cnm bana 1 gün önceden haber vermişlerdi pazartesi akşamı filan gel der dersede.5. gün embriyosu olucak sanırım kaliteli oluyomuş 5. güne kalan embriyo.allah hakkında hayırlısını versin cnm.
evet ama bi haber yok daha inşallah hayırlı haberlerini alcazzzzzzzzzz
selam nil-apl,
herşeyden önce son cümlen beni güldürdü sonrada ya durumu en iyi tasvir eden cümle diye düşündüm..
bizde senle heyecanla bekliyoruz.. umarım gönlüne uygun ve ailene hayırlısı olacak olan sonuç olur..
biliyorsun hayat ilginç bir süreç.. bugün çok üzüldüğümüz şey aslında bir dönem sonra keşke olmamış dediğimzi oluyor.
senin hayatının büyük resimi için hayırlısını diliyorum..emeklerinin pozitif sonuca ulaşması dileğimiz.
canım inşallah senin haberin hepimize iyi gelecek canım heyecanla bekliyoruz İnşallah sonuç beklediğimiz gibi olur
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
sabah kan verdim sonuç akşamüstü 5te çıkıcakmış...ama dünkü idrar testi yanlıştı sanırım çünkü bu sabahta ilk idrarla yaoprım ama bişi çıkmadı..bugün
10.günüm çıkardı olsaydı dimi...ne bileyim pek beklentim kalmadı.eşimde bende sabahtan beri pek bi sıkkınız..hayırlısı ya göğsümün ortasında bin öküz oturuo sanki...off
nil canım sakın idrar testine bakıpta ters bir hareket yapma bazen geç döllenme oluyor daha 5 ay önce arkadaşım yapmıştı negatif dedi kanda baktırdıo pozitif
allahım hayırlısı hangisi ise onu versin sadece bunu dile kuzum ben saat 5 e kadar ortadan çatlarım kız sen 4 de ara sıkıştırsana belki erken çıkar
Kizlar
transferim yapildi. iki tane 5AA kalitesinde embriyo icimde. bekleyis basladi Benimkisi 5. gun embriyosu test gunum 30u. Hayirlisi. u arada dun yasin okudum listeye eklermisiniz
Kizlar
transferim yapildi. iki tane 5AA kalitesinde embriyo icimde. bekleyis basladi Benimkisi 5. gun embriyosu test gunum 30u. Hayirlisi. u arada dun yasin okudum listeye eklermisiniz
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
sabah kan verdim sonuç akşamüstü 5te çıkıcakmış...ama dünkü idrar testi yanlıştı sanırım çünkü bu sabahta ilk idrarla yaoprım ama bişi çıkmadı..bugün
10.günüm çıkardı olsaydı dimi...ne bileyim pek beklentim kalmadı.eşimde bende sabahtan beri pek bi sıkkınız..hayırlısı ya göğsümün ortasında bin öküz oturuo sanki...off
hayırlısı olsun , inşallah yavruların hep seninle kalır. bu arada 5AA 1. kalite mi demek?
3. gunden sonra artik 1.2 . kalite diye ayrilmiyrmus. Bugun 2 tane embriolog geip acikladilar transferden evvel. Bir A bolunme 1 A tutunma kalitesi icinmis. 5 aa en iyisi dediler. 30una kadar nasil bekleyecgimm bakalim. 4 tane de dondurduk bir tane 4 AA digerlerini hatirlamiyorum ama 5AA yok icinde. Kismetse bu tutsun insallahh.
Yattim dinleniyorum simdi.
Kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?