Günaydın kızlar..
yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)
:18::18:
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide eklerseniz sevinirim umarım listedeki herkesin karşısında tek tek hamiş yazılarını görürüz.
Ben yarın iğnelere başlıyorum.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.Eşimden tesa ile sperm bulundu ve donduruldu.Mayıs ayında ilk denemem oldu ama malesef tutmadı.Bu ay tekrarlayacağız inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Bu zorlu yolda birbirimize destek olalım hepinize kolay gelsin
Günaydın kızlar..
yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)
:18::18:
günaydın kızlar nasılsınız? herkese hayırlı cumalar.
YEDA VE EFSUNE Test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. Insallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:22 okundu
Kalan:122
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
sabah regl ağrısı çektimm .. miğdem kalktı, huzursuz ve gerginim....son haftada 3 kilo aldım.. birden şiştim. estrofem ile progesteron galiba..aşırıda yemek yiyorum....
bilinmezliğin ağırlığı ve sanki fırtına öncesi sessizlik...
umud ediyorum ama sonucun olumsuz olması ihtimalinide göz ardı edemiyorum.. aslında kokuyorum yaaaa...
ortaya karşık bir duygu durumuda mevcut... heyecan var korkuyla birlikte tevekkülle de beraber.....
sabah regl ağrısı çektimm .. miğdem kalktı, huzursuz ve gerginim....son haftada 3 kilo aldım.. birden şiştim. estrofem ile progesteron galiba..aşırıda yemek yiyorum....
bilinmezliğin ağırlığı ve sanki fırtına öncesi sessizlik...
umud ediyorum ama sonucun olumsuz olması ihtimalinide göz ardı edemiyorum.. aslında kokuyorum yaaaa...
ortaya karşık bir duygu durumuda mevcut... heyecan var korkuyla birlikte tevekkülle de beraber.....
Herkese merhaba, benim transferimin 6. Gunü ilk tup bebek dememem.crinone vajinal jel kullanıyorum iki gündür su gibi bir akıntım var renksiz kokusuz.aynı seyleri yasan var mı normal mı acaba?
Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?