nil-alp canım ya bende hiç belirti olmamaıştı hatta 5 günde adet agrısı ben bilmiştim taa o gün tutmayacagını gögüs kasık agrısı hiç olmamıştı inş. senin tutmuştur
marali326 pioze bir şok tedavisi canım yumurtayla spermin döllenmesini saglıyor
Kızlar yaa , neden hala bir haber yok nisan dan , kalbim sıkışıyo sabahtan beri... başka birşeye konsatre olamıyorum yaa... sabahtan yaptırmıyacakmıydı testi???
BENDE KONSANTRE OLAMIYORUM MESAJLARA AKLIM NİSAN'DA.
arkadaşlar bu tarz durumlarda mutlaka girip haber vermeye özen gösterelim çünkü insan çok merak ediyor haliyle.
ben 10.gün test yaptırcam yani pazartesi günü olmadı birinize numaramı veririm msj atarım çünk olumsuzolunca ruh hali kötü olur insanın girermiyim hemen bilmiyorum ondan.msj atarım olurmu
ne olumsuzu pardoooonnnnn... ben senden çok umutluyum ama bence de ver numaranı birine pazartesi günü de kalbimiz sıkışmasın böyle...
Ya Nisan gelsin artık, ben hiç iyi değilim bugün çok gergin ve sinirliyim.. Günlerim gitgide kötüleşmeye başladı artık....
Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..
Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..
Bende olumlu olarak bakıyorum durumuna nilciğim rabbim yanıltmak inşaallah
nisannnnnnnnnnnnnnnn duy sesimizi nerdesin inşallah kutlama yapıyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?