2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dur ben yarın sorayım bakalım ne diyecek aman şu ilaçlar bir yeri yaparken diğer yerleri bozuyor
ececim güzel arkadaşım benimmmm moralsizlik yok tamammı dönmedin topiğe merak ettim güzellikler içim gerekli olanı yapıyorsun sonucun başarısını arttıran bir işlem yüzde 5 artıyor sonuç bak buna odaklan yarın her ihtimale karşın yedek iç çamaşırı ve gecelik almayı unutma

evet cnm sor sende..inş bende pozitf sonuç alırımda tüm bu yaşadıklarımıza değer cnm

iNŞALLAH nİLCİM HAMİŞ OLURSUNDA TÜM DENEYİMLERİNİ BİZE ANLATIRSIN UNUTMAK YOK AMA BİZİ ONA GÖre:))) 5 GÜNÜNMÜ VARDI TATLIM YA BENİM KANAMAM VAR OKUYAMAM DA ANNEME SALATI TEFRİCİYE OKUTTURAYIM SANA ÖZEL İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER MURADINA ERESİN ARKADAŞIM

turtim benim gene kaçamak yapıyorsun hııı seni gidi gidi.. canım nasıl hissediyorsun kendini moralini sakın bozma herşey güzel olacak bebişin geliyo tutundu sana sıkı sıkı

Ablacım inşallah dediğin gibi olur, tutunmuşlardır bana.. Hiç bişey anlayamadığımdan günlerde akıp geçivermiyor ki... Allahım inşallahhh rabbim inşallahhhh..

13 haziranda test sonucu pozitif arkadaaaşlar çooook şüüükür:isteyen herkese Rabbim versin.

Ayy o kadar çok sevindim ki anlatamam.. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sana 2 tanemi yerleştirmişlerdi? Kan değerin kaç çıktı canım? Kesen görününcede yaz bize cinsiyeti belli oluncada habersiz bırakma..

sağolcanım inşallahh...sizi unuturmuyum hiç biz burada birbirmizie dert ortağı oluoruz öyle bırakmak yokk...

turtim özel msj attım ordamısın

canım kardeşim benim sen sadece gelecek güzel günlere konsantre ol doğum günleri kaderde yazılmışsa ki inşallah hiçbir kuvvet senden ayıramaz yavrularını dinlen bitane fazla gezme buralarda ben senin yerine bakar bilgi veririm bir ara tatlım benim anneciğinin ellerinden öpüyorum

cnm burdayım eşim leptopu zapteddide bende bi duş alayım dedim.yarın erken gidicem diye.cnm dr um bu hafat americaya egitime gidecekmiş onun için işlemleri hızlandırmak istedi.bide bu işlem sonrası potolojiye gidiyomuş sonuç ne zaman geliyoki? siğortada yaptırıcam ben işlemi 2 dra gidiyorum demiştimya daha önce şahin bey acıbademde diğer dr um muaynanesinde bakıyo işlemler siğortada oluyo siğortada oluncada özel gibi 1 haftada çıkmıyo sanırım patoloji.inşallah bişey çıkmaz ya.

asaletciğim sende birdahaki denemeye girmeden şu histografiyi danış derim belki rahim duvarlarında engelleyen polip veya şekilsel problem vardır hem tanı hem tedavi canım bir görüş bakalım neden tutmadı araştırmaya girmeden başlama derim canım

evet cnm başarı şansı artıyomuş.bide bugün dra sordum yumurta rezervin az dediniz ilaç kullanmadığım sürede kendiliğimden yumurtalama olmuyomu bende diye sanırım olmuyo ilaçsız yumurta takibi yapmadık sana hiç dedi. belki bu aya mahsus yumurtlamamışta olabilirsin filan dedi.ama daha önce kendiliğinden hamile kalmaman için bir problem yok demişti.ay bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo ya.kafam iyice karıştı valla .bu ay zaten ne adet görebildim diyorum nede göremedim çünkü 1 gün lekelenme 2 gün bişey yok sonra 1 gün lekelen şimdi yine çok az kahverengilik var.iyice bitmedimi acaba? dr a bişey olurmu çok fazla inceltirler diyede korkuyorum aslında

cnm guzelsoy1979 a da yapmışlardı bu işlemi ğündüz tahlilerini yapmışlar ciger filmi kan tahlilleri filan anestezi alınacagı içinmi acaba?
bide geceden içmesi için ilaç ve fitil vermişlerdi benim hemen olursa bu ilaç ve fitili kullanmamış olucam.agrı kesici filanmı bunlar? ay ne zor kadın olmak ya

valla canım bende sadece kan taahlilleri yapıldı ne film çekildi ne ilaç ne fitil kullanmadım.sabah kan tahlilleri yapıldı.ondan sonrada anestezi için sorular sordular o kadar

evet ececiğim bunların hepsi anestezi için ağrı kes fazla ihtiyacın olmuyo canımm ben hiç içmedim desem hadım cninde öyle olur patolojiyide senden duydum nilciğimin nasıl oldu acaba sanırım polip çıkarsa buna gerek duyacaklar bende polip çıkmadı canım hadi yat r vücudunu artıkhayırlı haberlerini bekliyorum

çok kötü bir baş ağrısı çekiyorum arkadaşlar okuyorum ama çok katılamadım.Mutfağımı bile yeni toplayabildim daha.artık uyuyayım.seviyorum sizi

sağol cnm. bende polip yokmuş kist varmış.valla artık yarın sabah gitcem adam gibi yapsınlarda ne yaparlarsa yapsınlar.çok kurcalamayım artık dimi kafam karışıyo sonra anesteziden uyanırkende bunları sayıklıcam sonra.ben çok konuşuyomuşumda ayılırken

çok kötü bir baş ağrısı çekiyorum arkadaşlar okuyorum ama çok katılamadım.Mutfağımı bile yeni toplayabildim daha.artık uyuyayım.seviyorum sizi

merhaba mothercım cnm geçmiş olsun cnm .iyi geceler cnm yat dinlen sende bende yatıcam birazdan .bizde seni seni seviyoruz dikkat et kendine.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Turtimm: 10-okunacak

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 20 okunacak

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu

Fazzerg:10 okunacak

neme:10 okudu

Kalan:211

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…