Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..
Ya Nisan gelsin artık, ben hiç iyi değilim bugün çok gergin ve sinirliyim.. Günlerim gitgide kötüleşmeye başladı artık....
Tam okuyamadım ama sanırım çok merak ettiniz...Özürdilerim...Ama ağlamayı anca kesebildim arkadaşlar...Çok üzgünüm.Nasip değilmiş..Beta HCG 0,100 ü görünce yıkıldım.Rabbim bilir...Zamanı değilmiş..
merhabalar arkadaşlar..
ilaçlarım hazır,raporum hazır adetimi bekliyorum..hayırlısı inşallah..
Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Canım rabbim yolunu açsın inşallah.. En güzel mutlulukları hep beraber yaşarız inşallah...Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım benim...
Allah kabul etsin canım ekliyorum.Bu arada sıradaki arkadaş için 100 ayetel kürsi okudum
Aramıza hoşgeldin arkadaşım tedavin hayırlı olsun Allah hepimizi güldürsün inşallahÖncelikle olumsuzlukla sonuçlanan arkadaşlar lütfen üzülmeyin kendizi , yıkılmayın canı verecek olan Allah kimse Allahın vereceği canın garantisini kimse veremez. Bizler azimle yılmadan bu yolda dualar ederek yürümeliyiz. Ağlayarak sadece kendimizi yıpratırız.
Bende 2 senedir bebek için uğraşıyorum herşey normaldi başlarda. Sonra çikolata kistim oldu 3. cm. Rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı yumurtalıklarım süperdi sonra aşılama oldu malesef tutmadı sonra laproskopi ameliyatı oldum ve tüplerimin birbirine çok yapışık olduğu ve normal yolla çocuğumun olmayacağı öğrendim. Nasıl yıkıldım nasıl üzüldüm anlatamam. Bunca zaman o kadar çektiğim herşey boşunaydı. Şimdi kendimi toparladım ama daha hayırlısı oldu diyorum artık. Çünkü sonucu öğrenmeseydim ben her ay hayal edip her ay acaba hamilemiyim diye hayal kuracaktım. Bu ay başladık tüp bebeğe. Bakalım yolunda giderse transfer gerçekleşecek.
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin ve evlat hasreti çektirmesin.
nerelerdesin özlettin kendini .Hadi hayırlısı olsun canım benim.İyi haberlerini bekliyorum.merhabalar arkadaşlar..
ilaçlarım hazır,raporum hazır adetimi bekliyorum..hayırlısı inşallah..
Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
nerelerdesin özlettin kendini .Hadi hayırlısı olsun canım benim.İyi haberlerini bekliyorum.
Allah sendende razı olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız senden ve diğer arkadaşlardan.canım rapordu ilaçtı evraktı onları hallettim hem çalışıp aralardada onlara koşturdum zaman nasıl geçti anlamadım valla..
bu arada Allah razı olsun hepinizden dualarım okunmuş gelmememe rağmen çok çok teşekkür ederim..rabbim okuduğunuz dualar hürmetine cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin..
Allah sendende razı olsun canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız senden ve diğer arkadaşlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?