2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okudu

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okunacak

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:19 okundu

Kalan:148

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Bana 2 tane daha yazar misiniz? Bu aksam okuyacagim.

slm kızlar günaydın.dün baya yogun geçti benim için hala ayaklarım agrıyor.siz neler yapıyosunuz?
neme cnm transferin dün oldu keşke dinlenseydin bugün.sana yardımcı olucak kimse yokmuydu?
realitecım 7 embriyo süper allah hayırlısını nasip etsin cnm.

sağol canım.....

neme kuzum olmaz birşey canım ya normal hayatınıza dönün zıplamayın agır kaldırmayın ilşki zaten yok yavaş yavaş ufak adımlarla yürüyün yürüyüş iyi gelir

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak

Liefde : 10 okudu

Kalan:148

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

mylady,liefde nasılsınız cnm? görüşemiyoruz bu aralar nasılsınız?

ah canim iyiyim sen nasilsin az once facedeydim saclarin mukemmel olmus ya:)) evet pek giremiyorum canim ya biliyosun ugrasiyorum
sacma sapan seylerle ugrasiyoruz sirbistan filan uluslar arasi ehliyet istiyormus bu zamana kadar hollanda ehliyetlerimizle gidip geliyorduk
her sene bisey cikartiyorlar iste onlari hallettik dun. sen nasilsin neler yapiyorsun insallah Turkiye de gorusme imkanimiz olur cok isterim :)

sagol cnm herkes böyle daha iyi olmuş diyo.bu arada gözler lens çaktırmıyorum hiç?
ay cnm ya valla ugraştırıyolar insanı.hiç işleri yok bunlarla ugraşıyolar napsınlar.:
cnm inşallah görüşürüz bende çok isterim görüşmeyi.büyük bir ihtimalle tedavimiz aynı anda olcak inşallah.

lensmi? hic belli degil walla cok dogal duruyosun soylemesen gercekten hic cakamayiz
walla ben hesapliyorum adet 23 24 gibi olabilir temmuzun senin ne zaman tahminen uc asagi bes yukari gorusuruz bencede

bende koyu sac rengi istiyorum dipleride bayagi cikti resimde gormusundur seninki ne renk karar veremedim gerci turkiyede boyatacagimda biktim artik saridan:89:
hem hamile kalinca boyatamayiz kendi sac rengime en yakin rengi boyatayim diyorum

dearmothercim sen nasilsin yatili misafirlerin gelmis galiba,
tabloyu hergun girebilseydim alirdim sana yardimci olmak icin ama su siralar pek giremiyorum hergun giren biri olsa daha iyi olur tabi

lensmi? hic belli degil walla cok dogal duruyosun soylemesen gercekten hic cakamayiz
walla ben hesapliyorum adet 23 24 gibi olabilir temmuzun senin ne zaman tahminen uc asagi bes yukari gorusuruz bencede

cnm ben haziranın 8 inde oldum temmuz 8 olur ama histereskopi adet geçiktiriyomuş 15-20 gün onun temmuz 24-25 olur herhalde denk geliriz yani.
bende koyu sac rengi istiyorum dipleride bayagi cikti resimde gormusundur seninki ne renk karar veremedim gerci turkiyede boyatacagimda biktim artik saridan:89:
hem hamile kalinca boyatamayiz kendi sac rengime en yakin rengi boyatayim diyorum

cnm valla çok açık sarıydı benim platin son bıyattıgım içime sinmedi 4 gün sarının üzerine karemel boyattım .2 aya kalmadı dipler siyah çıktı tabi karemelde aktı sarı oldu yine sınra organiğe yakın bi boyayla kendim boyadım zeytin yağı filan varmış içinde büyük marketlerde var onunla koyu kahveye boyadım 2 kutu bu arada şimdi tutarsa allhın izniyle dogurana kadar idare eder bu saç beni

gel ben boyarım cnm benim. kuaförcülük oynuyom zaten ben bu ara.

ecem ben iki tane daha aliyim bu aksam okurum ..

sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

Kalan:146

:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…