Kızlar günaydın hepinize az önce dr.um aradı 9 yumurtadan 7 si döllenmiş allahın izniyle çok sevinçliyim.ağrılarım bile geçti sevinçten
Kızlar günaydın hepinize az önce dr.um aradı 9 yumurtadan 7 si döllenmiş allahın izniyle çok sevinçliyim.ağrılarım bile geçti sevinçten
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:19 okundu
Kalan:148
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
slm kızlar günaydın.dün baya yogun geçti benim için hala ayaklarım agrıyor.siz neler yapıyosunuz?
neme cnm transferin dün oldu keşke dinlenseydin bugün.sana yardımcı olucak kimse yokmuydu?
realitecım 7 embriyo süper allah hayırlısını nasip etsin cnm.
bende de hiçbir şey yok. daha çok yeni, bence buna kafamızı yoğunlaştırmamalıyız. bir de ben nasıl davranacağımı bilemiyorum. şimdi markete gitmem lazım gitsem bir şey olur mu ki? ama gitmek zorundayım. ne bileyim yaa çok takmamak lazımm herhalde.
mylady,liefde nasılsınız cnm? görüşemiyoruz bu aralar nasılsınız?
ah canim iyiyim sen nasilsin az once facedeydim saclarin mukemmel olmus ya:)) evet pek giremiyorum canim ya biliyosun ugrasiyorum
sacma sapan seylerle ugrasiyoruz sirbistan filan uluslar arasi ehliyet istiyormus bu zamana kadar hollanda ehliyetlerimizle gidip geliyorduk
her sene bisey cikartiyorlar iste onlari hallettik dun. sen nasilsin neler yapiyorsun insallah Turkiye de gorusme imkanimiz olur cok isterim :)
sagol cnm herkes böyle daha iyi olmuş diyo.bu arada gözler lens çaktırmıyorum hiç?
ay cnm ya valla ugraştırıyolar insanı.hiç işleri yok bunlarla ugraşıyolar napsınlar.:
cnm inşallah görüşürüz bende çok isterim görüşmeyi.büyük bir ihtimalle tedavimiz aynı anda olcak inşallah.
sagol cnm herkes böyle daha iyi olmuş diyo.bu arada gözler lens çaktırmıyorum hiç?
ay cnm ya valla ugraştırıyolar insanı.hiç işleri yok bunlarla ugraşıyolar napsınlar.:
cnm inşallah görüşürüz bende çok isterim görüşmeyi.büyük bir ihtimalle tedavimiz aynı anda olcak inşallah.
lensmi?hic belli degil walla cok dogal duruyosun soylemesen gercekten hic cakamayiz
walla ben hesapliyorum adet 23 24 gibi olabilir temmuzun senin ne zaman tahminen uc asagi bes yukari gorusuruz bencede
bende koyu sac rengi istiyorum dipleride bayagi cikti resimde gormusundur seninki ne renk karar veremedim gerci turkiyede boyatacagimda biktim artik saridan:89:
hem hamile kalinca boyatamayiz kendi sac rengime en yakin rengi boyatayim diyorum
bende koyu sac rengi istiyorum dipleride bayagi cikti resimde gormusundur seninki ne renk karar veremedim gerci turkiyede boyatacagimda biktim artik saridan:89:
hem hamile kalinca boyatamayiz kendi sac rengime en yakin rengi boyatayim diyorum
gel ben boyarım cnm benim. kuaförcülük oynuyom zaten ben bu ara.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:19 okundu
Kalan:148
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?