2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım çok duygulandım okurken.allah herşeyin hayırlısını versin.zamanı geldiğinde en güzel şekilde yaşarsınız bu duyguları inşllah.

hoş bulduk canım benim. 9 yumurta çok güzel. tedavinin sonucu ve sonrası da güzel olur inşallah..

Yarın test günüm .Lütfen benim için dua edin.

Ayy bol şans diliyorum canım hayırlısı olsun inşallah..

Nil-Alp cim gelmiş geçmiş olsun..Bişey demeye gerek yok..3 gün önce benim başımdaydı....Yazamadım foruma günlerdir.Cümleler kuramadım.Ne güzel yazmışsın sen..
Adetim başlıyor bugün...

Nil ve Nisan canlarım benim hayatta iyisiyle kötüsüyle herşey bizler için. yazayım diyorum akşamdır elim gitmedi bir türlü bundan sonrası sizler için çok güzel olur inşallah bu işler belli olmuyor tüp bebek yaptırıyorsun olmuyor ama sonrasında doğal yolla bebişler geliyor. Allahım sizin ve herkesin minik mucizelerini verir inşallah.

canim listeye benide eklersen sevinirim ben ilk tup bebek mayis 13de basladim tedaviye temmuz ikinci haftasi gibi transfer olacak insallah yarin ilk ultrasyonum var insallah iyi olur allah tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos koyma yarabbim

Son düzenleme:

canim ayeteelkursimi okuyoruz benim tedaviden dolayi kahverengi akintim geliyor arada okuna bilirse bende okurum 50 tane simdilik eger bu halimde okuna bilirmi bana bildirirsen seevinirim

arakadaslar cok mutluyum gelen kahverengi akintilarim normalmis bu tedavide olunan birseymis bakalim carsamba gunu ultrasyona gidecegim ona gore transfer gunumum belli olacak sanirim hadi hayirlisi ins

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum annemler bede ondan gremiyorum negatf sonuç alan arkadaşlara RABİM İNŞALLAH istedikleri olur başka bişey diyemiyorum bende bugün dr. gitim ve iyi haberler alamadım malisef :2:çok üzgünüm yumurtalarım az ve polip çıktı rahimimde ve ameliyat olaçağım muhtemelen ne yapacam blmiyom ebiriyo olacak ve donduracaklarmış ama nekadar olacak ki neyse böyle işte RABİM BÜTÜN HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

benim almış olduğum 10 tane okundu.allahım kabul etsin inşallah tüm tedavideki arkadaşların sonuçlarını hayırlı bir şekilde pozitif sonuçla neticelendirsin.benimkinide inşallah.

canim listeye benide eklersen sevinirim ben ilk tup bebek mayis 13de basladim tedaviye temmuz ikinci haftasi gibi transfer olacak insallah yarin ilk ultrasyonum var insallah iyi olur allah tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos koyma yarabbim

Sıradaki arkadaşımız

demet3574-besty-lukretia-gobeklim-apsoroke-biricik38-DearMother-ebrudur-kareka -nazayşe-adenes-artrit -ece22-kelid_85- liefde 25-passifloraa-fazzerg-ozlmozcn- psikolog1707-canım_ca-symrna35-elchn -abuzel-sakinlink-melisela-beren_ece-daisy44-ceydafatih-zmym-sevgicaglayan-anunaki-marali326

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Ve tedavisi devam eden yumurtaları toplanan-toplanacak transferi olmuş-olacak gün sayan -bekleyen tüm dostlarımızın sonucunuda hayırlı kıl.Amin

toplam:10.000
ceydafatih:100-okundu
nisan:100-okundu
ailhan76:100-okundu
neme:200-okundu
careful:100-okundu
DearMother:400-okunacak

Toplam:1.000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Arkadaşlar bugüne kadar okuduğumuz dualarımızı RABBİM kabul etsin inşallah.Uzun bir süredir devam ettiğimiz dualarımıza bugün itibari ile son veriyoruz arkadaşlar.Yani tabiki son vermiyoruz fakat tuttuğumuz listeye son veriyoruz çünkü katılımlar fazlasıyla azaldı ne mutlu ki 500 Yasininde tamamlanmasına az kaldı dilerimki RABBİM katında kabul oslun dularımız.

ben RABBİME açtığım her elde her duamda mutlaka sizide anacağım inşallah sizlerde dualarınızda bizleride unutmazsınız sizden ricam liste tutmasakta ayetel kürsiye devam etmemiz aklımıza geldikçe okuyalım inş.

Listeyide düzenledim bundan sonra yatılı misafirlerim geleck sık sık ve hu yüzdendir ki girip takip etmektede zorlanacağım ama mutlaka takip edeceğim fırsatım olduğu zamanlarda iyi haberlrinizi duymayı çok istiyorum çünkü.

Tabloyu düzenleyecek bir arkadaş gönüllü olursa çok sevineceğim.

selam kizlar sizler nasilsiniz....
bende bugun saclarima hint kinasi yaptirdim rengini kahverengi almistim kinayi yikadiktan sonra simsiyah bi sac cikti ortaya aynada oylece kala kaldim

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:19 okundu

Kalan:150

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar

Gunaydin kizlar
Tranferin2.gunu. Sizlerde de gaz ve gaz sancisi olmusmuydu? Zararli olur mu acaba? Bir de ben hic degisiklik hissetmiyourm. Bazilari agri sanci falan cekiyormus, ben dehicbirsey yok.

selam kizlar sizler nasilsiniz....
bende bugun saclarima hint kinasi yaptirdim rengini kahverengi almistim kinayi yikadiktan sonra simsiyah bi sac cikti ortaya aynada oylece kala kaldim

merhaba,

hint kınası diğer kınalara da benzemiyor,annemden biliyorum onun saçı da siyaha dönmüştü,akması da zor oluyor ama bir sre sonra gözün alışır umarım

Gunaydin kizlar
Tranferin2.gunu. Sizlerde de gaz ve gaz sancisi olmusmuydu? Zararli olur mu acaba? Bir de ben hic degisiklik hissetmiyourm. Bazilari agri sanci falan cekiyormus, ben dehicbirsey yok.

günaydın kızlar

canım gaz olmaz olurmu o benide mahvetmişti ve çogu insanda oluyor bu malesef
kabız olma söylemişlerdir gerçi sana kayısı ye ve kaynat suyunu iç bol bol sıvı tüket ben aradan 6 ay gçti hala çekiyorum birde üstüne basur çıktı bebek için herşey kuzum
agrıya sancıya kafayı takma dinleme kendini

Gunaydin kizlar

bende de hiçbir şey yok. daha çok yeni, bence buna kafamızı yoğunlaştırmamalıyız. bir de ben nasıl davranacağımı bilemiyorum. şimdi markete gitmem lazım gitsem bir şey olur mu ki? ama gitmek zorundayım. ne bileyim yaa çok takmamak lazımm herhalde.

Kızlar günaydın hepinize az önce dr.um aradı 9 yumurtadan 7 si döllenmiş allahın izniyle çok sevinçliyim.ağrılarım bile geçti sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…