2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:22 okundu

Kalan:122

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

slm arkadaşlar,
umarım herkesin güzel gidiyordur tedavisi. benım bugun ransferın 2.gunu idi. prgestran için iğne vuruluyorum hergün ,sabahları jel akşamları iğne sizde de varmı bu uygulama . iğneler çok çok fena yaaa. geçen seferde vermşti doktor tabledini istedim iğne kadar etkili değil imişiğneye devam ne yazıkki öyle ki bir süre sonra zor oturur hale geliyorum . offf işallah çektğimiz acıların karşılığını bebişlerimizle alırız arkadaşlar. bir kan pıhtılaşması için hem coraspirin hemde hergün kolladan cilt altı bir iğne oluyorum . bir bende mi var bu kadar ilaç diye kuşkuya düştüm?

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu
16|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
17|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
18|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|kelid_85|||||||Okundu
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
55|symrna35||Haziran|||||Okundu
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
61|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|kelid_85|||||||Okundu
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
55|symrna35||Haziran|||||Okundu
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
61|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Tablo cok guzel olmus ellerinize saglik
Size birsey soracam. Bende renksiz akinti var. Sizlerde de transfer sonrasi oldu mu? Progestoren jelin beyaz akintisi disinda su gibi renksiz bir akinti.

Tablo cok guzel olmus ellerinize saglik
Size birsey soracam. Bende renksiz akinti var. Sizlerde de transfer sonrasi oldu mu? Progestoren jelin beyaz akintisi disinda su gibi renksiz bir akinti.

evet bende de var günde 3 kere feln çamaşır değişiyorum... ince ped yerine doktor pamuklu çamşırını sık değiştir dedi...

crnone jelin akından farklı şeffaf bir su gibi gelen...

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide eklerseniz sevinirim umarım listedeki herkesin karşısında tek tek hamiş yazılarını görürüz.
Ben yarın iğnelere başlıyorum.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.Eşimden tesa ile sperm bulundu ve donduruldu.Mayıs ayında ilk denemem oldu ama malesef tutmadı.Bu ay tekrarlayacağız inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Bu zorlu yolda birbirimize destek olalım hepinize kolay gelsin

Hosgeldin canim aramiza... Tedavin hayirli olsun canim...

careful çok haklısın, biz çalışan insanların stresten uzak durması gerçekten çok zor, bunun için ya işten izin alıp evde olmayı denemeliyiz yada iş arkadaşlarımızdan yardım istemek zorundayız, hoş ben evde 1 hafta tatil yaptısamda tutmadı çünkü tutmayacağını düşünüyordum ve ilk denememde mavio biliyor hiç dikkat etmemiştim bile, çünkü kimse bilmiyordu tüp bebek denediğimi ama tutmuştu sonunda alındı tabi buseferde çok dikkat ettim üstüne titredim resmen ama olmadı işte, kısmet yaa, bak şimdi iki embriyo koyacaklar, belki kısmetimde ikizlerim vardırda o yüzden olumsuzluklar yaşadım önce diyorum ve böyle olacağını başından beri biliyordum, başından beri kesin ikizlerim olacak düşüncesindeyim ve bunun olacağına okadar çok inanıyorumki arkadaşım.

inşalah sendede hiç bişiy sıkıntı olmaz, stresten uzak kalmak gerçekten çok zor ama sen elinden geleni yap.

ha arkadaşlar birde transferden sonra yatakta yatma şeklinizi çok merak ediyorum, sırt üstümü, yan mı, yani nasıl yatmalıyız bilmiyorum, tek bildiğim yatarken uzanmamak ve gerilmemek, karnımızı kasacak hareketler yapmamak

Günaydın kızlar..

yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)

:18::18:

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:22 okundu

Kalan:122

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

günaydın hayırlı cumalar canlarım

yeni gelen arkadaşlar hg.niz
heysem kuzum bende kullanıyordum prog.igne bebegin tutulması için şart adeti geciktiriyor ona göre ben ona aldanmıştım yıkıldım ay adet olmadım demiştim nerden bileyim o ignenin tuttugunu ah kafam ah
kan pıhtılaşması için bende vurunuyordum kuzum mecburuz buna biliyorsun aynı saattte vurun canım

ewest inş. saglıklı yumoşların olur

kızlar birimiz hepimiz hepimiz birimiz için en yakın kardeşler bile anlamıyor bizi

buraya üye olduktan sonra daha cesaretli oldum tüp bebek tedavisi ve aşamaları hakkında İYİ Kİ VARSINIZ KIZLAR :79:

ay evet ya insan çok stresluyo.ben ilk denememde transfer sonrası 12 gün boyunca sabah 5:30-6:00 gibi kalkıyodum uyku nedir bilmedim zaten hep evdeydim evden hiç çıkmadım banyo bile yapmadım valla ama olmadı tabi.12 günü 24 gün gibi yaşadım resmen çok zor geçmişti ama inşallah şimdi yapmıcam bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…