2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam... elimden gelen tek sey aglamakti gunlerdir oyle agladimki anlatamam.ama bugunden itibaren aglamak yok diye soz verdim kendime beni ancak ben dusunuyorum kimseden fayda yok artik kafama toka bile takmiyacagim.......

ağlamak çok insani bir tepki.. o içteki acı nasıl çıkar başka??? ağlaya ağlaya bazan kalmayan gözyaşı ile insan iyileşiyor..
şimdi hissedilen kötü kendiliği taşımak kolay değil.. bu kötü duygulardan kaçmak için kocaya eşe dosta tepki duyabilirsin.. buda yanlız hissettiğin için kendini.

benim deneyimim bu duurumda kocama daha sıkı sarıldım acımı duygumu onla paylaştım.. gözlerimiz dola dola yan yana ağladdık.. ve daha yakınlaştık.. buda ilişkimizi kuvettlendirdi.. bu hafta kendine dikkat et.. eyleme vur. biraz alışveriş biraz tatil biraz koca omuzunda ağlama biraz dua biraz öfke biraz isyan biraz gezip tozma..

ama en önemlisi sakın kendine yüklenme bkendien beklenti belirleme ve kendini özgür bırak bu acıdan daha gayrı ne acı var de? köksüzlükle baş etmek kolay değil.. yolu çetrefilli... bunalrı idarak ettikten sonra dolu dolu umut edersin..
ben bunalrı anlamak için 4 yıl terapiye gittim..
biz kadınalr bu toplumda çok yanlızız.. ve dediğin gibi kendi iyiliğine ancak sen hizmet edersin...
kendin için ne iyi olacaksa onu yap.....

canım ya aksilikler hep üst üste gelir zaten canım çankaya birlik mahallesine yakınmısın yada reşit galipe yardım cı olayım hemen haber ver kuzum

Allah istesin yeter ki olur inş. %1 ihtimal bile olur.bak tutunma ihtimali %60 diyorlar ama kaç defa yapılmış tüpbebek tutmamış.nasip bu işler.bence hiç moralini bozma umutlu ol dua et.

canım ya aksilikler hep üst üste gelir zaten canım çankaya birlik mahallesine yakınmısın yada reşit galipe yardım cı olayım hemen haber ver kuzum

cnm benimsağolasın izmirdeyim ben.şimdi biraz peynir yedim ilaçlarımı içtim sağol cnm

Merhaba kizlar nasilsiniz? Umarim hepinizin tedavileri iyi gidiyodur...
Benim bugün kontrolüm vardi Allah nasip ederse transferim 23haziranda olacak Doktorlarla kararlastirdik bu 3.deneme oldugu icin iki tane blast transfer edilecekmis 3tane cözülecek ve en iyi iki tanesi transfer edilecek okadar heycanliyimki anlatamam insallah bu sefer bebeklerime kavusurum ne olur dualarinizi eksik etmeyin, bende sizin icin dua ediyorum bolbol...

Canım geçen turtimle konuşuyordum tedavi süresi ile ilgili belk bilmiyorsun onunda eşine mikrotese yapılmış ve hiç sperm bulunamamıştı.Sonra kaan hocayı bulup onda tedaviye başladılar

bu süreci anlatırken dediki bana ben % 0 ihtimalin peşinden koştum dedi.Ve MAAŞALLAH İKİNCİ TESEDE BULUNDU ŞU AN TRANSFERİ OLDU GÜN BEKLİYOR .diyeceğim şu ki;yaşadıklarını hissettiklerini inan kalbimin tüm deriniklerinde hissediyorum ah keşke dua etmekten başka elimden bir şey gelseydi inan yapabileceğim her ne olursa olsun zorluğu ne olursa olsun yapardım.Biliyorum ne yazarsam sana teselli olmayacak fakat belki tam olgun sPerm bulunmadı ama embriyo oluştu ŞANS OLDUKÇA YÜKSEK BENCE.

Hem dr.lar ne şans verirse versim RABBİM ol diyecek.ve olacak inşallah.

Olurda bu sefer bir aksilik olursa yapacağımız şey Allaha yalvarmak inanmak ve tedavimize devam etmek.spermde ilaçlarla kürlerle çok güzel sonuçlar alınıyor.herşey çok çok daha güzel olacak canım.tüm kalbimle inanıyorum ama az daha sabır nolur.

RABBİM İNŞALLAH TEDAVİNİZİN SONUCUNU HAYIRLI KILAR VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER.AMİN

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.allahım yar ve yardımcımız olsun.

Allah istesin yeter ki olur inş. %1 ihtimal bile olur.bak tutunma ihtimali %60 diyorlar ama kaç defa yapılmış tüpbebek tutmamış.nasip bu işler.bence hiç moralini bozma umutlu ol dua et.
teşekkür ederim, elonge spermde döllenme oluyormuş ama daha sonra devam etmiyormuş. bunu biliyorduk, umut işte...

Öncelikle teşekkür ederim, dualarınız bana yeter. turtimmi biliyorum, takip ettim. bizim de ilk tesede sadece elonge çıktı, kaan hocayla 6 aydır tedavi sürecindeydik. 2 ilaç vermişti onları kullanmıştı eşim. hormonları hocanın istediği düzeye gelmişti, bu defa ikinizi birden hazırlayacağız, eş zamanlı olacak demişti. ilkinde sadece eşime bakılmıştı...
her neyse, umutlandık haliyle. burda okuyunca, sperm çıkan arkadaşları insan ister istemez umutlanıyor. bekliyordum, milyonlar değil en az 1 tane olsun tedavinin sonuç verdiğini bilmek istiyordum. şimdi tamam elongeyle şansımızı deniycez ama tedavinin bir işe yaramadığını bilmek çok daha fazla üzücü.

evet 5 tane embriyo var ama şimdiye kadar bununla hamile kalan yok. literatürde ilk olmak güzel olurdu. bakalım neler olacak sonucu buraya yazarım.

dramathink canım bu ne nick birkere bu süreç bizim her şeklimizle mutlu ve umutlu olmamızı gerektirecek bir süreç canım evet turtime vrilen ihtimal yüzde 1 di peşinden koştu sonuna geldi hep inandı bu inanç eminim onu mutlu sonuca götürecek en umutsuz olduğum anımda bana yetişti neredeyse vazgeçecektimki öyle destek olduki tam gaz ilerletti beni canım yeterki Allah istesin ne mucizeler gerçekleşir efsune ne güzel söylemiş bak yenileyin beyninizi rehabilite olun tüm olumsuz düşünceleri atın daha sana ne mucizelerden bahsederim ama kafan şişer canım inannnn lütfen
bu arada efsuneciğim tecrübelerinden çok şey alıyorum çok doğru bilgiler veriyorsun kişisel gelişim dersleri bende aldım pedegoji donanımlarına paylaşarak burada olumluya götürecek telkinlerde bulunmam hepimize fayda olur

oyy nilciğim kıyamam ben sana açmı kaldın canım ah yakın olsaydık keşke koşarak gelirdim ama dörtbiryana dağılmışız az kaldı değilmi sizin yerinize öyle heyecanlıyımki İnşallah Rabbim olumlu sonuçlar nasip eder muradınıza eresiniz

sağol canım ya hallettim çok şükür..sanırım günlerdir evde yatmaktan sinirlerim bozulmuş ondan ağlama tuttu biraz ama açıldım şimdi...

bugün 7.günüm canım az kaldı kasıklarımda belimde biraz ağrıvar.birde göğüslerim çok şişti ve sertleşti inş bunlar belirtidir...

arkadaşlar bu arada nisan arkadaşımız testi kaçtayaptıracaktı bilen varmı???inşallahh güzel haberlerle gelir

tskler canim allah dualarimizi kabul edecek ins ben burada yeniyim ondan yokumdur canim dusundugun icin cok saol

insallah canim tutunurlar rabbim butun anne olmak isteyen lere annelik tattirsin uzulme sen icini ferah tut Elonge spermlerle piezo ne demek oluyor aciklarmisin bizimde micro yati emmuzda olacak ondan simdiden bilgi edinmek istiyorum her ihtimale karsi peki ameliyat agirmi gecti esinin dikisleri cok varmi

nil-alp canım ya bende hiç belirti olmamaıştı hatta 5 günde adet agrısı ben bilmiştim taa o gün tutmayacagını gögüs kasık agrısı hiç olmamıştı inş. senin tutmuştur

marali326 pioze bir şok tedavisi canım yumurtayla spermin döllenmesini saglıyor

Kızlar yaa , neden hala bir haber yok nisan dan , kalbim sıkışıyo sabahtan beri... başka birşeye konsatre olamıyorum yaa... sabahtan yaptırmıyacakmıydı testi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…