estrofem ile progesteron bencede çünkü bende aynı sen gibiyim , kocaman bişi oldum sankibende çok bir iştahla yiyorum . bizrada stresten sanırım kendimizi yemeğe veriyoruz, çünkü herşey şu anda bize kısıtlanmış durumda . tek rahatça yapabildiğimiz şey yemekkk :)
efsune senin kaçıncı günü transferin yanlış hatırlamıyorsam yarın test günün dü değil mi ?
pozitif cikacak insallah. Bizlerde heyecanla bekliyorum. Bu arada estrofem nedir? Benim doktorum vermedi bana. Ben sadece coraspin ve progestron jel kullaniyorum
Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?
yeda ve efsune test tarihiniz yarinmis. Ne hissediyorsunuz? Belirtiler var mi? Heyecan doruktadir herhalde. ınsallah yuksek degerli bir pozitif alirsiniz.
13 haziran tranfer oldu .. yarın 12. gün sabahtan teste gideceğim işte ....bugün havada asılıyım sanki.. şaşkoloz bir durumum var.. beklerken zaman nasıl geçecek dedim.. şimdi yarın ben ne yapacağım? diyorum..
sevinmek istiyorum tabiikiiii. ama çok korkuyorum..... kilinik tıp sadece şansın %7 diyince..
negatif olursade oturup bu evrenin mesajının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka gerçeklik yok... neden daha zamanı değil diye kafa patlatmaktan başka...
umudum yoğun bu sefer ... allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip eder umarım..
ben testi yaptırdım bile dayanamadım
3. Ve 4. Gun kasık ağrısı vardı su an pek bisey yok ama sanki her an regl olacakmışım hissi var.(belki de psikolojiktir).hepimiz icin hayırlı olur insallah gercekten çok zor bir süreç.
ben testi yaptırdım bile dayanamadım
slmlar arkadaşlar nasılsınız? yorum yapmasam da heyecanla takip ediyorum sizleri herşey gönlünüzce olur inşallah.. bir şey sormak istiyorum ben tedaviye başladım bal polen arısütü karışımı yiyorum yumurta kalitesi için.. bunun dışında çörekotu bal tarçın keten tohumu karışımını yapan varmı tedavi döneminde.. kafam biraz karışık yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum. bu karşımıda yesem ters etki edermi acaba?
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
aynen benimde!! AYni zamanlarda aynis ekilde. Insallah pozitif cikar ikizde hamisizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?