ben 10 ünite lucrin yapıyordum sonra gonal f 225 eklendi ama yumurtaların durumuna göre lucrin 5 üniteye düşürüldü.benim şişlikler gonal f ten sonra arttı ama çatlatma iğnesinden sonra tavan yaptı.transferden 5 gün kadar sonra kilom azalmaya başladı.ama ben yumurta toplanırken de transferde de çok rahatsızdım.patlayacak kadar şişmiştim.hiçbir pantolonum kapanmıyordu.hastanneye pantolonumun fermuarı açık gidiyordum.uzun birsey giyip.5 kilo aldım.doktora gösterince hastaneye yatıralım dedi ama ben istemedim ama zaten o gece acillik oldum.ben ohss olmustum ondandı.ama eminim sennki de tamamen kalacak kilolar değildir.bol su içiyordum ama bence suyu ihmal etme
evet canim bol su iciyorum ama senin bu anlattiklarinida akoyunca sok oldum bunlardami oluyormus dedim kendi kendime sana cok gefcmis olsun canim peki suan durumun nasil hersey yolunda gidiyormu 2 gunde bukadar belli olacak sekilde sisdiysem 1 temmuza kadar nekadar olurum acaba1temmuzda 2.ci ultrasyonumvar yumurtalarin boyutunu olceceklermis ilk oldugu icin boyle hep sasirip kaliyorum olanlarin karsisinda benim yumurta toplama islemini koldan inne vurup bayilmadan uyusturum alacaklarmis insallah fazla acili olmaz allahim sen goruyorsun yarabbim nelere katlniyoruz hayirlisiyla saglikli bebekler nasip et yarabbim
yok canım endişelenecek birsey yok aslında çok ohss olmadıkça.diğer herkes çok rahat giriyordu yumurta toplamaya da transfere de .benmki farklıydı biraz.şu an hiç birseyim yok.transferden sonraki bir hafta içinde yavaş yavaş iyileştim.ben haziran basında transfer olmustum.şu an hersey nıormal ama adetim 11 gün sürdü mesela. ben biraz garibim galiba.:)))
selam.öncelıkle tedavılerınız hayırlı olsun allhım önce göbıslerı sonra kucakları doldursun..
Benım ılk tedavım olacak basladım..iğnelerımı kullanıyrum..yarın ıkıncı kontrolum var..kısa protokol
bende yazsam burda sızınle??
:16 amin canim dileklerin icin ins. Seninde kucaklarini doldurur yuce mevlam tabiki yaza bilirsin hem biz bilgi ediniriz hemde kendin ben buraya katilali baya bilgi edindim tedavilerim hakkinda yoksa once ne nasil olacak diye sasirmisdim Bir panik sarmisdi durmada arastirmalar filan ama burdaki arkadaslar cok yardimci oldular saolsunlar sanada olurlar eminim bundan
tesekkur ederm canım sen tedavıde mısın bana bıraz anlatır mısın?
yaklaşık 2 sene önce üye olduğum bu sitenin gün gelecek tüp bebek bölümüne bir hikaye desen ekleyeceksin deseler inanamazdım insan başkalarının hikayesini okurken kendi başına gelmeyecek sanıyormuş...MEĞERSE...
yaklaşık 1,5 sene boyunca sebepsiz infertilite teşhisiyle kendimi kandırıp...öylesine çektirdiğim ve hayatımın en acı deneyimi olan rahim filminden sonra ne hissettiğimi en iyi sizler anlarsınız sanırım...TEŞHİSİM TÜPLER TIKALI Yapışıklıklar da okadar ilaca rağmen açılmadığına göre ileri seviyede..doktorum hemen laporoskopi ve histereskopi ameliyatı 2 ay önce niyetlendim böbrek taşından acile kalktım...1 ay tedaviyle döktüm kum taş ne varsa şimdi de doktorum ayağını kırmış raporluymuş onun dönmesini bekliyorum..Ama ameliyattan sonra doğal yolla hamile kalmam mümkün olmadığı için hemen tüp bebek deneyeceğiz...
herşeyde bir hayır vardır..deyip bekliyoruz...benim olacağım ameliyat beni korkutuyor çünkü doktorum tüpleri de labileceğini söyledi ameliyat sırasında belli olacakmış...lütfen benim yaşayacaklarım konusunda tecrübesi olan varsa bana yazsın...
Aramıza hoşgeldin canım.sık sık gel yaz eminim bu tedavşnide pozitif yönde etkileyecektir.selam.öncelıkle tedavılerınız hayırlı olsun allhım önce göbıslerı sonra kucakları doldursun..
Benım ılk tedavım olacak basladım..iğnelerımı kullanıyrum..yarın ıkıncı kontrolum var..kısa protokol
bende yazsam burda sızınle??
yaklaşık 2 sene önce üye olduğum bu sitenin gün gelecek tüp bebek bölümüne bir hikaye desen ekleyeceksin deseler inanamazdım insan başkalarının hikayesini okurken kendi başına gelmeyecek sanıyormuş...MEĞERSE...
yaklaşık 1,5 sene boyunca sebepsiz infertilite teşhisiyle kendimi kandırıp...öylesine çektirdiğim ve hayatımın en acı deneyimi olan rahim filminden sonra ne hissettiğimi en iyi sizler anlarsınız sanırım...TEŞHİSİM TÜPLER TIKALI Yapışıklıklar da okadar ilaca rağmen açılmadığına göre ileri seviyede..doktorum hemen laporoskopi ve histereskopi ameliyatı 2 ay önce niyetlendim böbrek taşından acile kalktım...1 ay tedaviyle döktüm kum taş ne varsa şimdi de doktorum ayağını kırmış raporluymuş onun dönmesini bekliyorum..Ama ameliyattan sonra doğal yolla hamile kalmam mümkün olmadığı için hemen tüp bebek deneyeceğiz...
herşeyde bir hayır vardır..deyip bekliyoruz...benim olacağım ameliyat beni korkutuyor çünkü doktorum tüpleri de labileceğini söyledi ameliyat sırasında belli olacakmış...lütfen benim yaşayacaklarım konusunda tecrübesi olan varsa bana yazsın...
bugün yeda ve efsuneydi test günü olan dostlarımız yedadan aldık pozitifi .pozitif sırası efsunede inş.
yeda tb ederim canım ya allah tamamına erdirir inşa.
:92::92::92:
hadi efsune canım senden de gelsin
kızlar nerdesiniz bakalım ya sadece ben varım olmazki topikte hamile var huuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?