2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Selam kızlar umarım herkesin tedavisi güzel gidiyordur. Benim yarın 10.gün kontrolüm var. Umarım
herşey iyi gidiyordur. Transfer tarihim belli olur. Dondurulmuşlarda 15.gün-18.gün arası transfer yapılıyormuş. Artık sabrım kalmadı beklemeye. Bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum.

inşallah canım allah yardımcın olsun kucağına alınca bu sıkıntılarımızın hepsi gececek

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|kelid_85|||||||Okundu
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
55|symrna35||Haziran|||||Okundu
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
61|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

hosgeldin canim, yasini,kacinci deneme, hangi merkezde yaptircani filan yazarsan sevinirim bu arada hayirlisiyla tedaviye baslarsin insallah...

arkadaşlar herkese merhaba.dün rahim filmi çekildi tek tüpüm kapalıymış çok çok üzüldüm.doktorum üzülme aşılamanın tutması düşük ama tüp bebek tutar çünkü rahim çok temiz dedi ve adetim gününü şaşırmazsa 2.günü yani temmuz 18 de tedavim başlıyo

YEDA VE EFSUNE Test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. Insallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.

hadi hayirlisi insallah birinci kalitede bol bol yumoslarin olur :)

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|kelid_85|||||||Okundu
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
55|symrna35||Haziran|||||Okundu
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
61|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor|Okundu
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
YEDA VE EFSUNE Test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. Insallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.

sabah regl ağrısı çektimm .. miğdem kalktı, huzursuz ve gerginim....son haftada 3 kilo aldım.. birden şiştim. estrofem ile progesteron galiba..aşırıda yemek yiyorum....
bilinmezliğin ağırlığı ve sanki fırtına öncesi sessizlik...

umud ediyorum ama sonucun olumsuz olması ihtimalinide göz ardı edemiyorum.. aslında kokuyorum yaaaa...
ortaya karşık bir duygu durumuda mevcut... heyecan var korkuyla birlikte tevekkülle de beraber.....

canım 7 tane yasin ekler misin?

pozitif cikacak insallah. Bizlerde heyecanla bekliyorum. Bu arada estrofem nedir? Benim doktorum vermedi bana. Ben sadece coraspin ve progestron jel kullaniyorum

kızlar ayetel kürsi listesi unutuldu mu? ben 50 daha okudum amam liste o kadar gerilerde kalmış ki bulamadım...

Herkese merhaba, benim transferimin 6. Gunü ilk tup bebek dememem.crinone vajinal jel kullanıyorum iki gündür su gibi bir akıntım var renksiz kokusuz.aynı seyleri yasan var mı normal mı acaba?

estrofem ile progesteron bencede çünkü bende aynı sen gibiyim , kocaman bişi oldum sanki bende çok bir iştahla yiyorum . bizrada stresten sanırım kendimizi yemeğe veriyoruz, çünkü herşey şu anda bize kısıtlanmış durumda . tek rahatça yapabildiğimiz şey yemekkk :)
efsune senin kaçıncı günü transferin yanlış hatırlamıyorsam yarın test günün dü değil mi ?

Herkese merhaba, benim transferimin 6. Gunü ilk tup bebek dememem.crinone vajinal jel kullanıyorum iki gündür su gibi bir akıntım var renksiz kokusuz.aynı seyleri yasan var mı normal mı acaba?

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

evet kızlar o jelden kaynaklanıyor.bende de hiç bir belirti yok . illada olmak zorunda değil biliyorsunuz bu belirtiler, kişiye göre değişiyor. benim geçen sefer bütün belirtiler var gibiydi , ama sonuç negatifti.

slmlar arkadaşlar nasılsınız? yorum yapmasam da heyecanla takip ediyorum sizleri herşey gönlünüzce olur inşallah.. bir şey sormak istiyorum ben tedaviye başladım bal polen arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için.. bunun dışında çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını yapan varmı tedavi döneminde.. kafam biraz karışık yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum. bu karşımıda yesem ters etki edermi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…