2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar,
benide listenize alın lütfen . yarın transferim yapılacak ve 2. denemem ,sorun bende ki rezerv azlığı , ve iişşalh bu sefer olucak , test tarihim 1 temmuz olacak :)
işallah listenin yarısından çoğunda sonuç kısmı hamillerle dolarrr taşar :))

ben kadıköy şifaya gidiyorum,orada dr.engin enginsu var,şuan memnunum,çok konuşkan bir dr.kafamızdaki herşeyi soruyoruz ,uzun uzun da bıkmadan konuşuyor,eşimde sprem hareket azlığı vardı,aslında normalde olabilir ama ihtimaliniz biraz düşük dedi,biz de yeterince stres yapmaya başlamıştık,ilk tüp bebek denememiz olacak bu,25 haziranda lucrin iğneleriyle başlıcam,hepimiz için hayırlısı olsun...

listeden baktım da senin de ilk galiba,brüksel' de ...:44:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:20 okundu

Kalan:125

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

fındıkzade radyotomda çektiricem ağrısız denildi bana ama olsun artık ağrıda olsa katlanıcam.senin rahim filminde sorun çıktı mı

yok cnm benim frahim filmimde sorun çıkmadı 2 tüp de açıkmış.bende çok korkmuştum çektirmeden önce hatta gece rüyalarıma bile girmişti ama korkulcak bişey yok.

canım 1 tane okudum ekler misin?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

sevgicaglayan:1 okundu 2 okunacak

neme:21 okundu

Kalan:124

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

nemecim nasıl gidiyor cnm.sen baya baya geziniyon sanırım dikkat et cnm kendine.
transfer edilen ebriyo 5. gün kaç hücreli oluyo?

Dun aksam 2 taneyi daha okdum.

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

neme:20 okundu

Kalan:125

:

kızlar size bi şey soaracam ben ataş ölçerek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum benim adetler çok düzensiz olduğu için kaç gündür 36.0 36.1 35.9 falandı bugün sabah 35.4 tü benbir kaç dakika sonra ölçtüm 35.6 falan oldu sizzce yumurtlama zamanı mı bile n varsa yardımcı olsunnn lütfennnnnnnnnnnn

selam,

neyle ölçüyorsun anlamadım ama .. bu konuda ki en iyi alet; almanların bir disk gibi ""baby comp"" diye aleti var. 1 yıl kullandım.. sabah yataktan kalkmadan ağız uçluğuna üflüyorsun 30 sn bekliyorsun dereceni o ölçüyor ve kendisi kaydediyor. yumurtlama dan önceki 48 ve sonraki 48 saatide söylüyor..3 reglden sonra sistem seni tanıyor.. ben bu aleti korunmak için kullanmıştım. . hatta yumurta gelmeden önceki kız olma olasılığı yada yumurtadan sonraki sürede erkek olma olasılığını bile... işaretler ile bildiriyor...500-600 euro diye hatırlıyorum ama..

cgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

castamo yumurtluyorsun kuzum yanlış bilgilendirmek istemem yükselişe geçmiş zaman kaybtme bugün ve yarın yaramzlık yap ve ateş ölçmeyide bırakma sakın bakalım nasıl gidyor düşüşe geçecekmi

heyse hg canım bendede rezer azlıgı vardı ikinci denemem bu sen deki durum nasıl ilk ve ikinci kaç yumurta ne kullandın eşinde sorun varmı

ben yaş 33 11 yumurtadan 7 iyi ama döllenme olmamaıştı kalitesiz miş o yüzden şimdi 6 aya kadar dhea25 kullandım hala kullanıyorum

nemecim nasıl gidiyor cnm.sen baya baya geziniyon sanırım dikkat et cnm kendine.
transfer edilen ebriyo 5. gün kaç hücreli oluyo?

canım benim 3. gün transfer edildi. kaç hücreli olduğunu hemşireye sordum bilemedi, doktora da sormayı unuttum. merak etme gezmiyorum evin içindeyim sadece ...

canım diğer listede 21 ama burada 20 görünüyo. 21 olması lazım ...

Gunaydin Kizlar
Castamo:
Yumurtlama gününe kadar ısı, 36 derecenin altındadır. Yumurtlamanın olduğu günün ertesi sabahı ısı 36 derecenin üzerine çıkar. Bunu kesin anlamak için her sabah yataktan kalkmadan belli bir süre önce vücut ısısı ölçülür. Eğer ısı 36 derece üstünde ise döllenme gerçekleşmiştir. Ama bunun icin cok hasas bir derece kullanman lazim cunku 0.1 lik artislar dahi onemli oluyormus.

Bugun transferin3. gunu. Ben de hicbirrrr degisiklik yok. nE GOGUS SISLIGI/HASSASIYETI, NE AGRI/SANCI. Hersey gayet "normal" hicbir gebelik belirtisi falan yok. Hatta demin unutum maalesef yere egilip birsey aldim. Umarim sorun olmamistir. Bazen tutunacak diye umutlu oluyorum ama hic belirti olmayinca tutunmadi galiba diyip uzuluyorum. 9 gun daha nasil gececek bilemiyorum Kendimi oylamaya calisiyorum baska seylerle ama aklim hep orada, zihnimi bir turlu basa yere kaydiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…