2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Nisancım üzülme demek anlamsız bu durumda ama hakkında hayırlısı buymuş inş bi gün gelecek seninde kucağında yavrun olucak ama biraz sabır dualarımız seninle

kızlar yapmayın böyle turtim nisan bak kötü oluyoruz inanın ya
hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kim istemez şurda halaylar çekelim ama olmuyor elimizdemi nisan agla kuzum boşalt içini bilirim bunu ama toparlan bak ben birdaha dayanamam diyordum 4 ay sonra yine tedavi yılmak yok yavrumalarımıza kavuşana kadar
bebek hakkımız söke söke alırız annelik hakkımız bizim

Üzülme arkadaşım. Aynı duyguları bende çok yaşadım. Anlıyorum senide. Ağla içini boşalt. Ama moralini bozma. Her seferinde biraz daha iyiye gidiyor. Moralini bozmadan tedaviye devam et. Fazla ara vermene gerek yok. Biraz toparlan. Bak benim 5. denememde olumlu sonuç aldım. Bende neredeyse ümidi kesecektim. Birtürlü tutunamıyorladı. Ama demekki zamanı varmış. Biraz sabır. Herşeyde bir hayır var. Üzülme. Mutlaka olumlu sonuç alacaz. Bu sefer olmazsa diğer sefere.

Canım arkadaşım ne olur üzülme benim ilk tüp bebekte 5 embriyo koyulmuştu 1 kalite ama tutmadı 2. yaptırdığımda hiç ümidim yoktu 2 emriyor transfer edildi 2 side 2 kalite emriyo idi ama tuttu ne olur ümitsiz olma. Allahım sana tez zamanda kavuşturacak meleklerini sen ağlama kıyamam sana ....

dakkalarca ekrana baktım ne yapmalı ne etmeli ne demeli.Keşke masallar gerçek olsa ve Alladdinin sihirli lambasını bulan ben olsaydım.Çok umutluydum canım kesin hamiledir diyordum herşey çok yolundaydı çünkü ama bizim göremediğimiz ve MEVLAMIN bildiği mutlaka bir hayır vardır burdada.Belki dile kolay geliyor diye düşünebilirsin ama lütfen düşünme aynı dikenli yollardan elele yürüyoruz bizi bizden iyi kimse anlamıyor anlayamazda zaten.

Acını yüreğimde hissediyom bilsenki ne çok acıdı canım ama bunlarıda yaşayacakmışsın canım.İnşallah yaşadığın son acı olur bu ve beklediğin yavrun sana sürpriz yapar konar göbüşüne.MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

asaletlim ve nisan malesef iki olumsuz sonuç.

bu iş çok zor ve her adım diğer adıma bağlı. bir olumsuz adım tüm sistemi bitiriyor..

tek önerim bu ruhsal yükü iyi çalışıp anlayıp yola onra devam etmenizdir.. profesyonel yardım bazan en iyisi.. dostalrın arkadaşın yeri ayrı ama..

kendimize ait resmi görebilmek için duygudan arındırılmış bir profesyonel bakış bazan çok yardımcı oluyor..

acınız acımız
yanlızlığınız yanlızlığımız..
sizle birlikte bizde çok üzgünüz.. çaresiz hissediyorum kendimi...

Öncelikle olumsuzlukla sonuçlanan arkadaşlar lütfen üzülmeyin kendizi , yıkılmayın canı verecek olan Allah kimse Allahın vereceği canın garantisini kimse veremez. Bizler azimle yılmadan bu yolda dualar ederek yürümeliyiz. Ağlayarak sadece kendimizi yıpratırız.
Bende 2 senedir bebek için uğraşıyorum herşey normaldi başlarda. Sonra çikolata kistim oldu 3. cm. Rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı yumurtalıklarım süperdi sonra aşılama oldu malesef tutmadı sonra laproskopi ameliyatı oldum ve tüplerimin birbirine çok yapışık olduğu ve normal yolla çocuğumun olmayacağı öğrendim. Nasıl yıkıldım nasıl üzüldüm anlatamam. Bunca zaman o kadar çektiğim herşey boşunaydı. Şimdi kendimi toparladım ama daha hayırlısı oldu diyorum artık. Çünkü sonucu öğrenmeseydim ben her ay hayal edip her ay acaba hamilemiyim diye hayal kuracaktım. Bu ay başladık tüp bebeğe. Bakalım yolunda giderse transfer gerçekleşecek.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin ve evlat hasreti çektirmesin.

Allah ım sana sabır sağlık versin arkadaşım..demekki zamanı deilmiş Rabbim yazdıysa olacak canım elimiz kolumuz bağlı aslında..inşallah en kısa zamanda rabbim güldürür yüzünü kavuşturur bebeğine..hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve seni çok iyi anlıyoruz canım..hakkında hayırlısı olsun..inşallah Allah anne olmayı cümlemize nasip etsin..Amin..

merhabalar arkadaşlar..
ilaçlarım hazır,raporum hazır adetimi bekliyorum..hayırlısı inşallah..
Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

merhabalar arkadaşlar..

Canım rabbim yolunu açsın inşallah.. En güzel mutlulukları hep beraber yaşarız inşallah...Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım benim...

Canım rabbim yolunu açsın inşallah.. En güzel mutlulukları hep beraber yaşarız inşallah...Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım benim...

çok teşekkür ederim canım..biran önce gelsin istiyorum adetim heyecanla bekliyorum..sen ne aşamadasın??ben çok giremiyorum çalışırken zor oluyo akşamlarıda eşimden dolayı giremiyorum..ama tedavi süresinde izinli olucam bol bol geleceğim inşallah.muhabbetlerinize katılmayı çok istiyorum..
görüşürüz inşallah..

Bu arada sıradaki arkadaş için 100 ayetel kürsi okudum
Allah kabul etsin canım ekliyorum.

Aramıza hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun Allah hepimizi güldürsün inşallah

merhabalar arkadaşlar..
nerelerdesin özlettin kendini .Hadi hayırlısı olsun canım benim.İyi haberlerini bekliyorum.

Sıradaki arkadaşımız demet3574

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:1000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu

kalan:700

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

nerelerdesin özlettin kendini .Hadi hayırlısı olsun canım benim.İyi haberlerini bekliyorum.

canım rapordu ilaçtı evraktı onları hallettim hem çalışıp aralardada onlara koşturdum zaman nasıl geçti anlamadım valla..
bu arada Allah razı olsun hepinizden dualarım okunmuş gelmememe rağmen çok çok teşekkür ederim..rabbim okuduğunuz dualar hürmetine cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1 |gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|21Haziran test tarihi|Okundu
6|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
7|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
8|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|10 Haziran yumoşları toplanıyor|Okundu
9|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
10|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
11|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
12|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okundu
13|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
14|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
15|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
16|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
19|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
20|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
21|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
22|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|
23|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
24|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|Okundu
25|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|
26|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
27|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
28|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|
29|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|
30|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|
31|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
32|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
33|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
34|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
35|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
36|ebrudur| |Temmuz |||| |
37|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
38|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
39|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
40|artrit||Haziran||3.Deneme|||
41| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
42|kelid_85|||||||
43|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
44|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
45|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
46|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||
47| ozlmozcn | |Haziran |||| |
48|psikolog1707||Haziran |||| |
49|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||
50|symrna35||Haziran|||||
51|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||
52|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|
53|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|9
54|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|
55|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|
56|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||
57|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Allah sendende razı olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız senden ve diğer arkadaşlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…