2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aynısı bana da oldu, umuyorum normaldir.

aslında septom olarak regl ağrısı içimi karartıyor.. korkumu körüklüyor. ben şuanda hem regl ağrısı gibi bir ağrı birde miğde bulantısı yaşıyorum..
25 haziran günü sabah kan vereceğim akşam 18 de sonuç çıkacakmış..
nedense diğer denememde tutanda da hafif regl ağrım olmuştu. tutmayanda da olmuştu.. kafam karışık((((

embryolar bazan arkadan geliyorlar... pozitif düşün lütfen.. zaten artık kendime soruyorum her birşeyi eğer olumsuz ise bilmek çok mu iyi diye???
sonuçta sendeki moral çökkünlüğü vücudunun savunma sisitemini düşürüyor.. onun için morali dik tutt... transfer olursa eğer embryonun sağlıklı anneye ihtiyacı var...:)))))))))))))))

Bu regl sancisi gibi sancilar benim de canimi sikiyor. Ama negatifi alana kadar umudmuzu hicbir sekilde kaybetmemeliyiz. Benim ilk denemem hic bir deneyimim yok. Ama daha evvel normal yolla 3 gebelik oldu. Biri dis gebelik 1 kimyasal, 1 dusuk. Bende genetik sorun oldugu cikti 9pq bisi:) Ondan pgt yaptirtip en iyilerini sectik ama yine de garantisi yok. Daha evvelden 3 kere bebisleri kaybettigimden cabuk moralim bozuluyor. Digerleinin hepsinde regl sancim olmustu o yuzden korkuyorum. Ama umudumuzu hic kaybetmemeliyiz, hep pozitif dusunmeye calismaliyiz. Ben film seyrediyorum evde , baska seylerle ugrasmayi deniyorum:) 100de100 basarili olamiyorum tabii:)Ama elimden gelenin en iyisini deniyorum. Poztifligi elden birakmamaliyiz. Elden de baska birsey gelmiyor zaten

Canim bazen esim bana çok fazla pozitif oldugum icin kiziyordu bugünde cok negatif düsündügüm icin kiziyor birazda sanirim sabrimin sonlarina gelmeye basladim :) Ama yazdiklarin beni gülümsetmeye yetti tesekkür ederim...
Umarim yarin transferim gerceklesir ben 3 transfer edilmesini istiyordum ama bana ikiside yeter hatta biride yeter insallah yarina kadar hersey yolunda gider...

slm arkadaşlarr nasılsınız görüşmeyeli umarım herkesi hayatı sağlığı keyfi yerindedir ben eşim şehir dışında olduğu için nete giremiyorum ve dolayısıyla sizlerden ayrı kalıyorum ama aklım ve dualrım hep sizinle

zaten olacaksa biliyorsun 1 sperm bir yumurtadan oluyor...
şansı artırıyor fazla embryo.. ama bu şans hangi kapıdan girip çıkar allah bilir. onun için sabırdan çok bunu kendi iyliğim için istiyorum.diye kendine telkin yap..
senin için en iyisi olsun .. hakkına hayırlısı canım...

arkadaşlar pazar günü yumurtalarım toplanacak.rabbim yar ve yardımcımız olsun hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun inşallah.

bir keresinde şöyle birşey okumuştumto imajinasyon diye birşey..
zihninde düşüklerini değilde eğer kendini hamile hayal edersen..
zihninede hamile sevgi çağlayanı nakşedersen beyin gerçekle sanalı ayrıt edemediğinden vücut hamile gibi kendini algılarmış ve embryo daha çabuk tutunurmuş..
araştırma varmı bilmiyorum..
ama bunu denemiştim ve tek embryo tutmuştu:)))) hatta oranı %10 veriyordu kilinik tıpçılar...
kilink tıpçılara illet oluyorum ara sıra....

umarım herşey gönlünüzcedir arkadaşlar.bende herşey aynı değişen bir şey yok.beklemedeyim.iyi haberlerinizi almak dileğiyle.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
45|kelid_85|||||||Okundu
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
53|symrna35||Haziran|||||Okundu
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu
61|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

evet kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım, işte bu düşünce gücü ve düşünce gücü die bişey var, bunu kendimde çok deniyorum, eğer inanıyorsam oluyor , inanmıyorsam olmuyor. ilk denememde hamile olduğumu düşünüyordum ve okadar çok inanıyordumki, bebeğimle hep konuşuyordum, tuttu ancak; ikinci denememde tutmadığını düşündüm ve öyle olduğuna inandım, ne yapsamda bu düşüncemi değiştiremedim ve tutmadı, bu sadece bebek olayında değil arkadaşlar başka şeylerdede öyle, örneğin iş görüşmesinemi gidiyorsun olacağına inanırsan gerçekten o iş görüşmesini kazanıyorsun, birinden telefonmu bekliyorum, geleceğine kendimi okadar çok konsantre ediyorumki o beklediğim telefon muhakkak geliyor. gerçekten bunu kendinizde deneyin, herşeyin olumlu olacağına inanın ve olsun inşallah.

Kızlar , selam... Bugünlerde öyle yoğunum ki inanın burayı bile takip edemez oldum... Hepinizin iyi olduğunu umuyorum. Bir yazı okudum ve çok etkilendim arkadaşlar, yazı da diyor ki yapılan araştırmalara göre tüp bebek tedavisinde stres oranı aids ve kanser hastaları ile aynı seviyedeymiş. Ve stres oranıda embriyoların tutunmasında en etkili faktörlerden biriymiş...tedavilerde bu stres oranları olumsuzlukların en önemli nedeniymiş...onun için arkadaşlarım hepiniz kendinizi olabildiğince stresten uzak tutalım olur mu...
Benim cumartesi günü yumurtalarım toplanıyor, Allahtan hayırlısını diliyorum... haberdar ederim durumlardan sizi...

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:22 okundu

Kalan:122

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

merhaba arkadaşlar...
bugün opu işlemim yapıldı...çok şükür bunuda atlattık...
dualar bitmiş galiba çok üzüldüm ben hiç katılamadım...evde tadilat var ana boruları değiştiriyor site yönetimi her gün temizlik yapmaktan bıktım artık..bitmedi gitti...transfere kadar bitmezse ne yapcam bilmiyorum...

soway sen burdamısın?
sorularını cvpladım...

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz inşallah..hep beraber kuzucuklarımıza kavuşuruz inşallah..

selam kızlar, tedavisi devam eden arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun, bende dün hastalandım ve gelecek ay kaan hocanın orda başlıyorum, tabloda genart yazıyor ancak tam belli olsada büyük ihtimal kaan hocanın orda yaptırcam, umarım Rabbim utandırmaz..dualarınızı bekliyorum, gelecek ay devamlı yazarım inşAllah..bu ayda ne olur ne olmaz diye yumurta takibine başladım bugün..eşim menogon iğne kullanıyordu, çok şükür sayı 22 milyon olmuş, harekette %2şer ileri hızlı ve yavaş ileri çıktı ilk defa, ama hareketsiz %90 hala, hakkımızda hayırlısı, bu ayda son denememizi yapıcaz doğal olarak

slm kızlar nasılsınız?
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

düşünce gücü kesinlikle etkili ama malesef ben stresten bi türlü kurtulamıyorum:18: 8 haziranda gelmesi gereken adetim stres yüzünden bugün geldi artık 2.kutu lucrini aldım. Evde olmasa bile iş yerinde çok gergin oluyorum;eve gelince de gariban eşime sarıyorumYarın muaynem var inşallah sıkıntı olmaz da bir an önce tedavime devam edebilirim.Rabbim hepimize yardımcı olsun...

merhaba arkadaşlar..benim de bugün yumurtalarım toplandı,eğer bir aksilik çıkmazsa pazar günü transfer olacak inşallah..Allahım herkesin yardımıcısı olsun...

slm arkadaşlar bende bugün dr. gittim ve cumartesi yumurtam toplanacak ama hiç ümidim yok 2 tane yumurtam oluştu ebiriyo olupta gzel gelişirse dondurulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…