dearmothercim sen nasilsin yatili misafirlerin gelmis galiba,
tabloyu hergun girebilseydim alirdim sana yardimci olmak icin ama su siralar pek giremiyorum hergun giren biri olsa daha iyi olur tabi
liefde cnm ekledim listede.ben kaçıyorum şimdi eşim izinli bugün bi gezdireyim kendimi akşam görüşürüz öptüm cnm
canım benim çok memnun olurum .her gün zaten güncellenmiyor.artık dualarıda bitirdim okuyan yine okusun Allah kabul etsin inş.Ama yaz geldi tatil ve bu ara hem benim misaifirlerim olacak hemde ben gideceğim .Uygun olduğun zamanlarda düzenlemeleri yaparsan çok sevineceğim cnm.arada girme imkanım olursa bende düzenlerim.
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE|Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
canım öncelikle en son eklediğim tabloyu alıntı yapıyorsun .Sonra mesajın ilk kelimesi olan veile başlayan kelimeyi siliyorsun sonra mesajın en altındaki [/QUO ile başlayan kelimeyide siliyorsun. sonra düzenleme yapacağın arkadaşın sırasını buluyorsun. düzenlemeyi yapıyorsun düzenlemeyaparken yazacağın kelimelerin || şu iki işaretin arasında olmasına dikkat ediyorsun.bunları siler yada fazladan eklersen tablo karışır. yeni üye eklemek içinde.o işaretler gerekecek .onu yapmak için aynı anda ctrl+alt+< tuşuna başıyorsun yada altgr+< tuşuna basıyorsun |||||bu işaret çıkıyor. yazılı işaret yadakodları silmemeye özen göster canım bir dene yapamadığın bir şey olursa sor lütfen.[/QUOTE .!.:herhalde yapabilirim canim bisey olursa sorarim yine sana :44:
slm arkadaşlar nasılsınız.dün eşimin sperm tahlil sonucu çıktı çok şükür bi sıkıntı yok doktorum çok güzel dedi.benimde perşembe günü rahim filmi çekilecek çok korkuyorum inş bi sorun çıkmaz.önümüzdeki ayda allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıyoruz.eğer tüplerde sorun çıkmazsa hamile kalma şansım yüksek mi?cevap yazarsanız sevinirim.allah yardımcımız olsun
rahim filmi hic korkulacak bisey degil canim rahat ol kimi hic acimiyor diyor, bende de bi kac saniye adet sancisi gibi hissettim dedigim gibi bi kac saniye surdu rahim filminden sonra hamile kalanlarin sayisi cok hatta bende rahim filmi cekildigi ay hamile kalmistim bos gebelikti cunku o ay korunmam gerekiyormus onu da baska doktordan sonradan duydum cunku yumurta hucresi zarar goruyormus isinlardan. yani rahim filminden sonra kendiliginden kalma sansin yuksek eger baska bir sorun yoksa cunku kanallardaki cok hafif yapisikliklari aciyormus...
slm arkadaşlar nasılsınız.dün eşimin sperm tahlil sonucu çıktı çok şükür bi sıkıntı yok doktorum çok güzel dedi.benimde perşembe günü rahim filmi çekilecek çok korkuyorum inş bi sorun çıkmaz.önümüzdeki ayda allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıyoruz.eğer tüplerde sorun çıkmazsa hamile kalma şansım yüksek mi?cevap yazarsanız sevinirim.allah yardımcımız olsun.bu arada tüm hormon ve diğer tahlillerimde sıkıntı yok
slm arkadaşlar nasılsınız.cumartesi veya pazar yumurtalarım toplanacakmış.allahım yardımcımız olsun.
cnm ben anestezili çektirdim onun için hiç bişey hissetmedim.o filim çekilirken hiç kımıldamak kendini kasmamak gerekiyomuş ben onun için anestezili çektirdim daha rahat oluyo tavsiye edebilirim.fazla bir agrı olmuyomuş adet sancısı gibi diyolar ama bilmiyorum cnm.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
sevgicaglayan:1 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okudu
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okunacak
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:18 okundu
Kalan:153
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:nazar
slm arkadaşlar nasılsınız.cumartesi veya pazar yumurtalarım toplanacakmış.allahım yardımcımız olsun.
cnm ben anestezili çektirdim onun için hiç bişey hissetmedim.o filim çekilirken hiç kımıldamak kendini kasmamak gerekiyomuş ben onun için anestezili çektirdim daha rahat oluyo tavsiye edebilirim.fazla bir agrı olmuyomuş adet sancısı gibi diyolar ama bilmiyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?