2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol canım inşallah ama işte kişiden kişiye değişiyormuş kiminde belirti olmadan hamilelik oluyormuş.adet belirtisi olur diye çok korkuyorum ama

BENDE KONSANTRE OLAMIYORUM MESAJLARA AKLIM NİSAN'DA.
arkadaşlar bu tarz durumlarda mutlaka girip haber vermeye özen gösterelim çünkü insan çok merak ediyor haliyle.

ben 10.gün test yaptırcam yani pazartesi günü olmadı birinize numaramı veririm msj atarım çünk olumsuzolunca ruh hali kötü olur insanın girermiyim hemen bilmiyorum ondan.msj atarım olurmu

ben 10.gün test yaptırcam yani pazartesi günü olmadı birinize numaramı veririm msj atarım çünk olumsuzolunca ruh hali kötü olur insanın girermiyim hemen bilmiyorum ondan.msj atarım olurmu

ne olumsuzu pardoooonnnnn... ben senden çok umutluyum ama bence de ver numaranı birine pazartesi günü de kalbimiz sıkışmasın böyle...

Ya Nisan gelsin artık, ben hiç iyi değilim bugün çok gergin ve sinirliyim.. Günlerim gitgide kötüleşmeye başladı artık....

Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..

canım hakkında hayırlısı olsun rabbimin bir bildiği vardır elbet...ne denir bu durumda bilemiyorum ama bizhep yanındayız

Nisan cım canım benim üzülme demek hiç bir ifade etmiyor böyle bir durumda, üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz. zamanı gelmemiş demek ki.

Bende olumlu olarak bakıyorum durumuna nilciğim rabbim yanıltmak inşaallah
nisannnnnnnnnnnnnnnn duy sesimizi nerdesin inşallah kutlama yapıyorsundur

Canım bitanem hemşerim kardeşimmmmm nolursunnn topla kendini, insan çok büyük yıkkınlık yaşıyor bu tartışılmaz bende pazartesi yaptırcam 10. günde dayanamıyorum artık senden aşırı ümitliydim yıkıldım şuan.. Seni ve burdaki diğer bütün arkadaşlarımı çok seviyorum ve hiç üzülmemizi istemiyorum şuan bende inanılmaz kötüyüm ve ağlıyorum, nolur toparlanalım.. Konuşamıyorum gerçekten..

nisancım ne diyecegimi hiç bilmiyorum böyle durumlarda çok zor biliyorum ama üzme cnm kendini.kısmet değilmiş vakti zamanı degilmiş cnm.

canım evet seni çok merak ettik ama şunu unutma hiç bir şey senden ve snin sağlığında önemli değil hem genelde ilkinde böyle oluyomuş inşallah anne olucaz hepimiz ama biraz nazlı bizim bebişler lütfen kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…