merak ettim ne var ne yok..benimde bugün transfer gününü sayaram 5gün saymazsam 4gün oldu.8gün kaldı teste.ddün gündüz 10dk kadar aşırı şiddettli kasık ağrımoldu çok korktum bişi olucak diye.inş hayra alamettir o ağrı.bugün şükür ağrım yok rahatım.nbelirtiler ne zaman başlar acaba

canımmm inşallahhhhhhh dualarımız seninle canımcım

ya evet çok haklısın. benim ikiz tutkum yok açıkçası, tabi olsa mutlu olurum ama önemli olan bebeğime kavuşmam. fazla embriyo o kadar şans diye... o kadar yumurtlatıyorlar bizi, geriye kalan ne olacak? gerçi dondurulur. neyse dediğin gibi bir konuşuruz olmazsa can sıkmamak lazım. sadece elimden bir şey geliyorsa en azından onu sizlerden öğreneyim ve ona göre davranayım diye size akıl danıştım.

Merhaba neme,
Biz de bu ay ilk tüp bebek denememiz için tedavi olucaz. Bizim de şimdiye kadar gittiğimiz dr.ların hepsi ilk seferde tek embriyo dediler,ayın 25 inde tedavim başlıyor ama açıkçası bende şaşırdım,nasıl oluyor da ilk seferde birden fazla embriyoyla tedaviye başlayanlar olabiliyor diye, gittiğimiz dr.olmaz demişti ama özellikle bu konu için diretmedik bizde. Doktorların bu konuyla ilgili yazdıkları makaleleri okumuştum bende, 2010 Martta bu yasa çıktıktan sonra başarı oranının eskiye nazaran düştüğü belirtmişler. Bu konu benim kafamda da soru işareti cnm...:44:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:211

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

üçüncüye kadar tek embriyo... neyse hayırlısı, kabullenmekten başka çaremiz yok. senin de dediğin gibi benim tek endişem şansın düşmesi. bir tanesi tutnsa neden 2 tane koymadılar demem... allahıma binlerce kez şükrederim.

slm kızlar nasılsınız? benim moral bozuk bugün aslında cnm biraz sıkıldı.dr a gittim histeskopi yapılacagını söylediler.aslında yapılsın istiyorum bende ama içime acayip bi aglama krizi geldi nedense sinirlerim boşaldı.sonra kuaföre gittim bi saç kesimi ucundan bi fön biraz kendime geldim.yarın sabah erkenden hastaneye gidicem tahlillerim yapılacak tahlillerim yetişirse ameliyathanedede bir problem çıkmazsa işlemim hemen yapılıcak yarın yetişmezse cuma günü yapılıcakmış.

mylady cnm bişey sorcam sana,benim adetim ayın 8 inde başladı ama 1 ped dahi dolmadı şimdiye kadar dün gelmedi bugün yine kahverengi çok az geldi bu lekelenmelerin iyice bitmiş olmasımı lazım acaba yoksa farketmiyomu?

arkadaşlar benim gittiğim merkez bi şekilde ihtimal artsın diye kılıfına uydurup yapıolar bu işi.yani istese diğer doktorlarda yapabilir.ama kimisi çokkuralcı olabilio demekki..biz zaten dr kabul etmeseydide elimizden geleni yapıcaktık iki tane koysun diye ama ısrara gerek kalmadı.kendileri dediler 2tane koycaz diye.ama tabi koyulacak kalitede 2 embriyo olmasaydı oo zaman zaten yapçak bişiyimiz olmazdı.

1tane olsun ama hayırlısı olsun.rabbim nasip etsin hepimize inşallah

neme cnm dra klamış bu embriyo işi ama bizim dr için geçerli degil sanırım .sen yinede bir sor cnm hatta nasıl bi yöntem denedin banada haber ver olurmu?
kaç yumurta oluşmuş cnm ne dedi sana bugün şahin bey? senin yumurtaların toplanmasına az kaldı sanırım.perugon mu kullanıyosun? goral f mi?

ece22 canım seni çokiyi anlıyorum banada ilk olarak histeroskopi yapılcağını söylediğinde sinirlerim bozulmuştu.ama inan çok basit bi işlem hiçbişi anlamıosun.acıda çekmiosun.sonrasında biraz lekelenmen oluyor o kadar..hem bu çok iyi bi işlem.tüp bebeğin tutmasını engellicek polp vs.varsa alınıor.bebeğin yerleşçeği yere bakılıor temizleniyor.yani bebeğin tutunma ihtimali artıyor.böyle düşün stres yapma için rahat etsin.bişi sormak istersen ben burdayım

ece'cim canım lütfen endişeleme bak arkadaşlarda diyor basit bir işlem ve tedavi öncesi gerekli .herşey çok güzel olacak

nilcim nasılsın cnm kendini nasıl hissediyorsun.

ece'cim canım lütfen endişeleme bak arkadaşlarda diyor basit bir işlem ve tedavi öncesi gerekli .herşey çok güzel olacak

nilcim nasılsın cnm kendini nasıl hissediyorsun.

iyiyim çok şükür canım.dün biraz kasık ağrım oldu korktum baya ama bugün iyiyim.şimdilik bir rahatsızlığım yada belirtim yok normalmi bilmiyorum ki???
belirtiler ne zaman başlıyor ki,günler geçmek bilmiyor yaaa,içimde bir korku var hergün dualar okuyorum bol bol.hergün kenzül arş duasına başladım.çok güzel bir dua gerçekten.
12.güne kadar bekleyebilirmiyim bilmiyorum bakıyorumda bu forumda biçok kişi 10.gün test yaptırmış

kızlar grubumuzu neden öksüz bıraktınız hıı şekerim tülayyyyy evest liefe eceeeee nerelerdesiniz bakiyim ben sizin yerinize bekçi oldum sabahtan beri:))))
nilciğim bugün 7. günüm ve hala kanamam var sendede böylemi olmuştu
ececiğim inan ben kendim istedim operasyonu doktor bana bırakmıştı ayyyyy iyiki yapmışım rahim normalden darmış genişletildi yoksa nerden bilinebilirdiki canım hastalığının bittiği 6. gün itibariyle yapılıyo rahimin kalın olduğu dönem olmalı bide adette kanamanın olmaması hiç iyi bişi değil bu yüzden gerek duydu galiba sökmezse allah muhafaza biriken kan pıhtılaşıp çikolata kistine dönüşüyor canım bebişine yuva ayarlıyorsun koşa koşa git bir sonraki adımı sağlamlaştıracağım diye düşün iyice yıkanıp temizleniyo polip vs ne varsa alınıyor yanlız anestezi aşaması bir gün alır zaten aynı gün yapmayı pekde tercih etmiyorlar hakkında hayırlısı canım yavrun için senin için gerekli hiç canını sıkma hakikaten teknolojik tıbbın gelişiminin ürünü histografi

valla canım ben aynı anda doğum kontrol hapıda kullanıyordum ondan benim lekelenmemm hiç bitmedi ve sonrada adetim geldi.ama benim haptanda olabilir ama merak etme lekelenme sürsede bir engel olmuyor.benim herşey aynı gün oldu.sabah gittim tahliller yapıldı,sonrada beni hazırladılar ve saati gelince işlem başladı.birsorunda yaşamadım..neden aynı gn yapmıolarki

hıııı canım demek ondan banada doğum kontrol hapı verdiler kanamalarım düzene girsin diye imiş oda yumurta rezervini azaltır dedi topikten bi arkadaş çok korktum sanırım
uzun protokol başlayacak daha arayamadım desem utanıyorum biraz:) doğum konntrol hapları leke yapıyor demek ama benim bugün bayağı pıhtı ve kan geldi bu normalmiki yarın arayacağım bakalım doktoru
canım ben ankara tıp fakültesinde yaptırdım baştan aşağı çekap gibi hastane presedürü işte ondandır

canım bende lekelenmeler bitmeyince aramıştım onlarda bana doğum kontrol hapındandır dedi.hapını bırakma düzenli adet olman için gerekli dediler.bende içtim ama yumurtalık rezervini azaltma konusunda benimde aklıma takılıo.çünkü bana başta sen pkosun sende çok yumurta olurlar dediler.ama sonra bende 5büyük 3küçük 8yumurta oldu ve hepsi tek tarafta oldu.sol tarafta 1tane mi ne olmuş.aklıma takıldı benimde hep acaba haptanmı oldu diye..inşallah sende olmaz canım

13 haziranda test sonucu pozitif arkadaaaşlar çooook şüüükür:isteyen herkese Rabbim versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…