arkadaslar tedavi surecindeyken deniz havuza filan girebiliyormusun bilen varmi?
tülaycım cnm hoşgeldin.msj attım sana gördünmü?
Bana igneleri kullanirken dikkat etmen gereken hicbirsey yok demisti doktorum
iğneler nedeniyle grip hiç olmadım.. hormonlar çılgına döndüğü için inişli ve çıkışlı duygu halin olabilir. eşinin sana destek olması çok önemli.. o inişli ve çıkışta asabiyette gereksiz reaksiyon vermeden tüm yükünü taşıyabilmeli.. bbirde acayip dalgın oluyorsun.. ben pırlanta küpemi kaybediyorsum çok şans eseri döndü.. şaşkın ve pelte gibi onun için en iyisi idinlenmek ve bol bol komedi filmi izlemek gülmek iyi geliyor..
aslında sen neyi seviyorsan onu yap.. derimm.. sonuçta seni mutlu eden şey önemli... doktorum bu hormonlar nedeniyel kendinize kendiniz bile şaşıracaksınız demişti..
h.b canım cevap yazdım canım:) gece yatak odasından giriyorum orada internet pek çekmiyor delirtiyor beni..
herkese slm bu arada nasılsınız?
Kızlar merhaba,
Sonucu şimdi aldım, benimde negatif.. Tüm tedavisi süren arkadaşlarımın hakkında hayırlısını olmasını dilerim.. Ben topiğe tekrar girmiycem.. Olumsuzluklardan çok etkilendim üzüldüm.. Akşamüstü doktorla görüşmemiz var, ona göre dönücez.. Kendinizeeeee çooook iyiii bakın..
Kızlar merhaba,
Sonucu şimdi aldım, benimde negatif.. Tüm tedavisi süren arkadaşlarımın hakkında hayırlısını olmasını dilerim.. Ben topiğe tekrar girmiycem.. Olumsuzluklardan çok etkilendim üzüldüm.. Akşamüstü doktorla görüşmemiz var, ona göre dönücez.. Kendinizeeeee çooook iyiii bakın..
ya ne oldu bu topiğe ben çok üzüldümm
Kızlar merhaba,
cgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
castamo yumurtluyorsun kuzum yanlış bilgilendirmek istemem yükselişe geçmiş zaman kaybtme bugün ve yarın yaramzlık yap ve ateş ölçmeyide bırakma sakın bakalım nasıl gidyor düşüşe geçecekmi
heyse hg canım bendede rezer azlıgı vardı ikinci denemem bu sen deki durum nasıl ilk ve ikinci kaç yumurta ne kullandın eşinde sorun varmı
ben yaş 33 11 yumurtadan 7 iyi ama döllenme olmamaıştı kalitesiz miş o yüzden şimdi 6 aya kadar dhea25 kullandım hala kullanıyorum
acayip bir regl ağrısı çekiyorum.. daha önce böyle olmamıştı.. 2 gündür..karnım eski dönemlerdeki gibi ağrıyor..birde miğdem buradayım diyor.
sonucu olumsuz olan arkadaşalrda böyle bir deneyim varmıydı..
slm ,
bende 33 yaşındayım , ilk denemede az doz ilaç ile tek yumurta oluştu ama negatif sonuç.bu sefer yüksek dosda ilaç verdi doktorum ona rağme 3 yumurtam oldu , 2 si transfer edilecekti ancak bugün transfere gittiğimde birinin gelişimin durduğunu öğrendik . tek bir tane trasfer edildi. bakalım ne olucak allah hayırlsını versin ya hepimize. senin 11 adet baya iyi ama kalite de önemli.
bende 2 aydır dhea kullandım fsh baya düşmüştü. kullan faydasını göreceğine inanıyorum sonucum negatif olursa ben de 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum , ancak sonuc negaitf olursa bu tüp bebek olayını 3-4 ay bir daha denemek istemiyorum . belkide normal yolladan olur . allah hepimize hayırlsını verssin. sen daha önce hiç denedin mi peki ?
kızlar size bi şey soaracam ben ataş ölçerek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum benim adetler çok düzensiz olduğu için kaç gündür 36.0 36.1 35.9 falandı bugün sabah 35.4 tü benbir kaç dakika sonra ölçtüm 35.6 falan oldu sizzce yumurtlama zamanı mı bile n varsa yardımcı olsunnn lütfennnnnnnnnnnn
slm ,
bende 33 yaşındayım , ilk denemede az doz ilaç ile tek yumurta oluştu ama negatif sonuç.bu sefer yüksek dosda ilaç verdi doktorum ona rağme 3 yumurtam oldu , 2 si transfer edilecekti ancak bugün transfere gittiğimde birinin gelişimin durduğunu öğrendik . tek bir tane trasfer edildi. bakalım ne olucak allah hayırlsını versin ya hepimize. senin 11 adet baya iyi ama kalite de önemli.
bende 2 aydır dhea kullandım fsh baya düşmüştü. kullan faydasını göreceğine inanıyorum sonucum negatif olursa ben de 2 ay daha kullanmayı düşünüyorum , ancak sonuc negaitf olursa bu tüp bebek olayını 3-4 ay bir daha denemek istemiyorum . belkide normal yolladan olur . allah hepimize hayırlsını verssin. sen daha önce hiç denedin mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?