2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

13 haziran tranfer oldu .. yarın 12. gün sabahtan teste gideceğim işte ....bugün havada asılıyım sanki.. şaşkoloz bir durumum var.. beklerken zaman nasıl geçecek dedim.. şimdi yarın ben ne yapacağım? diyorum..
sevinmek istiyorum tabiikiiii. ama çok korkuyorum..... kilinik tıp sadece şansın %7 diyince..
negatif olursade oturup bu evrenin mesajının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka gerçeklik yok... neden daha zamanı değil diye kafa patlatmaktan başka...

umudum yoğun bu sefer ... allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip eder umarım..

Benim de 5. gunum. AYnisi bende de var. Merak etme, dun de ben ayni seyi sormustum:) Normalmis. Bende baska beliri yok. Sanci, goguslerde hassasiyet falan icbirsey yok. Sende durum nedir?

3. Ve 4. Gun kasık ağrısı vardı su an pek bisey yok ama sanki her an regl olacakmışım hissi var.(belki de psikolojiktir).hepimiz icin hayırlı olur insallah gercekten çok zor bir süreç.

canım inşallah çok güzel haberler alırsın....
ne heyecanlı bekleyiştir bilirim..
hatta biz kanı vermiştik...
2 saat sonra çıkacaktı..
eşim dayanamadı idrar testi aldı..
yaptım anında çıkmıştı çizgi...
sonra kan değerim 106 çıkmıştı 11. günde..
ama bebeğim benimle kalamadı
şimdi ise eylül ayını bekliyorum dondurulmuş transferi için...
dualarımdasın canım

RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLAR ARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN

Ben yumurtalarım toplanana kadar her sabah bal,polen,çörekotu, tarçın,karanfil ,keten tohumu karıştırıp
yedim. Sayıda 8 tane yumurtam oldu ama doktorum sadece 3 olgun yumurtayı topladı ve her üç
yumurtam da döllendi. Şu anda donmuş embriyo olarak beni bekliyorlar.

merhaba arkadaslar sonuc bekleyen arkadaslar insallah olumlu sonuclar alirsiniz hergun girip sizleri takip ediyorum sevincli haberlerle sevinip uzuntulerinizle uzuluyorum allah tum anne olmak isteyenlerin kucaklarini bos koymasin bende dun ilk ultrasyonuma gittim ve hersey yolunda dediler horman innellerine baslatim ek olarak ikinci ultrasyonumda 1 temmuzda insallah yumurtalarim istenilen buyukluge gelirse catlatma innesi verilecek sanirim burda catlatma innesi kullanan arkadaslara sormak istiyorum ben inne korkum oldugu icin bu catlatma innesi nasil cokmu agrili oluyor :18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyyyy çok sevindim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli. sana milyonlarca kere Maşallahhhhhh.

canım hayırlı olsun yüzümüzü güldürdünnnnnnn

masallah canim allah yuzunu guldurmus ins devaminida getirir insallah kendine cok dikkat et inana kendimmis gibi sevindim senin adina bizler icinde dualarini eksik etme canimmm

40 bin kere maşallah barekellah RABBİM nazardan saklasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

darısı önce efsuneye sonraaa sıradaki tüm dostlara olsun inş.banada

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
2|ailhan76|37|||||HAMİLE|Okundu
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.|Okundu
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE |Okundu
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu
10|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu
11|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||1 TemmuzTest tarihi |Okundu
12|Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||1 Temmuz test tarihi|Okundu
13|mavi0||||||23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
14|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|23 haz.yumoşlar toplandı|Okundu
15|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|25 haz.yumoşları toplanıyor |Okundu
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|25-26 haz. yumoslari toplanacak|Okundu
17|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu
18|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu
19|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|Lucrine devam|Okundu
20|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|24-25 haz.yumoşlar toplanacak|Okundu
21|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu
22|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
23|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu
24|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu
25|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
26|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|ignelere basladi|Okundu
27|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu
28|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu
29|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu
30|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu
31|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu
32|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu
33|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu
34|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu
35|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu
36|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu
37|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu
38|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu
39|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu
40|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu
41|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu
42|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu
43|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu
44|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu
45|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu
46| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
47|kelid_85|||||||Okundu
48|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu
49|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu
50|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu
51|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu
52| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu
53|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu
54|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu
55|symrna35||Haziran|||||Okundu
56|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu
57|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu
58|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu
59|melisela|27|Temmuz||1.Deneme||Kaan hocada tedavide|Okundu
60|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu
61|daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|Temmuzu bekliyor|Okundu
62|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…