aynısı bana da oldu, umuyorum normaldir.
Merhaba kizlar,
ben kendimi cok kötü hissediyorum ya normalde bugün transferim vardi cikarilan 3 emriyodan biri iki hücreli kalmis geriye kalan ikiside henüz blastosit evreye ulasamamis morula evresindelermis yarina bekliycez bakalim blastosit evresine ulasabileceklermi dediler eger ulasirlarsa transferiniz yarin yapalim ulasamazlarsa iptal edecegiz dediler cok korkuyorum neolur dua edin benim icin hani bu emriyorlar kaliteliydi ya6.günde transferi yapilan kimse varmi yada duyan varmi?
aslında septom olarak regl ağrısı içimi karartıyor.. korkumu körüklüyor. ben şuanda hem regl ağrısı gibi bir ağrı birde miğde bulantısı yaşıyorum..
25 haziran günü sabah kan vereceğim akşam 18 de sonuç çıkacakmış..
nedense diğer denememde tutanda da hafif regl ağrım olmuştu. tutmayanda da olmuştu.. kafam karışık((((
embryolar bazan arkadan geliyorlar... pozitif düşün lütfen.. zaten artık kendime soruyorum her birşeyi eğer olumsuz ise bilmek çok mu iyi diye???
sonuçta sendeki moral çökkünlüğü vücudunun savunma sisitemini düşürüyor.. onun için morali dik tutt... transfer olursa eğer embryonun sağlıklı anneye ihtiyacı var...:)))))))))))))))
Canim bazen esim bana çok fazla pozitif oldugum icin kiziyordu bugünde cok negatif düsündügüm icin kiziyor birazda sanirim sabrimin sonlarina gelmeye basladim :) Ama yazdiklarin beni gülümsetmeye yetti tesekkür ederim...
Umarim yarin transferim gerceklesir ben 3 transfer edilmesini istiyordum ama bana ikiside yeter hatta biride yeter insallah yarina kadar hersey yolunda gider...
Bu regl sancisi gibi sancilar benim de canimi sikiyor. Ama negatifi alana kadar umudmuzu hicbir sekilde kaybetmemeliyiz. Benim ilk denemem hic bir deneyimim yok. Ama daha evvel normal yolla 3 gebelik oldu. Biri dis gebelik 1 kimyasal, 1 dusuk. Bende genetik sorun oldugu cikti 9pq bisi:) Ondan pgt yaptirtip en iyilerini sectik ama yine de garantisi yok. Daha evvelden 3 kere bebisleri kaybettigimden cabuk moralim bozuluyor. Digerleinin hepsinde regl sancim olmustu o yuzden korkuyorum. Ama umudumuzu hic kaybetmemeliyiz, hep pozitif dusunmeye calismaliyiz. Ben film seyrediyorum evde , baska seylerle ugrasmayi deniyorum:) 100de100 basarili olamiyorum tabii:)Ama elimden gelenin en iyisini deniyorum. Poztifligi elden birakmamaliyiz. Elden de baska birsey gelmiyor zaten
bir keresinde şöyle birşey okumuştumto imajinasyon diye birşey..
zihninde düşüklerini değilde eğer kendini hamile hayal edersen..
zihninede hamile sevgi çağlayanı nakşedersen beyin gerçekle sanalı ayrıt edemediğinden vücut hamile gibi kendini algılarmış ve embryo daha çabuk tutunurmuş..
araştırma varmı bilmiyorum..
ama bunu denemiştim ve tek embryo tutmuştu:)))) hatta oranı %10 veriyordu kilinik tıpçılar...
kilink tıpçılara illet oluyorum ara sıra....
evet kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım, işte bu düşünce gücü ve düşünce gücü die bişey var, bunu kendimde çok deniyorum, eğer inanıyorsam oluyor , inanmıyorsam olmuyor. ilk denememde hamile olduğumu düşünüyordum ve okadar çok inanıyordumki, bebeğimle hep konuşuyordum, tuttu ancak; ikinci denememde tutmadığını düşündüm ve öyle olduğuna inandım, ne yapsamda bu düşüncemi değiştiremedim ve tutmadı, bu sadece bebek olayında değil arkadaşlar başka şeylerdede öyle, örneğin iş görüşmesinemi gidiyorsun olacağına inanırsan gerçekten o iş görüşmesini kazanıyorsun, birinden telefonmu bekliyorum, geleceğine kendimi okadar çok konsantre ediyorumki o beklediğim telefon muhakkak geliyor. gerçekten bunu kendinizde deneyin, herşeyin olumlu olacağına inanın ve olsun inşallah.
merhaba arkadaşlar..benim de bugün yumurtalarım toplandı,eğer bir aksilik çıkmazsa pazar günü transfer olacak inşallah..Allahım herkesin yardımıcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?