selam... elimden gelen tek sey aglamakti gunlerdir oyle agladimki anlatamam.ama bugunden itibaren aglamak yok diye soz verdim kendime beni ancak ben dusunuyorum kimseden fayda yok artik kafama toka bile takmiyacagim.......
selam arkdaşlar ben geldim.bugün ne kadar kötü birgün yaa aksilik üstüne aksilik sinirlerim bozuldu.dün gece ishal olduğum için kasık ağrısı ve halsizlikle kalktım zaten.evde yalnızım.kahvaltı hazırlayayım dedim ocağım bozuldu patlıcaktı nerdeyse ve şimdi çalışmıo..eşim kahvaltlık almamış ekmek bile kalmamış,mrkete de gidemiyorum.annemi aradım evde yok cebi kapalı.eşim başının çaresine bak dedi işim yoğun d4edi...kaç saattir ağlıyorum sinirlerim bozuktu zaten tuz biber oldu üstüne.ve ilaç saatim geçti içemedim
nisan ne yaptı sonuucu bellimi?
günaydin kızlar. Dün yumurta toplama ve tese yapıldı. 12 yumurta toplandı ama malesef 1 tane bile gelisimini tamamlamış sperm çıkmadı. Elonge spermlerle piezo uygulanarak 5 embriyo oluşturulmuş ama onların tutma ihtimali %5 miş. Düşük bir ihtimalle bekliyoruz. Belki yarın o çookk düşük kalitedeki embriyoları transfer edecekler. Canım sıkkın, kalbim daralıyor ama hem eşime hem aileme belli etmemeye çalışıyorum. Gerçekten zormuş. Allah kimseye böyle imtihan vermesin.
canım ya aksilikler hep üst üste gelir zaten canım çankaya birlik mahallesine yakınmısın yada reşit galipe yardım cı olayım hemen haber ver kuzum
Canım geçen turtimle konuşuyordum tedavi süresi ile ilgili belk bilmiyorsun onunda eşine mikrotese yapılmış ve hiç sperm bulunamamıştı.Sonra kaan hocayı bulup onda tedaviye başladılargünaydin kızlar. Dün yumurta toplama ve tese yapıldı. 12 yumurta toplandı ama malesef 1 tane bile gelisimini tamamlamış sperm çıkmadı. Elonge spermlerle piezo uygulanarak 5 embriyo oluşturulmuş ama onların tutma ihtimali %5 miş. Düşük bir ihtimalle bekliyoruz. Belki yarın o çookk düşük kalitedeki embriyoları transfer edecekler. Canım sıkkın, kalbim daralıyor ama hem eşime hem aileme belli etmemeye çalışıyorum. Gerçekten zormuş. Allah kimseye böyle imtihan vermesin.
teşekkür ederim, elonge spermde döllenme oluyormuş ama daha sonra devam etmiyormuş. bunu biliyorduk, umut işte...Allah istesin yeter ki olur inş. %1 ihtimal bile olur.bak tutunma ihtimali %60 diyorlar ama kaç defa yapılmış tüpbebek tutmamış.nasip bu işler.bence hiç moralini bozma umutlu ol dua et.
Canım geçen turtimle konuşuyordum tedavi süresi ile ilgili belk bilmiyorsun onunda eşine mikrotese yapılmış ve hiç sperm bulunamamıştı.Sonra kaan hocayı bulup onda tedaviye başladılar
bu süreci anlatırken dediki bana ben % 0 ihtimalin peşinden koştum dedi.Ve MAAŞALLAH İKİNCİ TESEDE BULUNDU ŞU AN TRANSFERİ OLDU GÜN BEKLİYOR .diyeceğim şu ki;yaşadıklarını hissettiklerini inan kalbimin tüm deriniklerinde hissediyorum ah keşke dua etmekten başka elimden bir şey gelseydi inan yapabileceğim her ne olursa olsun zorluğu ne olursa olsun yapardım.Biliyorum ne yazarsam sana teselli olmayacak fakat belki tam olgun sPerm bulunmadı ama embriyo oluştu ŞANS OLDUKÇA YÜKSEK BENCE.
Hem dr.lar ne şans verirse versim RABBİM ol diyecek.ve olacak inşallah.
Olurda bu sefer bir aksilik olursa yapacağımız şey Allaha yalvarmak inanmak ve tedavimize devam etmek.spermde ilaçlarla kürlerle çok güzel sonuçlar alınıyor.herşey çok çok daha güzel olacak canım.tüm kalbimle inanıyorum ama az daha sabır nolur.
RABBİM İNŞALLAH TEDAVİNİZİN SONUCUNU HAYIRLI KILAR VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER.AMİN
oyy nilciğim kıyamam ben sana açmı kaldın canım ah yakın olsaydık keşke koşarak gelirdim ama dörtbiryana dağılmışız az kaldı değilmi sizin yerinize öyle heyecanlıyımki İnşallah Rabbim olumlu sonuçlar nasip eder muradınıza eresiniz
neden nisan sonucu yazmıyo merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neden nisan sonucu yazmıyo merak ettimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bence güzel haberi aldı kutlama yapıyolardır ailesiyletabi bizede burda unuttu
Canım benim çok dikkat et kendine senin böyle ağrın olunca ben çok üüzlüyorumeldende bir şey gelmiyor.Canım bende bu şarkıları transfer sonrası dinlenmek neşelenmek için liste yapıyorum yataktan bir süre kalkmayacağım için arada dualar sonra müzik vs. derken günler geçer inş.Tabi hayırlısıyla bir o günler gelse.
İnşallahhhhhhhh ne çok mutlu olurum bilsenHerşey yolunda gidecek RABBİMİN izniyle sen içini ferah tut canım.
canım sen dua listesinde yokmusun okunmadı diye hatırlıyorum şimdi kontrol edeceğim eğer öyleyse sıradaki arkadaştan sonra sana okuruz inş.Gerçi ben reglim dualara katılamıyorum bu ara
günaydin kızlar. Dün yumurta toplama ve tese yapıldı. 12 yumurta toplandı ama malesef 1 tane bile gelisimini tamamlamış sperm çıkmadı. Elonge spermlerle piezo uygulanarak 5 embriyo oluşturulmuş ama onların tutma ihtimali %5 miş. Düşük bir ihtimalle bekliyoruz. Belki yarın o çookk düşük kalitedeki embriyoları transfer edecekler. Canım sıkkın, kalbim daralıyor ama hem eşime hem aileme belli etmemeye çalışıyorum. Gerçekten zormuş. Allah kimseye böyle imtihan vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?