sagol cnm iyiyim bi gezinip geldim eve yine
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
canım bizde bir gelişme değişiklik yok eşimin test vermesini bekliyorum hep aksilikler çıkıyor ilk zamanlar eşim çıkarıyor diyordum ama kendimde gözlemledimki birşeyler test vermesine engel oluyor.2 aya yakındır ilaçlar vs. kullanıyoruz belkide RABBİM bu sürenin dolmasını bekletiyor bize.öncesinde gitseydik büyük hayal kırılığı yaşayabilirdik kimbilir.rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah canım sen ne yaptın bi gelişme var mı
canım arayıp bilgi vermeleri gerekirdi mutlaka fakat atlanmış olabilir.Gerçi ertesi gün hemen arıyorlarmı onuda çok iyi bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sen içini ferah tut canım benim.Dr.unu aramayı deneyebilirisn cnm.mutlaka bilgisi vardır .Arkadaşlar moralim çok bozuk ya...eşim işte evde yalnızım ende buraya yazayım dedim.Dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bütün gün tlf elimde merkezden arayıp döllenme ile ilgili bilgi vermelerini bekledim ve arayan olmadı.Biraz önce merkezi aradım ve embryologların çıktığını yarın sabah arayabileceğimi söylediler.Nasıl canım sıkıldı anlatamam..Benim durumumda olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim.Sizce bu durum normal mi?
sizde sorun neydi canım yaş kaç.3 yıllık evli olmak şartı aranıyor giz anlatmıştı dur bakayım dulabilrisem mesajını .
canım bulmaadım ama burayı görünce hemen yazar kendisi.yada bilen diğer arkadaşlar.sizde sorun neydi canım yaş kaç.3 yıllık evli olmak şartı aranıyor giz anlatmıştı dur bakayım dulabilrisem mesajını .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?