kızlar size bi şey soaracam ben ataş ölçerek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum benim adetler çok düzensiz olduğu için kaç gündür 36.0 36.1 35.9 falandı bugün sabah 35.4 tü benbir kaç dakika sonra ölçtüm 35.6 falan oldu sizzce yumurtlama zamanı mı bile n varsa yardımcı olsunnn lütfennnnnnnnnnnn
canım benim 3. gün transfer edildi. kaç hücreli olduğunu hemşireye sordum bilemedi, doktora da sormayı unuttum. merak etme gezmiyorum evin içindeyim sadece ...
canım benim 3. gün transfer edildi. kaç hücreli olduğunu hemşireye sordum bilemedi, doktora da sormayı unuttum. merak etme gezmiyorum evin içindeyim sadece ...
Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamamıstım...Bende Ankaraya gittim ve dün ilk iğnemi oldum şu an grip gibiyim bide midem bulanıyor sizlerde bu iğnelerden yan etki gördünüzmü paylaşıtsanız çok sevinirim bide bu dönemde dikkat edilmesi gereken birşey varmı gerçi doktor normal hayatına devame et dedi ama....Bu süreç nasıl geçicek hiç bilmiyorum çoook heycanlıyımmm
ben kadıköy şifaya gidiyorum,orada dr.engin enginsu var,şuan memnunum,çok konuşkan bir dr.kafamızdaki herşeyi soruyoruz ,uzun uzun da bıkmadan konuşuyor,eşimde sprem hareket azlığı vardı,aslında normalde olabilir ama ihtimaliniz biraz düşük dedi,biz de yeterince stres yapmaya başlamıştık,ilk tüp bebek denememiz olacak bu,25 haziranda lucrin iğneleriyle başlıcam,hepimiz için hayırlısı olsun...
listeden baktım da senin de ilk galiba,brüksel' de ...:44:
hayırlısı olsun sen anadolu yakasında oturuyosun ben diğer taraftayım.bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum inanılmaz iyi ilk defa böyle bi doktorla karşılaştık en sonunda buldum doktorumu.tabi prof olması da bizi cezbetti.eğer bu tarafta olsaydın kesinlikle bu doktora git derdim.kısmet inş bizlerde annelik duygusunu tadarız
Merhaba arkadaşlar,
benide listenize alın lütfen . yarın transferim yapılacak ve 2. denemem ,sorun bende ki rezerv azlığı , ve iişşalh bu sefer olucak , test tarihim 1 temmuz olacak :)
işallah listenin yarısından çoğunda sonuç kısmı hamillerle dolarrr taşar :))
Kızlar bugun kimsecikler yok fazla turtimin sonucunu merak etmiyolar herhalde
walla merak ediyoruz ama ne oldu acaba sonucu insallah olumlu sonuc almistir:18:
iğneler nedeniyle grip hiç olmadım.. hormonlar çılgına döndüğü için inişli ve çıkışlı duygu halin olabilir. eşinin sana destek olması çok önemli.. o inişli ve çıkışta asabiyette gereksiz reaksiyon vermeden tüm yükünü taşıyabilmeli.. bbirde acayip dalgın oluyorsun.. ben pırlanta küpemi kaybediyorsum çok şans eseri döndü.. şaşkın ve pelte gibi onun için en iyisi idinlenmek ve bol bol komedi filmi izlemek gülmek iyi geliyor..
aslında sen neyi seviyorsan onu yap.. derimm.. sonuçta seni mutlu eden şey önemli... doktorum bu hormonlar nedeniyel kendinize kendiniz bile şaşıracaksınız demişti..
beslenirkende kabız olmamaya dikkat et. ben sağa dönenen bakteriler içerek "symbo lact" kullandım hemoopatik almanyadan.. hiç kabızlık çekmedim. transfer sırasında bence bu çok önemlii..
kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?