canım bende lekelenmeler bitmeyince aramıştım onlarda bana doğum kontrol hapındandır dedi.hapını bırakma düzenli adet olman için gerekli dediler.bende içtim ama yumurtalık rezervini azaltma konusunda benimde aklıma takılıo.çünkü bana başta sen pkosun sende çok yumurta olurlar dediler.ama sonra bende 5büyük 3küçük 8yumurta oldu ve hepsi tek tarafta oldu.sol tarafta 1tane mi ne olmuş.aklıma takıldı benimde hep acaba haptanmı oldu diye..inşallah sende olmaz canım
dur ben yarın sorayım bakalım ne diyecek aman şu ilaçlar bir yeri yaparken diğer yerleri bozuyor
ececim güzel arkadaşım benimmmm moralsizlik yok tamammı dönmedin topiğe merak ettim güzellikler içim gerekli olanı yapıyorsun sonucun başarısını arttıran bir işlem yüzde 5 artıyor sonuç bak buna odaklan yarın her ihtimale karşın yedek iç çamaşırı ve gecelik almayı unutma
13 haziranda test sonucu pozitif arkadaaaşlar çooook şüüükür:isteyen herkese Rabbim versin.
Amin canım .maaşallah harika bir haber bu13 haziranda test sonucu pozitif arkadaaaşlar çooook şüüükür:isteyen herkese Rabbim versin.
turtim benim gene kaçamak yapıyorsun hııı seni gidi gidi.. canım nasıl hissediyorsun kendini moralini sakın bozma herşey güzel olacak bebişin geliyo tutundu sana sıkı sıkı
13 haziranda test sonucu pozitif arkadaaaşlar çooook şüüükür:isteyen herkese Rabbim versin.
Ablacım inşallah dediğin gibi olur, tutunmuşlardır bana.. Hiç bişey anlayamadığımdan günlerde akıp geçivermiyor ki... Allahım inşallahhh rabbim inşallahhhh..
Ayy o kadar çok sevindim ki anlatamam.. Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. sana 2 tanemi yerleştirmişlerdi? Kan değerin kaç çıktı canım? Kesen görününcede yaz bize cinsiyeti belli oluncada habersiz bırakma..
dur ben yarın sorayım bakalım ne diyecek aman şu ilaçlar bir yeri yaparken diğer yerleri bozuyor
ececim güzel arkadaşım benimmmm moralsizlik yok tamammı dönmedin topiğe merak ettim güzellikler içim gerekli olanı yapıyorsun sonucun başarısını arttıran bir işlem yüzde 5 artıyor sonuç bak buna odaklan yarın her ihtimale karşın yedek iç çamaşırı ve gecelik almayı unutma
canım kardeşim benim sen sadece gelecek güzel günlere konsantre ol doğum günleri kaderde yazılmışsa ki inşallah hiçbir kuvvet senden ayıramaz yavrularını dinlen bitane fazla gezme buralarda ben senin yerine bakar bilgi veririm bir ara tatlım benim anneciğinin ellerinden öpüyorum
valla canım ben aynı anda doğum kontrol hapıda kullanıyordum ondan benim lekelenmemm hiç bitmedi ve sonrada adetim geldi.ama benim haptanda olabilir ama merak etme lekelenme sürsede bir engel olmuyor.benim herşey aynı gün oldu.sabah gittim tahliller yapıldı,sonrada beni hazırladılar ve saati gelince işlem başladı.birsorunda yaşamadım..neden aynı gn yapmıolarki
cnm guzelsoy1979 a da yapmışlardı bu işlemi ğündüz tahlilerini yapmışlar ciger filmi kan tahlilleri filan anestezi alınacagı içinmi acaba?
bide geceden içmesi için ilaç ve fitil vermişlerdi benim hemen olursa bu ilaç ve fitili kullanmamış olucam.agrı kesici filanmı bunlar? ay ne zor kadın olmak ya
evet ececiğim bunların hepsi anestezi için ağrı kes fazla ihtiyacın olmuyo canımm ben hiç içmedim desem hadım cninde öyle olur patolojiyide senden duydum nilciğimin nasıl oldu acaba sanırım polip çıkarsa buna gerek duyacaklar bende polip çıkmadı canım hadi yat r vücudunu artıkhayırlı haberlerini bekliyorum
çok kötü bir baş ağrısı çekiyorum arkadaşlar okuyorum ama çok katılamadım.Mutfağımı bile yeni toplayabildim daha.artık uyuyayım.seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?