2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Yumurtlama testleri var onlardan kullansana. 10.gunden itibaren idrar testi. cift cizgi ciktiginda yumurtlamissin demek oluyor.

canım benim 3. gün transfer edildi. kaç hücreli olduğunu hemşireye sordum bilemedi, doktora da sormayı unuttum. merak etme gezmiyorum evin içindeyim sadece ...

tamam cnm ilk günler önemli çünkü.dondurulmuş embriyon kaldımı? ne yaptın dondurttunmu?test tarihin ne zaman?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:21 okundu

Kalan:125

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamamıstım...Bende Ankaraya gittim ve dün ilk iğnemi oldum şu an grip gibiyim bide midem bulanıyor sizlerde bu iğnelerden yan etki gördünüzmü paylaşıtsanız çok sevinirim bide bu dönemde dikkat edilmesi gereken birşey varmı gerçi doktor normal hayatına devame et dedi ama....Bu süreç nasıl geçicek hiç bilmiyorum çoook heycanlıyımmm

turtimm selam,

hayırlısıyla bugün senden haber bekliyoruz.. lütfen bizi merakta bırakma, dualarımız senleee.....

iğneler nedeniyle grip hiç olmadım.. hormonlar çılgına döndüğü için inişli ve çıkışlı duygu halin olabilir. eşinin sana destek olması çok önemli.. o inişli ve çıkışta asabiyette gereksiz reaksiyon vermeden tüm yükünü taşıyabilmeli.. bbirde acayip dalgın oluyorsun.. ben pırlanta küpemi kaybediyorsum çok şans eseri döndü.. şaşkın ve pelte gibi onun için en iyisi idinlenmek ve bol bol komedi filmi izlemek gülmek iyi geliyor..
aslında sen neyi seviyorsan onu yap.. derimm.. sonuçta seni mutlu eden şey önemli... doktorum bu hormonlar nedeniyel kendinize kendiniz bile şaşıracaksınız demişti..

beslenirkende kabız olmamaya dikkat et. ben sağa dönenen bakteriler içerek "symbo lact" kullandım hemoopatik almanyadan.. hiç kabızlık çekmedim. transfer sırasında bence bu çok önemlii..
kolay gelsin...

kızlarr ağrılarım başladı. bugün yarın mens olurum.. sonrada başlasın tedavi.....
,bir an önce olsun herşeyyy çok heyecanlıyımm..

hayırlısı olsun sen anadolu yakasında oturuyosun ben diğer taraftayım.bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum inanılmaz iyi ilk defa böyle bi doktorla karşılaştık en sonunda buldum doktorumu.tabi prof olması da bizi cezbetti.eğer bu tarafta olsaydın kesinlikle bu doktora git derdim.kısmet inş bizlerde annelik duygusunu tadarız

canım tam filim çekilecekken karnını içine çek bana arkadaşım söylemiştim öylede yaptım tatlım ok rahat geçti korkma hiç 1 dakika bile sürmüyor canım

yasini bide hangi merkezde yaptircani yazarmisin listeye ekleyeyim..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:21 okundu

Kalan:123

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

Valla umarim en hafif yan etkiler ile bitirebilirim bu sureci zaten gergin bir donem herhalde iyicene gergin gecicek bide biz bu surecte antibiyotik falan kullanabiliyormuyuz bir sakincasi varmi ignelerle beraber faydali bilgiler icin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…