kızlar ben size bişiy sormak istiyorum ben bu sabah kalktığımda çok az kan geldiğini gördüm yani sonunda hastalandım ama çok az ve daha sökülemedim şimdi dr bana adetin 2, günü gel dedi bana bi akıl verin bu ilk günmü sayılıyo dr arayıp yarın için randevu alsammı ne olur bana biriniz cvp versin şaşırdım kaldım ecede dr gittiğinde iyice sökül öyle gel demişti
benim doktorumda azıcıkta gelse o gün reglin ilk günü sayılıyor...
bir diğer eski doktorum ise 18:00 den sonra gelen regl için ertesi günü ilk gün say demişti..
anlayacağın en iyisi kendi doktoruna sor. bir de bu kanama senin normal döngüne mi ait yoksa ilk mi böyle oluyor buda önemli.. kolay gelsin
kIZLAR Selamlar
Ben burayi yeni kesfettim. 35 yasindayim , ilk tup bebek denemem. Yarin transferim yapilacak. Genetik teste 9 . kromozomda sorun ciktigindan embriyolara genetik test yapildi. Sonucu yarin sabah cikacak. Eger bir sorun cikmaz ise transferim olacak. Allah hepimizie hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Hepinize selam arkadaşlar çok heyecanlıyım salı günü lucrinle ilk denememe başlıyorum ankarada bülent berkay ile. Allahım tüm isteyenlere ve bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ve bebişlerimiz ki olursa, onlarla devam eden hayatımızıda çoooooooooooook mutlu eylesin. Tüp bebek konusu hakkında ( neler kullanılmalı nasıl yapılmalı nebileyim işte) gerekenler konusunda pek bir bilgim yok geçmiş sayfalar 600 küsür olduğu için okumaya biraz erindimtüp bebek konusunda yapılması gereken önemli şeyleri deneyimlerinizi desteğinizi bendende esirgemezsiniz inşallah bilgiye çok ihtiyacım var. 9 yıllık bekleyişten sonra yine umutluyum.
hoşgeldin cnm yokluğun çok belliydi .iyiki geldingünaydın arkadaşlar nasılsınız? çok özledim sizleri ve topiğimizi geçmişi okuyamadım güzel haberler vardır inşallah. dün döndüm bugün regl oldum yarın doktor kontrolüm var ay inşallah bir aksilik çıkmaz bu sefer olur hayırlısıyla. dua edin bana nolurrrr.. ya en pozitifinden haberler alabildik mi transferi olan arkadaşlardan..
olmadı meleklerim uçup gitti ellerimde değerim 0.32 çıktı...üzgünüm
Yarın test günüm .Lütfen benim için dua edin.
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim desteğiniz için..biliyorum birimiz negatif sonuç alınca sizlerde çok üzülüyorsunuz ama lütfen üzülmeyin moralinizi bozmadan tedavinize tam gaz devam edin ki bizdesizden cesaret alalım yeni tedaviler için...
yalan değil acıyor çok acıyor saklamak ne mümkün.ben istemesemde yaşlar akıyor..çok alışmışım meğer öyle kapılmışım ki,hala otururken vs. dikkat ediyorum..hala kasıklarım ağrıyınca elimi karnıma götürüyorum...
kasık ağrısıyla,bel ağrısıyla,göğüs şişliği ile değişen idrar rengi ve kokusu ile,pozitif çıkan idrar testiyle vücudum oyun oynadı bana...dilim olmaz desede anladımki olacağına çok inanmışım...
güçlü olmak zorundayım.çünkü eşim çok üzülüyor.rabbim onu bana bağışlasın.o üzülmesin yeter..en çokda o üzülünce içim parçalanıyor...
zaman yine herşeye ilaç olucak biliyorum.birsüre bu mevzuyu bilenlerden uzak durucam hayatımda.çünkü üzgün suratlar görmek,hayırlısı vs.gibi teselliler duymak istemiyorum...
yine yeni yeniden deneyeceğim zamanı gelince...allahım bundan büyük dert vermesin dermansız dert vermesin sevdiklerimi bana beni sevdiklerime bağışlasın.onların acısını göstermesin...
rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun..sizleri gerçekten seviyorum ve önemsiyorum.desteğiniz çok değerli..
ama birtek sözü eşimin içimi yaktı...olsun hayatım ağlama,bu duyguyu kısada olsa yaşamak,hayal kurmak bile güzeldi,güzel günlerdi dedi....
üzgünümmm elimden hiçbirşey gelmiyor...
Yarın test günüm .Lütfen benim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?