2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

sevgicaglayan:1 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okunacak

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:18 okundu

Kalan:153

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar

Kızlarrr, ben geldim... doktorcum yumurtaların çok güzel dedi ama asıl en güzel haber cd 56 değerim düşmüş normal seviyeye cumartesi veya pazar yumoşlar toplanıyor..

canım çok sevindim süpeeeerr hayırlısıyla bir hamile kal banada umut olll

canım kusura bakma belirtmemişim. 1 adet okudum. bu arada transferim bu akşam 19:30'da. dua edin ne olur... çok heyecanlıyım.

kızlar merhaba nasılsınız? bugun yegenimin dogum günü dünden beri son hazırlıkları yapıyoruz bitmedi.şimdi geldim eve hazırlanıp tekrar gidicem.nilcim güzel haberini merakla bekliyorum cnm.tulaysscım hoşgeldin cnm özledik seni bu arada emanetini teslim edeyim sana.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

neme:19 okundu

Kalan:152

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

nilcim biliyırum cnm zor üzülmemek elde degil ama üzülme cnm.vakti zamanı değilmiş diyecegiz artık herşey allahtan cnm.

olmadı meleklerim uçup gitti ellerimde değerim 0.32 çıktı...üzgünüm

allah bu dünyada herkese değişik değişik sınavlar vermiş. şöyle bir etrafımıza baksak herkesin başka bir derdi var. bizim payımıza da bu düşmüş. ondan ümidimizi asla kesmeyip sonuna kadar düşeceğiz onun yollarına... allah bazen kullarına istediğini hemen vermezmiş, çünkü kulunun duası hoşuna gidermiş. bıkmadan isteyeceğiz, onun hazinesi zengin, vakti zamanı gelince nasip edecektir.

ece bende 2 adet okudun cnm onuda eklermisin

nil kuzum baştada dedim bak canım hayırlısı buymuş yaradanım senin için bunu uygun görmüş kendini zorlama sakın agla boşalt içini

guzelsoy1979:2 okudu

neme:19 okundu

Kalan:150

nil-alp çok üzgünüm....

ne yap yap içindeki hayal kırıklığını, duyduğun öfkeyi, zorluk hissini, yanlızlığı ve bu yaşanmışlığın ağırlığını dışarı bırak....

ağla kendini ifade et, duygularını sakın kontrol etme çıksın sonuna kadar ondan sonra bir yer geldiğinde o noktada yeniden güç bulup kendi güzel yazgını düşüncenle kendine çekeceksin..

zamanı değilmiş... kabullenmek ne kadar zor olsada... ama o zamanı yani senin iyiliğine hizmet edecek o anı kendine çekmekte senin elinde. gücü topladığında... daha deneyim sahibi olmuş olarak yoluna devam edeceksin..

üzgünüm tek söyleyebileceğim...

olmadı meleklerim uçup gitti ellerimde değerim 0.32 çıktı...üzgünüm

Canim üzülme demek anlamsiz böyle durumlarda kendimden biliyorum herseferinde negatif ciksada üzülmeyecegim dememe ragmen üzüldüm Allahim sanda tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…