2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşım senin adına çoooook sevindim,bize umut oldun..Allahım hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin....

çok şükür hayırlı haberrrrrrrr çok sevindim yedacığım Allah hayırlısıyla kucağına versin Bende esma çok çekerim farklı sayılarda seninkileride ekleyim kesinlikle tavsiye ederim

ÇOK MUTLU OLDUM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İÇİNDE DE BANA

rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah canım sen ne yaptın bi gelişme var mı
canım bizde bir gelişme değişiklik yok eşimin test vermesini bekliyorum hep aksilikler çıkıyor ilk zamanlar eşim çıkarıyor diyordum ama kendimde gözlemledimki birşeyler test vermesine engel oluyor.2 aya yakındır ilaçlar vs. kullanıyoruz belkide RABBİM bu sürenin dolmasını bekletiyor bize.öncesinde gitseydik büyük hayal kırılığı yaşayabilirdik kimbilir.

mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Arkadaşlar moralim çok bozuk ya...eşim işte evde yalnızım ende buraya yazayım dedim.Dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bütün gün tlf elimde merkezden arayıp döllenme ile ilgili bilgi vermelerini bekledim ve arayan olmadı.Biraz önce merkezi aradım ve embryologların çıktığını yarın sabah arayabileceğimi söylediler.Nasıl canım sıkıldı anlatamam..Benim durumumda olan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz sevinirim.Sizce bu durum normal mi?

canım arayıp bilgi vermeleri gerekirdi mutlaka fakat atlanmış olabilir.Gerçi ertesi gün hemen arıyorlarmı onuda çok iyi bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sen içini ferah tut canım benim.Dr.unu aramayı deneyebilirisn cnm.mutlaka bilgisi vardır .

1)raporsuz tüp bebek yaparsam elimde ne kadar para olmalı
2)raporlu yaparsam 3 aşılama gerekiyormuş aşılama için rapor çıkartırsam rahim filmi testler v.s bunları yeniden mi yapmalıyım rahim filmim 1 seneyi geçti çektireli
3)eğer özelde aşılama yaparsam ne kadar ödemeliyim araştırdım 4 milyar yazan var aşılama 4 ise tüp kaç lira işimiz zor allhım emeklerinizi boşa çıkarmasın

1)raporsuz tüp bebek yaparsam elimde ne kadar para olmalı
*****5000-7000 tl arası ilaçlar dahil fiyatlar var canım.
diğerlerinin cevabını ark.verir inş.ben rapor çıkartmadığım için.

neme cnm son zamanlarda okuyan sayısı azaldığı için son 1.000 i kalan tüm arkadaşlara okuduk cnm.sende tüm arkadaşlarımızın niyetine okursan sevinirim canım.bende aklıma geldikçe okuyacağım inş.hepmiz için.

kızlar yaşım 29 ben 4 yıllık evliyim bir düşüğüm oldu rahim anomalisi yani rahmimde perde vardı ameliyat oldum ameliyattan sonrada bir dış gebelik geçirdim 1 yılı geçti bir daha hamile kalamadım hangi dra gideyim, rapormu çıkarıp devlet hastahanesindemi yapayım(emekli sandığına bağlıyım),özelemi gideyim aşılamamı yapayım ,yoksa hemen tüpmü yapayım derken ev aldık hiçbirşey yapamadan dımdızlak kaldık:) izmirdeyim herşeyimi başımdan geçeni, rahim filmimi ,testlerimi ,eşimin testlerini, ameliyatımı ,kürtajlarımı yapan dr önce egedeydiprof olup ayrıldı muayane açtı msjlarımdan buda paraya takmış diye yanlış anlamayın ama drumun özelde muayane parası 220 tl ev borcu belimi büktü bende eşimde kara kara düşünüyoruz ne yapacaz nasıl yapacaz kime gidecez offf of

kızlar merhaba, bugün itibariyle benimde belli oldu tarih. gelecek ay adetimle sanırım 21 gibi ilk muayeneye gidiyorum. bu arada ankara üniversitesinin tüp bebek bölümünde yaptırmaya karar verdik. listede sanırım yanlış yazılmışım tedavideyiz ama yer belli oldu, sorunumuzda erkek infertiletisi..bu arada kaan hocanın orda yani ank ünv tüp bebek merkezinde yaptıran arkadaş yok sanırım. önce genart diye düşünüyordum ama nedense ilk denememi devlette yapmak istedim. Rabbim inşAllah nasip eder ilk denemede..hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…