2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ben size bişiy sormak istiyorum ben bu sabah kalktığımda çok az kan geldiğini gördüm yani sonunda hastalandım ama çok az ve daha sökülemedim şimdi dr bana adetin 2, günü gel dedi bana bi akıl verin bu ilk günmü sayılıyo dr arayıp yarın için randevu alsammı ne olur bana biriniz cvp versin şaşırdım kaldım ecede dr gittiğinde iyice sökül öyle gel demişti

Kizlar bildiginiz gibi ben bu hafta 3.transferimi yaptiracagim... Nette kendime moral verecek seyler ararken su yaziya rastladim beni sonunda gelen mutluluk gülümseti sizlerle paylasmak istedim nacizane ayni geminin yolculariyiz isterseniz bir göz attin derim ben SABAH - 13'üncü tüp bebek denemesi Alican'ı getirdi
Umarim hepimiz en kisa zamanda yavrularimiza Allahin izniyle kavusuruz.

Son düzenleme:

benim doktorumda azıcıkta gelse o gün reglin ilk günü sayılıyor...
bir diğer eski doktorum ise 18:00 den sonra gelen regl için ertesi günü ilk gün say demişti..

anlayacağın en iyisi kendi doktoruna sor. bir de bu kanama senin normal döngüne mi ait yoksa ilk mi böyle oluyor buda önemli.. kolay gelsin

nilcim canım arkadaşım hayırlısı böyleymiş inş bir dahaki sefere yavruna kavuşursun çok zor durum azda olsa anlayabiliyorum seni AMA ELDEN NE GELİR TAKDİRİ İLAHİ. Tülaycım sende hoş gedin özlettin kendini bu arada benimde yumurtalar toplantı azönce eve geldim dr 9 tane yumurta topladık dedi artık ya perşembe ya da cumartesi transfer oucakmış ama tabi kesin değil. Transfer olan arkadaşlarada hayırlı olsun İNŞ SIKI SIKI TUTUNUR BEBEKLERİ ANNELERİNE

cnm tşk ederim cvp için ben 1 ay önce bir ameliyat geçirmiştim o yüzden 15 gün gecikti dr sorduk bu normal bir gecikme dedi biraz daha bekleyip en iyisi dr arayıp randevu almak inşallah muayene sırasında bir sorun çıkmazda bende artık iğnelerime başlarım

aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. umarım sımsıkı tutunur yavrularınız.

hoşgeldin cnm yokluğun çok belliydi .iyiki geldin

olmadı meleklerim uçup gitti ellerimde değerim 0.32 çıktı...üzgünüm

sözün bittiği yer.İnan ne diyeceğimi bilemiyorum :2::2::2:

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi oldu.|Okundu
14|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
15|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
16|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
17|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
18|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
19|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
20|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor|Okundu
21|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
22|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
23|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
24|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
25|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
26|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
27|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
28|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
29|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
30|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
31|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
32|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
33|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
34|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
35|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
36|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
37|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
38|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
39|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
40|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
41|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
42|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
43| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
44|kelid_85|||||||Okundu
45|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
46|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
47|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
48|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
49| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
50|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
51|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
52|symrna35||Haziran|||||Okundu
53|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
54|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
55|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu9
56|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
57|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
59|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Arkadaşlar son günlerde farketmişsinizdir tedaviye başlayan arkadaşlar yada regl olanlar çoğunlukta olduğu için ayetel kürsilerimiz aksadı .Bende yakın zamanda kısa bir süre olamayacağım takiptede zorlanacağım için.Kalan arkadaşlara topluca okuma kararı aldım herkes duaları topluca alırsa çok sevineceğim.Tedavide olan arkadaşların duası yetişmeyecekti böyle yapmasaydım.

Allah razı olsun rabbim kabul etsin işn.

Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym-sevgicaglayan-anunaki

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:200-okundu
careful:100-okundu

kalan:9.400

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim desteğiniz için..biliyorum birimiz negatif sonuç alınca sizlerde çok üzülüyorsunuz ama lütfen üzülmeyin moralinizi bozmadan tedavinize tam gaz devam edin ki bizdesizden cesaret alalım yeni tedaviler için...

yalan değil acıyor çok acıyor saklamak ne mümkün.ben istemesemde yaşlar akıyor..çok alışmışım meğer öyle kapılmışım ki,hala otururken vs. dikkat ediyorum..hala kasıklarım ağrıyınca elimi karnıma götürüyorum...

kasık ağrısıyla,bel ağrısıyla,göğüs şişliği ile değişen idrar rengi ve kokusu ile,pozitif çıkan idrar testiyle vücudum oyun oynadı bana...dilim olmaz desede anladımki olacağına çok inanmışım...

güçlü olmak zorundayım.çünkü eşim çok üzülüyor.rabbim onu bana bağışlasın.o üzülmesin yeter..en çokda o üzülünce içim parçalanıyor...

zaman yine herşeye ilaç olucak biliyorum.birsüre bu mevzuyu bilenlerden uzak durucam hayatımda.çünkü üzgün suratlar görmek,hayırlısı vs.gibi teselliler duymak istemiyorum...

yine yeni yeniden deneyeceğim zamanı gelince...allahım bundan büyük dert vermesin dermansız dert vermesin sevdiklerimi bana beni sevdiklerime bağışlasın.onların acısını göstermesin...

rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun..sizleri gerçekten seviyorum ve önemsiyorum.desteğiniz çok değerli..

ama birtek sözü eşimin içimi yaktı...olsun hayatım ağlama,bu duyguyu kısada olsa yaşamak,hayal kurmak bile güzeldi,güzel günlerdi dedi....
üzgünümmm elimden hiçbirşey gelmiyor...

Nil-Alp cim gelmiş geçmiş olsun..Bişey demeye gerek yok..3 gün önce benim başımdaydı....Yazamadım foruma günlerdir.Cümleler kuramadım.Ne güzel yazmışsın sen..
Adetim başlıyor bugün...

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
14|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
15|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
16|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
17|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
18|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
19|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
20|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
21|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
22|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
23|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
24|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
25|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
26|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
27|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
28|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
29|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
30|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
31|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
32|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
33|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
34|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
35|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
36|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
37|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
38|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
39|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
40|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
41|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
42|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
43| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
44|kelid_85|||||||Okundu
45|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
46|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
47|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
48|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
49| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
50|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
51|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
52|symrna35||Haziran|||||Okundu
53|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
54|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
55|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
56|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
57|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
59|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym-sevgicaglayan-anunaki

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:200-okundu
careful:100-okundu
DearMother:400-okunacak

Toplam:1.000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Arkadaşlar bugüne kadar okuduğumuz dualarımızı RABBİM kabul etsin inşallah.Uzun bir süredir devam ettiğimiz dualarımıza bugün itibari ile son veriyoruz arkadaşlar.Yani tabiki son vermiyoruz fakat tuttuğumuz listeye son veriyoruz çünkü katılımlar fazlasıyla azaldı ne mutlu ki 500 Yasininde tamamlanmasına az kaldı dilerimki RABBİM katında kabul oslun dularımız.

ben RABBİME açtığım her elde her duamda mutlaka sizide anacağım inşallah sizlerde dualarınızda bizleride unutmazsınız sizden ricam liste tutmasakta ayetel kürsiye devam etmemiz aklımıza geldikçe okuyalım inş.

Listeyide düzenledim bundan sonra yatılı misafirlerim geleck sık sık ve hu yüzdendir ki girip takip etmektede zorlanacağım ama mutlaka takip edeceğim fırsatım olduğu zamanlarda iyi haberlrinizi duymayı çok istiyorum çünkü.

Tabloyu düzenleyecek bir arkadaş gönüllü olursa çok sevineceğim.

Son düzenleme:

arkadaşım Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin..inşallah en kısa zamanda Rabbim yüzünüzü güldürsün..

selam kızlar..
benim sat 19 mayıstı adetim daha gelmedi yaaa stresten gecikecek heralde..off biran önce başlasaydım iyiydi yaa..testte yaptım gebelikte yok.tamamen stres..offff beklentiye girmiştim çok yaa...napıcam bilmiyorum gelsede başlasam hayırlısıyla..

olmadı meleklerim uçup gitti ellerimde değerim 0.32 çıktı...üzgünüm

canım nediyeceğimi bilemiyorum, nedesem kifayetsiz kalacaktır. çok üzüldüm ve her negatif sonuçla yaşadığım aklıma geliyor. unutma her gelen gün yeni umutlarıda beraberinde getiriyor. inşallah bi sonraki denemende kucağına alırsın

selam kızlar.tatil bitti.bugün iş başı yaptım.
ama canım azcık sıkkın.çünkü beklenen zamanda adetim olmadı.normalde 14 lucrin kullanımı olur hala adet olunmazsa lucrine ara verilirmiş.aynı anda doğum kontrol hapı da kullanıyorum.sanırım bu sebeple hormonal karışıklık olmuş beynimde.5 günüm geçti,ilacı kestim.bekliyorum.
test yaptırdım bhcg <0.1,e2 17 çıktı.kistik oluşum da yok.neden bu kadar geçikti anlamıyorum.çok gerildi vucüdüm.gün boyu başım ağrıdı bugün.
neyse,dua olayına ara verilmesine üzüldüm.ben yeni arkadaşlar için hemen 200 alıyorum.lütfen yaz sevgili annecim.
bir de facebook grubunuza hala üye olamadım ben.bir tane mynet adresi yazmıştın.ona arkadaşlık göndermiştim.kabul edilmiş.bahsettiğin mavi resimli sayfa.ama orada hiç arkadaş yok ki??yanlışlık mı oldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…