2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hemşerim geçmiş olsun..Altından kalkmak çok zor bu yükün..Kim ne derse desin üzüleceğin kadar üzülüyorsun..Hiçbirşeyde hevesin kalmıyor.Topiğe girmek istememeni çok iyi anlıyorum ki test günümden bu yana belki bu ikinci yazışım.Ben de artık bir sebep kalmadığını düşünmüştüm kendimce ama sonradan arkadaşlarımı merak edeceğimi düşünmemişim.Şİmdi yazmaya gücüm yetmese de arasıra girip okuyup bilgi alıyorumm.Birşeylerin yolunda gittiğini görünce en az onlar kadar seviniyorum..Napalım...Bu daha 1...Biliyosun 60 kişilik listemizde nelerle uğraşan dostlarımız var...Allah ım hepimize kolaylık versin.Topluca ettiğimiz dualarda bile hep demedik mi hayırlı,sağlıklı evlat diye.....Rabbimin bildiği varmış meğer...

sıradaki arkadaşlara 100 Ayetel Kürsi okudum, eklersiniz.
Dualara devam ederim, okudukça da söylerim.
İsyan yok... durmak yok... yola devam

arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız.turtim hakkımızda hayırlısı olsun tabiki zor ama ne yapalım rabbim de bizi böyle imtihan ediyor.ben ilk tüp bebek denememi 2004de yaptırdım ve 45 günlük düştüler.o zaman o kadar isyan ettim ki.sonra 6 yıl ara verdim o cesareti kendimde bulamadım.eylül ayında tedavi için başladığımızda genetik tahliller falan yaptırdık ve eşimde kromozom eksikliği çıktı.doktorun dediğine göre normal da hamile kalabilirsin sen adetim gecikti sanırsın ama embriyo sağlıksız olduğu için vücudun atar dedi.ve düşen tüp bebeklerede gnetik araştırma yapılmamıştı.muhtemelen onlarda sağlıksızdı.şimdi allahıma bin şükür diyorum beni evladımla sınamadı.rabbim hakkımızda hayırlısını sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.benim bu ikişer ay arayla 3.yumurta toplatmam 9 tane dondurulmuş embriyom var bakalım bunda kaç olacak sonra genetiğe bakılacak eğer sağlıklı varsa transfer edilecek yoksa transfer bile edilmeyecek.ben ne diyyim bende hiçbir problem yok.ama rabbim de benim sabrımı deniyor inşallah sonunda bizimde yüzümüz gülecek.rabbim tüm isteyenlere sonrada bizlere sağlıklı sıhhatli ana baba sözü dinleyen evlatlar nasip etsin.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

canım amh senın kaln rezerv durumun hakkında daha net bilgi veriyor, sen bir yaptır bakalım bencedoktorunada söyle.dhea bana 2 ayda etkısını gostermedı sanırsam , bakalım ne olacak ,senın 6 ay süper dhea için hadi hayırlsııs işallah hepimize yaa.
benım açıkcsı ılaçlar çokkk pahalı tututtu sana şöle söyleyım sadecee ılaçlar 3.200 tl oldu. sen haberdar et gelışmelerden

slm efsune ,
ben bu sefer baya yuksek dosda ılaç kullandım 10 gun boyunca f-gonal f 459 menepur 159 ilk beş gun femere kullandım , sonucuna 3 yumurta 2 sı dollendı , bırının gelısımı devam edıyor bugun trasfer yapıldı.bu 2. denemem ve yedıepede tedevı goruyorum , doktorum çok ılgılı , evet bız doktorlar ıcın ne yazıkkı uğraşmaya değmez , zor hasta gurubundayız . ama ne yapalım denıycez care yok . benım amh 0.2 ,sanırım benımkınden daha dusuk değildır amh ın . benım baya baya dusuk ama yıne de umut var. bır de dhea kullanıyorum ,sonuç olumsuz olursa da yıne devam edecegım kullanmaya sende dokotruna sor bır cunku yumurta kalıtesını ıyıleştırıyormuş.ıste boyle . sende durum ne sen kaç yaşındasın deneyımlerın ve amh kaç ? sen nereye gıdıyorsun

slm heysem,
ben 42 yaşındayım. ve gül lütfen benim amh 0,1 yani seninkinde de kötü...
ist yaşıyorum bu sefer ankaradaki genart ta yaptırdım.. dheayı 2 ay kullandım. çenemde sakalım çıktı..
2007 de bahçecide 4 yumurta oluştu tek embryo tarnsferi yaptılar tuttu düştü..
ama o zaman amhyı yapmadılar. çok ilaç yüklemesi oldu..
bu sefer ise aysun hoca 300 doz puregon, 150 doz menegon verdi.. sonrada yumurta gelişimine fren yaptıran cetrotide ve çatlatma ovitrelle..
3 yumurtadan 2 si boş biride m2 kalitesi olduğundan 1 gün beklettiler sonra döllenme oldu ve arkadan geldi biraz yavaş aheste çekti kürekleri ve transfer oldu..

SANA ÖNERİM BUGÜN VE YARIN BOL BOL KOMEDİ FİLMİ İZLE..
(almanayda çalışma grubunda komedi izleyenlerde tutunma oranı yüksek)
zaten transferden 48 saat içinde tutundu tutundu... ben 4 gün pek dolaşmadım yemek ve lavabo için kalktım.. ve bol yumurta tükettim..
yumurta doğurganlığın simgesi..

senin için hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum..
benim sonuç 25inde bakalım rast gele..

arkadaşlar banada dheayı vermişti doktorum baş ağrısından geberdim.ve kestik.o ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuş sanırım.sizede yan etki yapıyor mu.bir de benim yumurta problemim yok ki niye verdiler acaba.

selam,
"wheat germ oil" diye birşey var. amerikada yumurtalık kalitesi için veriyorlar.. dhea ile birlikte veriyorlar.. aysun baltacı doktum dheayı verimişti. sonra ben üstüne onuda günde 1 tane aldım ama maşallah istahım açıldı..
dhea aynı zamanda rahim içinde kan akışınıda hızlandırıp oksijen almasını sağlıyor..

cnm bugün dr dan geldim ve tedaviye bugün itibariyle start verildi ilk iğnemi acıbademde yaptılar c.tesi tekrar çağırdılar sonunda bende başladım ya içimde acayip bir mutluluk var kızlar hiç hastalamıycam sanıyodum ama dr um herşeyin yolunda gittiğini söyledi benim tedavim 10 gün sürecekmiş pkolu olduğum için artık Allahtan hayırlısı rabbim alnımda neyi yazdıysa onu yaşıycaz

canım 1 adet yasin ekler misin?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:22 okundu

Kalan:122

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

guzelsoy gözün aydın .tedavin hayırlı olsun? ganal f kaç doz başladı şahin bey?

Gunaydin kizlar. nasilsiniz? Benim4. gunum ve dun aksamve bu sabah regl sancisi gibi sancilarim oldu Umarim regl olmam.

günaydın cnm.oluyo bazı değişik agrılar cnm takılma bunlara aklına kötü şeyler getirme allah hakkında hayırlısını versin..kasık,bel agrıları iğne batması gibi agrılar olabiliyo.

Merhaba kizlar,
ben kendimi cok kötü hissediyorum ya normalde bugün transferim vardi cikarilan 3 emriyodan biri iki hücreli kalmis geriye kalan ikiside henüz blastosit evreye ulasamamis morula evresindelermis yarina bekliycez bakalim blastosit evresine ulasabileceklermi dediler eger ulasirlarsa transferiniz yarin yapalim ulasamazlarsa iptal edecegiz dediler cok korkuyorum neolur dua edin benim icin hani bu emriyorlar kaliteliydi ya 6.günde transferi yapilan kimse varmi yada duyan varmi?

Canim benimde transferim 6.gun oldu. PGT testi yaptirtmak zorunda kalmistim , bu yuzden mecburen blastosit evresine gecilmesi beklendi. 11 dollenen yumurtadan 8 'i ancak blastosite gecebildi, onlardan da 6 tanesi kaliteli oldu. 2sini pazartesi transfer ettiler dordunu dondurttuk. Okudugum kadari ile blastosit de yapilan transferlerin sannsi daha yuksekmis. Cunku o zamana kadar kalan embriyonun saglikli olma sansi daha yukseliyormus. Seninkiler de insllah ulasir canim dualrim seninle. Blastosit de olanlarin sansi daha yuksek insllah senin de bebislerini transfer ederler.

Insallah canim ama normalde bugün blastosit evresine ulasmis olmalari lazimdi beni asil korkutan o biraz yavas gelisiyorlarmis ve ilk iki transferiminde emriyolarin yavas gelisim göstermesinden dolayi tutunmamis olabilecegini söylediler bana ama esime genetik test yapildi herhangi bir sorun bulunmadi...
Offf Allahim hakkimda hayirlisi neyse onu ver ya Rabbim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…