canım senin durumun da eh işte benim kalitesiz ama şunu unutma bir yumurta için savaşanlar var maşallah bize
benim amh ye bakılmadı benim hiç ya neden ki benim fsh 12 14 16 degişiyor adetlerim düzenli ama azaldı tabi dhea içince güzel oluyorum
benimde ikinci deneme benim ilkinde düşük dozdu ama ve fostimon kullandılar lucrinle sonra başka özele gittim olurmu gonal dediler aman şaşırdım yok fostimon ucuzmuş neymiş şimdi ne kullancaklar bakalım sonuçta devlet hastanesi bu sefer parayla işleri olmuyor degilmi ben 4 temmuda başlıyorum inş. döllenme olacakmı
birde dhea 25 kullanıyorsun degilmi günde 3 alıyorum iyi sonuç için 6 ay diyorlar eee benimde altı oldu zararıda çok ya kıllanma of mide
benimde yumurta rezervi azlığım var. amh çok düşük..
heysem birşey sormak istiyorum?
sen hangi ilaçları kullandın. nerede yaptırdın ve kaçıncı denemen?
çünkü bizim gibilere ayrı ilaç ve takip yapıyorlar...
slm efsune ,
ben bu sefer baya yuksek dosda ılaç kullandım 10 gun boyunca f-gonal f 459 menepur 159 ilk beş gun femere kullandım , sonucuna 3 yumurta 2 sı dollendı , bırının gelısımı devam edıyor bugun trasfer yapıldı.bu 2. denemem ve yedıepede tedevı goruyorum , doktorum çok ılgılı , evet bız doktorlar ıcın ne yazıkkı uğraşmaya değmez , zor hasta gurubundayız . ama ne yapalım denıycez care yok . benım amh 0.2 ,sanırım benımkınden daha dusuk değildır amh ın . benım baya baya dusuk ama yıne de umut var. bır de dhea kullanıyorum ,sonuç olumsuz olursa da yıne devam edecegım kullanmaya sende dokotruna sor bır cunku yumurta kalıtesını ıyıleştırıyormuş.ıste boyle . sende durum ne sen kaç yaşındasın deneyımlerın ve amh kaç ? sen nereye gıdıyorsun
arkadaşlar banada dheayı vermişti doktorum baş ağrısından geberdim.ve kestik.o ilaç yumurta kalitesini arttırıyormuş sanırım.sizede yan etki yapıyor mu.bir de benim yumurta problemim yok ki niye verdiler acaba.
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE|Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu
61|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
ben dheadan 3 tane zor içtim geberdim ba ağrısından sonra doktorum içme dedi.şu an içmiyorum.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:21 okundu
Kalan:123
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Gunaydin kizlar. nasilsiniz? Benim4. gunum ve dun aksamve bu sabah regl sancisi gibi sancilarim olduUmarim regl olmam.
Merhaba kizlar,
ben kendimi cok kötü hissediyorum ya normalde bugün transferim vardi cikarilan 3 emriyodan biri iki hücreli kalmis geriye kalan ikiside henüz blastosit evreye ulasamamis morula evresindelermis yarina bekliycez bakalim blastosit evresine ulasabileceklermi dediler eger ulasirlarsa transferiniz yarin yapalim ulasamazlarsa iptal edecegiz dediler cok korkuyorum neolur dua edin benim icin hani bu emriyorlar kaliteliydi ya6.günde transferi yapilan kimse varmi yada duyan varmi?
Gunaydin kizlar. nasilsiniz? Benim4. gunum ve dun aksamve bu sabah regl sancisi gibi sancilarim olduUmarim regl olmam.
Canim benimde transferim 6.gun oldu. PGT testi yaptirtmak zorunda kalmistim , bu yuzden mecburen blastosit evresine gecilmesi beklendi. 11 dollenen yumurtadan 8 'i ancak blastosite gecebildi, onlardan da 6 tanesi kaliteli oldu. 2sini pazartesi transfer ettiler dordunu dondurttuk. Okudugum kadari ile blastosit de yapilan transferlerin sannsi daha yuksekmis. Cunku o zamana kadar kalan embriyonun saglikli olma sansi daha yukseliyormus. Seninkiler de insllah ulasir canim dualrim seninle. Blastosit de olanlarin sansi daha yuksek insllah senin de bebislerini transfer ederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?