selam ,
turtimmden haber bekliyoruz.
şeytan bacağı kırıp bir güzel olumlu bir haber inşallah........
genart daş olarak ben de çok heyecanlıyım.. bakalım,:)
Kızlar turtimin test tarihi 22 haziran değilmi yani yarın
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 1 okudu
Bfatoş:10 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okunacak
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:19 okundu
Kalan:146
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
selam ,
turtimmden haber bekliyoruz.
şeytan bacağı kırıp bir güzel olumlu bir haber inşallah........
genart daş olarak ben de çok heyecanlıyım.. bakalım,:)
tesadüfen listeyi gördüm ben yasin okumuştum.Haber vermeyi unutmuşum.Bu arada ben tedaviyi sonlandırdım.Bu süreci
merhaba efsune sennde ayın 25i test günün deme.cumartesi gününe denk gel,iyor sen ne yapacaksın.özelde mi test yaptıracaksın.benmde 25inde acaba bir gün önce kan testi yaptırsammı diyorum.ben devlette yaptırıcam testi.pazartesiye kadar bekleyemem.ne yapsam ya
fındıkzade radyotomda çektiricem ağrısız denildi bana ama olsun artık ağrıda olsa katlanıcam.senin rahim filminde sorun çıktı mı
slm arkadaşlar nasılsınız.dün eşimin sperm tahlil sonucu çıktı çok şükür bi sıkıntı yok doktorum çok güzel dedi.benimde perşembe günü rahim filmi çekilecek çok korkuyorum inş bi sorun çıkmaz.önümüzdeki ayda allah izin verirse tüp bebek tedavisine başlıyoruz.eğer tüplerde sorun çıkmazsa hamile kalma şansım yüksek mi?cevap yazarsanız sevinirim.allah yardımcımız olsun.bu arada tüm hormon ve diğer tahlillerimde sıkıntı yok
mrh hsg yi bende çektirdim ama bende anestesi yaptırdım özellikle doktorum böyle istedi cnm çünkü kanallar açık bile olsa biz kendimizi sıktığımız için korkudan büzüşüyomuş ve kanallar tıkalı gözükebiliyomuş o riske girmek istemedim ama bildiğim kadarıyla o biraz zormuş ablam kuzenim anestezi olmadan yaptırdı ama bana sakın sen deneme dedi tabi kişiden kişiyede değişebilir belki ağrı eşiğin yüksektir senin inşallah çok kolay bir şekilde atlatırsın
merhaba,
ben rahim filmini fındıkzade radyatomda çektirdim,doktorum özellikle önerdi,internetten araştırdığın zaman çok zor ve ağrılı bir film olarak görünüyor ama radyotom bunu neredeyse sıfır acıyla yapıyor röntgen cihazları sayesinde,sana da kesinlikle orayı öneririm,ayrıca kesinlikle de anesteziye gerek yok.Filmden sonra yalnızca adet sancısı gibi belin ve karnında ağrılar oluyor bir süre okadar, e ona da zaten her ay alışkınıuz di mi ???
Hiç korkma ve nasıl olcak diye de düşünme,ben de çok düşünmüştüm gitmeden önce ama hiç gerek yokmuş,boşa stres yapmışım anladım.
Doktor bu filmin hem tanı hem tedavi için önemli olduğunu söylüyor,tüplerdeki olası ufak yapışkanlıklar film sırasında verilen ilaç sayesinde açılıyor ve takip eden aylarda hamile kalma şansın da yükseliyormuş. Benimde filmim temiz çıktı,tüplerim açık,hormon testlerim ve diğer tahlillerimde iyi,eşimde de tam olarak belirgin bir sorun yok, biz de cumartesi lucrin ile başlıyoruz tüp bebek tedavisine.. Hayırlısıyla hepimiz güzel haberler alırız inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?