2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam ,
turtimmden haber bekliyoruz.
şeytan bacağı kırıp bir güzel olumlu bir haber inşallah........
genart daş olarak ben de çok heyecanlıyım.. bakalım,:)

selam rana_82,

malesef sistem özel mail atmama izin vermiyor.. onun için umarım bunu okuyabilirsin...

genart ile ilgili soruna gelince..:

genarttan aysun hanımın ilgisinden gerçekçiliğinden memnunum..

ilgi iyi.. kendiniz hakkında detaylı bilgilendirmeyi yapın ve kendinizi doktora bırakın.. hemşire hanımlarında eli hafif pek canım yanmadı..

3900 tl + 1250 tl ilaç parası verdik..

ama benim ihtiyaçlarım ile seninki farklı ise burda fiyat farklılaşır sonuçta her hastaya uygun bir elbise dikiliyor..

labtaki özellikler iyi..genetik tanı ve embryo üzerinde yapabileceklerinin maksimumunu yapıyorlar. örng:benim yumurtamın kalitesi dahada artsın diye 1 gün bekletip sonra dölleme yaptılar. yani yumurtam pert olmadı..zaten 3 yumurtadan sadece 1i işlenebilir konumda imiş.. sonradan gelişti yani biraz yavaş geldi arkadan:)

yolunuz açık olsun kısmetinizde..

slmlar arkadaşlar nasılsınız? ben bir müddet araızda olamayacağım o yüzden Yasini Şerif listesinde ece arkadaşımıza yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben takip etmeyi isterdim ama olamayacak gibi görünüyor. arada yoklarım sizleri. inşallah güzel haberler alır güzel haberler veririm. şimdilik görüşmek üzere kendinize iyi bakın..

Birazdan lucrine başlayacağım hayırlısı kalbimdekine sebep olur inşallah 9 yıl boyunca bir çok prof ve doc ve uzman gezdim hepsi sonunda sebepsiz infertilite tanısı koymuştu bana bu yıllar boyunca sebepsizliğin sebebini düşünmek yedi bitirdi acaba acaba diye diye. Ama şükürler olsun şimdiki doktorum daha ultrasona girer girmez sen pkos sun dedi bir sürü bisürü yumurtan oluyo bu kadar çok olmasıda olumsuz dedi afalladım oncayıl teşhisi bekleyip birden konu verince tabi. içim rahatladı rahatsızlığının ne olduğunu bilmemekte zor.

cancağazım banada 20 tane yasin yazarmısın

selam ,
turtimmden haber bekliyoruz.
şeytan bacağı kırıp bir güzel olumlu bir haber inşallah........
genart daş olarak ben de çok heyecanlıyım.. bakalım,:)

merhaba efsune sennde ayın 25i test günün deme.cumartesi gününe denk gel,iyor sen ne yapacaksın.özelde mi test yaptıracaksın.benmde 25inde acaba bir gün önce kan testi yaptırsammı diyorum.ben devlette yaptırıcam testi.pazartesiye kadar bekleyemem.ne yapsam ya

Merhaba arkadaşlar..
Adetim geldi nihayet yarın başlıyorum hayırlısıyla
Çok heyecanlıyım..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

cumartesiyi bekeleyeceğim ben.. özelde yaptıracağız ne yapalım hafta sonu işte..
umud etmekte güzel .. heranını doya doya yaşamak istiyorum.. sonuç olumsuz olursa zaten sindirmek içinde bayağı zamanımız oluyor değilmi?:)
umarım hakkımıza hayırlısı yazılmıştır..

kızlar merhaba sonunda bende adet oldum inşallah bir aksilik çıkmazsa yarın akşam 8,30 ta şahin beyle randevum var başlayamadım birtürlü tedaviye yarın iğnelere başlarmıyız sizce

fındıkzade radyotomda çektiricem ağrısız denildi bana ama olsun artık ağrıda olsa katlanıcam.senin rahim filminde sorun çıktı mı

mrh hsg yi bende çektirdim ama bende anestesi yaptırdım özellikle doktorum böyle istedi cnm çünkü kanallar açık bile olsa biz kendimizi sıktığımız için korkudan büzüşüyomuş ve kanallar tıkalı gözükebiliyomuş o riske girmek istemedim ama bildiğim kadarıyla o biraz zormuş ablam kuzenim anestezi olmadan yaptırdı ama bana sakın sen deneme dedi tabi kişiden kişiyede değişebilir belki ağrı eşiğin yüksektir senin inşallah çok kolay bir şekilde atlatırsın

merhaba kızlar ben de geldim topiğinize.mayısta denedik olmadı.insallah ben de temmuzda dondurulmus bebeklerimin annesi olurum.hepimiz insallah bu defa basarırız...

merhaba,

ben rahim filmini fındıkzade radyatomda çektirdim,doktorum özellikle önerdi,internetten araştırdığın zaman çok zor ve ağrılı bir film olarak görünüyor ama radyotom bunu neredeyse sıfır acıyla yapıyor röntgen cihazları sayesinde,sana da kesinlikle orayı öneririm,ayrıca kesinlikle de anesteziye gerek yok.Filmden sonra yalnızca adet sancısı gibi belin ve karnında ağrılar oluyor bir süre okadar, e ona da zaten her ay alışkınıuz di mi ???
Hiç korkma ve nasıl olcak diye de düşünme,ben de çok düşünmüştüm gitmeden önce ama hiç gerek yokmuş,boşa stres yapmışım anladım.

Doktor bu filmin hem tanı hem tedavi için önemli olduğunu söylüyor,tüplerdeki olası ufak yapışkanlıklar film sırasında verilen ilaç sayesinde açılıyor ve takip eden aylarda hamile kalma şansın da yükseliyormuş. Benimde filmim temiz çıktı,tüplerim açık,hormon testlerim ve diğer tahlillerimde iyi,eşimde de tam olarak belirgin bir sorun yok, biz de cumartesi lucrin ile başlıyoruz tüp bebek tedavisine.. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inş..

inşallah çok teşekkür ederim.eğer anestezi yapmazlarsa kendimi sıkmamaya çalışıcam

evet alışkınız o sancıyabenim doktorumda oraya yönlendirdi beni evet orada ağrısız çekiyolarmış biraz rahatladım canım çok saol.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.senin kaçıncı denemen kaç yıllık evlisin ve hangi hastaneye gidiyosun.fazla soru sordum galibabenimde önümüzdeki aya kaldı temmuzun 18ine başlar doktor sanırım kısmet artık

merhaba,
ben de 1.hsg yi bakırköy radyotom da, 2.hsg yi bahçelievler medikal parkda çektirdim.
ikisindede anestezisiz, ağrısız oldu.. sadece 2-3 saniye sancı oldu o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…