2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm bana 1 gün önceden haber vermişlerdi pazartesi akşamı filan gel der dersede.5. gün embriyosu olucak sanırım kaliteli oluyomuş 5. güne kalan embriyo.allah hakkında hayırlısını versin cnm.

amin canım yaa... valla çok heyecanlıyım. az önce aradı lale hanım. bana transfer edecekleri 1. kaliteymiş. bu akşam büyük bir ihtimal olacakmış. hatta dondurulmaya bile kalan olacakmış. normalde 1. kalite olmayanları dondurmuyorlarmış. ya ne bileyim çok heyecanlıyım. allaha şükür ama çoook heyecanlıyımmmmm...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
sabah kan verdim sonuç akşamüstü 5te çıkıcakmış...ama dünkü idrar testi yanlıştı sanırım çünkü bu sabahta ilk idrarla yaoprım ama bişi çıkmadı..bugün
10.günüm çıkardı olsaydı dimi...ne bileyim pek beklentim kalmadı.eşimde bende sabahtan beri pek bi sıkkınız..hayırlısı ya göğsümün ortasında bin öküz oturuo sanki...off

selam nil-apl,
herşeyden önce son cümlen beni güldürdü sonrada ya durumu en iyi tasvir eden cümle diye düşündüm..

bizde senle heyecanla bekliyoruz.. umarım gönlüne uygun ve ailene hayırlısı olacak olan sonuç olur..

biliyorsun hayat ilginç bir süreç.. bugün çok üzüldüğümüz şey aslında bir dönem sonra keşke olmamış dediğimzi oluyor.

senin hayatının büyük resimi için hayırlısını diliyorum..emeklerinin pozitif sonuca ulaşması dileğimiz.

teşekkür ederim fille öküz arasında kaldım ama öküz daha uydu cümleye
sağol hayırlısı gerçekten..teşekkür ederim güzel dileklerin için

nil canım sakın idrar testine bakıpta ters bir hareket yapma bazen geç döllenme oluyor daha 5 ay önce arkadaşım yapmıştı negatif dedi kanda baktırdıo pozitif

allahım hayırlısı hangisi ise onu versin sadece bunu dile kuzum ben saat 5 e kadar ortadan çatlarım kız sen 4 de ara sıkıştırsana belki erken çıkar

yok cnm yatıorum ztn kolumu oynatcak halim yok....hayırlsıı ya inşş...4ten sonra gidicem işte inş çıkmış olur

Kizlar
transferim yapildi. iki tane 5AA kalitesinde embriyo icimde. bekleyis basladi Benimkisi 5. gun embriyosu test gunum 30u. Hayirlisi. u arada dun yasin okudum listeye eklermisiniz

Kizlar
transferim yapildi. iki tane 5AA kalitesinde embriyo icimde. bekleyis basladi Benimkisi 5. gun embriyosu test gunum 30u. Hayirlisi. u arada dun yasin okudum listeye eklermisiniz

hayırlısı olsun , inşallah yavruların hep seninle kalır. bu arada 5AA 1. kalite mi demek?

Kizlar

hayırlısı olsun maşallah deyim bayılıyorum böyle bekleyişlere ara sogumadı güzel nilin arkasından sen

dinlen soracagın birşey olursa burdayız şkerim

canım ne olur üzme kendini... gerçi bunu buradan söylemek kolay tabi ama ne bileyim ne diyeceğimi bilemiyorum.

hayırlısı olsun , inşallah yavruların hep seninle kalır. bu arada 5AA 1. kalite mi demek?

3. gunden sonra artik 1.2 . kalite diye ayrilmiyrmus. Bugun 2 tane embriolog geip acikladilar transferden evvel. Bir A bolunme 1 A tutunma kalitesi icinmis. 5 aa en iyisi dediler. 30una kadar nasil bekleyecgimm bakalim. 4 tane de dondurduk bir tane 4 AA digerlerini hatirlamiyorum ama 5AA yok icinde. Kismetse bu tutsun insallahh.
Yattim dinleniyorum simdi.

ooo süper... umutlu bir bekleyiş, allahım herkesi yavrularına kavuştursun. benim de bugün 19:30 da transferim. hem de bugün eşimle tanışma yıl dönümümüz... hayırlısı inşallah, ben de nasıl bekleyeceğim o kadar gün bilemiyorum.

Kızlarrr, ben geldim... doktorcum yumurtaların çok güzel dedi ama asıl en güzel haber cd 56 değerim düşmüş normal seviyeye cumartesi veya pazar yumoşlar toplanıyor..

Kizlar

hayırlı uğurlu devamıda çok çok güzel olsun inşallah. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…