2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok haklısın canım ben o kadar değişmiştim ki bir magazada çalısan kızın üzerine yürüdüm ki bu benm en son cocukken yaptıgım birseydir.en fazla cocukken baska br cocugu itmşimdir yani o derece.eşim zor tutmustu.o da zaten bendeki değişimi çok net gördüğü için hep huyuma gidiyordu.

h.b canım cevap yazdım canım:) gece yatak odasından giriyorum orada internet pek çekmiyor delirtiyor beni..

herkese slm bu arada nasılsınız?

mrb canım

Kızlar merhaba,
Sonucu şimdi aldım, benimde negatif.. Tüm tedavisi süren arkadaşlarımın hakkında hayırlısını olmasını dilerim.. Ben topiğe tekrar girmiycem.. Olumsuzluklardan çok etkilendim üzüldüm.. Akşamüstü doktorla görüşmemiz var, ona göre dönücez.. Kendinizeeeee çooook iyiii bakın..

merhaba sonucuna cok uzuldum insallah diger tedavilerde poziitif sonuc alirsin hakkinda hayirlisi olsun.....

canim bende uzuldum seni merak etmistik hepimizin hakkinda hayirlisi insallah... topige arasira gel bence canim burada birbirimizi daha iyi anliyoruz ... kendine iyi bak Allaha emanet ol

ya ne oldu bu topiğe ben çok üzüldümm

ahh turtimmm ....
evrenin verdiği mesajı anlamak çok zor..
anlamayadağım içinde içten bir kızgınlık dalgası geliyor... ama tüm bu olumsuzluklar ile baş edebilecek kapasitede kadınlarız...
bir dokunuş olsa ve büyük resimde bu ne anlama geliyor söylese ve biz bu olanlar ile baş edebilsek..

şansın gelecek sefere bol olsun...

acayip bir regl ağrısı çekiyorum.. daha önce böyle olmamıştı.. 2 gündür..karnım eski dönemlerdeki gibi ağrıyor..birde miğdem buradayım diyor.
sonucu olumsuz olan arkadaşalrda böyle bir deneyim varmıydı..

canim cok uzuldum insallah hayirlisi herseyin uzulme ins diger tedevinde olumlu sonuc alirsin

slm ,
bende 33 yaşındayım , ilk denemede az doz ilaç ile tek yumurta oluştu ama negatif sonuç.bu sefer yüksek dosda ilaç verdi doktorum ona rağme 3 yumurtam oldu , 2 si transfer edilecekti ancak bugün transfere gittiğimde birinin gelişimin durduğunu öğrendik . tek bir tane trasfer edildi. bakalım ne olucak allah hayırlsını versin ya hepimize. senin 11 adet baya iyi ama kalite de önemli.
bende 2 aydır dhea kullandım fsh baya düşmüştü. kullan faydasını göreceğine inanıyorum sonucum negatif olursa ben de 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum , ancak sonuc negaitf olursa bu tüp bebek olayını 3-4 ay bir daha denemek istemiyorum . belkide normal yolladan olur . allah hepimize hayırlsını verssin. sen daha önce hiç denedin mi peki ?

bende tam bir adet agrısı vardı bu herkesdemi oluyor bilmem ama benim zaten adet döneminde hep bulantım olur

turtim kuzum diyecek kelime yok

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu
61|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

benimde yumurta rezervi azlığım var. amh çok düşük..
heysem birşey sormak istiyorum?
sen hangi ilaçları kullandın. nerede yaptırdın ve kaçıncı denemen?
çünkü bizim gibilere ayrı ilaç ve takip yapıyorlar...

turtimm cnm çok üzüldüm.cnm ya ne diyecegimi gerçekten bilmiyorum.allah hakkımızda hayırlı olanı versin cnm üzme kendini.
arada gel yine habersiz bırakma bizi.

Benim dr um bana 36 derce yada 35 lerde olursa lh hormonun yükselmeye baslmistir demisti yani yumrtalama hormonu, sana tavsiyem ben türkiyede 7 paket ovitrel test almistim bu test paketinin icinde yaklsasik 10 tane oluyor ayni hamilelik testi gibi yapiliyor her gün sabah tekrarlaniyor taki pzitif cikana kadar pozitif cikitigindan itibaren iki gün icerisinde yumurta rahime düsüyor. Bi dene istersen...

canım senin durumun da eh işte benim kalitesiz ama şunu unutma bir yumurta için savaşanlar var maşallah bize

benim amh ye bakılmadı benim hiç ya neden ki benim fsh 12 14 16 degişiyor adetlerim düzenli ama azaldı tabi dhea içince güzel oluyorum

benimde ikinci deneme benim ilkinde düşük dozdu ama ve fostimon kullandılar lucrinle sonra başka özele gittim olurmu gonal dediler aman şaşırdım yok fostimon ucuzmuş neymiş şimdi ne kullancaklar bakalım sonuçta devlet hastanesi bu sefer parayla işleri olmuyor degilmi ben 4 temmuda başlıyorum inş. döllenme olacakmı
birde dhea 25 kullanıyorsun degilmi günde 3 alıyorum iyi sonuç için 6 ay diyorlar eee benimde altı oldu zararıda çok ya kıllanma of mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…