merhaba arkadaşlar ben geldim.dün akşam annemde kalmıştım hiç giremedim nete.merak ettim ne var ne yok..benimde bugün transfer gününü sayaram 5gün saymazsam 4gün oldu.8gün kaldı teste.ddün gündüz 10dk kadar aşırı şiddettli kasık ağrımoldu çok korktum bişi olucak diye.inş hayra alamettir o ağrı.bugün şükür ağrım yok rahatım.nbelirtiler ne zaman başlar acaba
Canım benim ben çok inanıyorum ki birbirimize ettiğimiz dualar sonuçsuz kalmayacak çok güzel gelişmeler olacak burada.
neme'cim lady'cimin söylediği gibi tamamen dr.a kalmış bir şey.kenara çekip konuşsanız yada dr.dan önce merkezin embriyologu ile konuşsanız nasıl olur acaba.bilen arkadaşlar fikir verirler canım sana.Canım sağlıklı kaliteli olsunda inş.1 tane olsun sımsıkı tutunsun sana .sen dr.a teklif et ama kabul etmezse lütfen sıkma canını olur mu bitanem
arkadaşlar lütfen sorumu yanıtlayın. birden fazla embriyo koyduranlar nasıl oluyor da bunu başarıyor. bana bir akıl verin bunun bir yolu var mı? tüm sorumluluğu üzerimize alsak doktor yine de 1 de diretir mi? sizler bunu nasıl başardınız lütfen yardım edin bir akıl verin. kimi duysam çift... lütfen bir yolu varsa söyleyin, yol gösterin.
Merhaba neme,
Biz de bu ay ilk tüp bebek denememiz için tedavi olucaz. Bizim de şimdiye kadar gittiğimiz dr.ların hepsi ilk seferde tek embriyo dediler,ayın 25 inde tedavim başlıyor ama açıkçası bende şaşırdım,nasıl oluyor da ilk seferde birden fazla embriyoyla tedaviye başlayanlar olabiliyor diye, gittiğimiz dr.olmaz demişti ama özellikle bu konu için diretmedik bizde. Doktorların bu konuyla ilgili yazdıkları makaleleri okumuştum bende, 2010 Martta bu yasa çıktıktan sonra başarı oranının eskiye nazaran düştüğü belirtmişler. Bu konu benim kafamda da soru işareti cnm...:44:
ya evet çok haklısın. benim ikiz tutkum yok açıkçası, tabi olsa mutlu olurum ama önemli olan bebeğime kavuşmam. fazla embriyo o kadar şans diye... o kadar yumurtlatıyorlar bizi, geriye kalan ne olacak? gerçi dondurulur. neyse dediğin gibi bir konuşuruz olmazsa can sıkmamak lazım. sadece elimden bir şey geliyorsa en azından onu sizlerden öğreneyim ve ona göre davranayım diye size akıl danıştım.
slm kızlar nasılsınız? benim moral bozuk bugün aslında cnm biraz sıkıldı.dr a gittim histeskopi yapılacagını söylediler.aslında yapılsın istiyorum bende ama içime acayip bi aglama krizi geldi nedense sinirlerim boşaldı.sonra kuaföre gittim bi saç kesimi ucundan bi fön biraz kendime geldim.yarın sabah erkenden hastaneye gidicem tahlillerim yapılacak tahlillerim yetişirse ameliyathanedede bir problem çıkmazsa işlemim hemen yapılıcak yarın yetişmezse cuma günü yapılıcakmış.
mylady cnm bişey sorcam sana,benim adetim ayın 8 inde başladı ama 1 ped dahi dolmadı şimdiye kadar dün gelmedi bugün yine kahverengi çok az geldi bu lekelenmelerin iyice bitmiş olmasımı lazım acaba yoksa farketmiyomu?
ece'cim canım lütfen endişeleme bak arkadaşlarda diyor basit bir işlem ve tedavi öncesi gerekli .herşey çok güzel olacak
nilcim nasılsın cnm kendini nasıl hissediyorsun.
kızlar grubumuzu neden öksüz bıraktınız hıı şekerim tülayyyyy evest liefe eceeeee nerelerdesiniz bakiyim ben sizin yerinize bekçi oldum sabahtan beri:))))
nilciğim bugün 7. günüm ve hala kanamam var sendede böylemi olmuştu
ececiğim inan ben kendim istedim operasyonu doktor bana bırakmıştı ayyyyy iyiki yapmışım rahim normalden darmış genişletildi yoksa nerden bilinebilirdiki canım hastalığının bittiği 6. gün itibariyle yapılıyo rahimin kalın olduğu dönem olmalı bide adette kanamanın olmaması hiç iyi bişi değil bu yüzden gerek duydu galiba sökmezse allah muhafaza biriken kan pıhtılaşıp çikolata kistine dönüşüyor canım bebişine yuva ayarlıyorsun koşa koşa git bir sonraki adımı sağlamlaştıracağım diye düşün iyice yıkanıp temizleniyo polip vs ne varsa alınıyor yanlız anestezi aşaması bir gün alır zaten aynı gün yapmayı pekde tercih etmiyorlar hakkında hayırlısı canım yavrun için senin için gerekli hiç canını sıkma hakikaten teknolojik tıbbın gelişiminin ürünü histografi
valla canım ben aynı anda doğum kontrol hapıda kullanıyordum ondan benim lekelenmemm hiç bitmedi ve sonrada adetim geldi.ama benim haptanda olabilir ama merak etme lekelenme sürsede bir engel olmuyor.benim herşey aynı gün oldu.sabah gittim tahliller yapıldı,sonrada beni hazırladılar ve saati gelince işlem başladı.birsorunda yaşamadım..neden aynı gn yapmıolarki
hıııı canım demek ondan banada doğum kontrol hapı verdiler kanamalarım düzene girsin diye imiş oda yumurta rezervini azaltır dedi topikten bi arkadaş çok korktum sanırım
uzun protokol başlayacak daha arayamadım desem utanıyorum biraz:) doğum konntrol hapları leke yapıyor demek ama benim bugün bayağı pıhtı ve kan geldi bu normalmiki yarın arayacağım bakalım doktoru
canım ben ankara tıp fakültesinde yaptırdım baştan aşağı çekap gibi hastane presedürü işte ondandır
herkese mrb ben herkesin hayırlı dileklerinin kabul olması diğiyle
30 mayısta 2 dondrulmuş emryo transfer oldum 13 haziranda test yapılacak inşallah şu ana dek herşey güzel 2 ilacım var onları kullandım 2. tüp bebek denemem benim.pazartesini bekliyorum heyecanla
bekleme süresini keyifle geçirdim arkadaşlarım hep ziyaret etti hergün birileri geldi böylece zaman daha kolay geçti evde ilk bir hafta yattım sonraki hafta evde ufak dolaştım lif ördüm bir kaçtane yani kasmadan zorlamadan yaptım moralim iyi güzel haberler aldım tüp bebek yaptıran 2 arkadaşım sonuçları pozitif daha önce tüp bebek yaptıran diğer arkadaşım da bebeklerinin cinsiyetini öğrendi 2 erkek böyle güzel haberler aldım durdum bende çevreme güzel haberler vermek istiyorum bu süreci çeken biliyo iyi düşünelim iyi şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?